Αναρτήσεις ιστολογίου

Σε τί οφείλονται οι Ξαφνικήτιδες απο τους Εμβολιασμούς; Τί δεν γίνεται σωστά πάλι στην Ελλάδα;

Έχω μιλήσει για πολλά πράγματα πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η τύχη μου είναι να μιλήσω και για αυτό…

Καταρχήν να επαναλάβω την γενική αρχή, “ό,τι λοιμώξεις και παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει ο κορωναϊός, τις ίδιες ή παρόμοιες μπορεί να προκαλέσουν και οι ακίδες των mRNA εμβολίων”.

Η ΞΑΦΝΙΚΗΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ

Την περίοδο του κορωναϊού δεν καταγραφόντουσαν σωστά τα κρούσματα. Η εξέλιξη της επιδημίας δεν επαρακολουθείτο ούτε παρακολουθείται σωστά. Κανένας ας πούμε δεν γνωρίζει την αιτία θανάτου στην αύξηση των νεκρών την εποχή του κορωναϊού στην Ελλάδα.

Ενδιαφέρον για το σημερινό άρθρο έχει να δούμε τί καταγράφεται στην Ελλάδα απο τους ιατροδικαστές σε περίπτωση ξαφνικήτιδας των εμβολιασμένων και μάλιστα στις πρώτες δέκα ημέρες μετά τον θάνατο τους. Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κανένα σοβαρό δεδομένο ή καταγραφή για να μη φανεί πως αιτία είναι το ίδιο το εμβόλιο.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΗΤΙΔΕΣ

Έχουν ήδη αναφερθεί σποραδικά διάφορα ευρήματα σε νεκρούς απο ξαφνικήτιδα αλλά δεν υπάρχει ενιαία εξήγηση για το θέμα! Εμείς έχουμε την απάντηση. Στους άλλους θα πάρει μήνες όπως έγινε τόσες φορές μέχρι τώρα.  

Εδώ βλέπουμε

  1. πως η αύξηση δόσεων των εμβολίων προκαλεί υπερβολική αντίδραση του οργανισμού και αύξηση των φλεγμονών λόγω καταιγίδας κυτοκινών σε όργανα κάποιων ασθενών, κάτι που επιφέρει τον θάνατο. Είναι όσα σας έχω πεί σε παλιά άρθρα μου, για την αύξηση του κινδύνου θανάτου με την αύξηση του αριθμού των δόσεων των εμβολίων. Κάπου έχω μιλήσει στο ιστολόγιο και για τη θανατηφόρα τρίτη δόση αλλά και για το ADE.
  2. στο ίδιο συμπέρασμα με εμένα πιθανολογεί εδώ (ένα χρόνο και βάλε μετά απο εμένα) και ο ανωτέρω καθηγητής της ιατροδικαστικής, που δεν είναι όμως εμβολιολόγος για να έχει άποψη για τη χρήση των εμβολίων για πρόληψη σοβαρής ασθένειας. Τα εμβόλια είναι εξουδετερωτικά και απλά καθυστερούν την εξέλιξη της ασθένειας αλλά δεν την αποτρέπουν. Το αναφέρει στη παρουσίασή του για να μη θεωρηθεί αντιεμβολιαστής και πάει αντίθετα προς το κυρίαρχο αφήγημα. Προφανώς έχει επιλέξει αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις πτωμάτων στην ανάλυση του.
  3. πως υπάρχει τρόπος παρακολούθησης μιας πιθανής ξαφνικήτιδας σε ένα εμβολιασμένο με το πειραματικό σκεύασμα με τι χρήση κατάλληλης συσκευής που πρέπει να φοράει ένας εμβολιασμένος. Το λέω αυτό φορώντας τώρα το καπέλο του σχεδιαστή ηλεκτρονικών. Ούτε αυτό έχει γίνει.
  4. πως στην τριτοκοσμική Ελλάδα ειδικός θεωρείται ο Τσιόδρας που επι 7 μήνες έλεγε να μη φοράει ο κόσμος στην Αλφα μάσκες και που υποχρέωσε τον κόσμο να κάνει εμβόλιο με το ζόρι, λέγοντας του ΨΕΜΜΑΤΑ πως θα υπάρξει ανοσία αγέλης, κάτι που όπως εξαρχής είχα γράψει σε αυτό το ιστολόγιο δεν μπορούσε να υπάρξει. Ειδικός της πλάκας και μάλιστα σιτιζόμενος απο εταιρείες εμβολίων.

Και εδώ έχουμε πρωτόκολλο θανάτου απο τη στιγμή που δεν παρακολουθούνται οι εμβολιασμένοι, αφού δεχτούν τα πειραματικά σκευάσματα, όπως γίνεται και με τους ασθενείς απο κορωναϊό απο το ιατρικό προσωπικό, με τα λάθος πρωτόκολλα του υπουργείου υγείας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη τα βασισμένα σε ψέματα. Χρειάζονται οι ΜΕΘ όπως έχω αναφέρει (και ειδικά οι ΜΕΘ με ECMO που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα) αλλά όταν σε αυτές ο αέρας δεν καθαρίζεται σωστά ή οι οδηγίες δεν επιτρέπουν σαφή διάγνωση τότε μιλάμε πάλι για πρωτόκολλο θανάτου!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Η χούντα της Φάρμα θα επιμείνει στους εμβολιασμούς για το κρύωμα πλέον απο τον κορωναϊό αλλά οι πολλαπλές λοιμώξεις και το ακαραριαίο λόγω εμβολίων θα γίνουν νόμος της φύσης και δεν θα φταίει η κλιματική αλλαγή αλλά ο αντιανθρωπισμός της Δύσης. Άν επιμείνει υπερβολικά θα σημαίνει πως και οι Ρεπουμπλικάνοι του Donald Trump είναι στη μάχη για τη “σωτηρία” απο τον κορωναϊό που κατάντησε μάστιγα απο βαριά γρίπη.

Η Ελληνική κυβέρνηση λειτούργησε σαν μπροστινή της Φάρμα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ; ΟΙ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ; XOXOXO

Σε μια πανδημία τον καθορισμό της στρατηγικής σε μια χώρα τον έχουν οι μαθηματικοί επιδημιολόγοι και όχι οι λοιμωξιολόγοι. Για τον λόγο αυτό ούτε ειδικά μέτρα ελήφθησαν σωστά στην Ελλάδα ούτε ο εμβολιασμός έγινε σωστά και η Ελλάδα κατέληξε με το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ανά εκατ. στον κόσμο. Η κυβέρνηση επέλεξε λοιμωξιολόγους να κάνουν το κουμάντο και με το ακαταδίωκτο (!!!) που αποδείχτηκαν ανεπαρκείς και τοξικοί, κάτι που η Ελληνική κοινωνία δεν έχει ακόμη αντιληφθεί καθώς έχει μονομερή πληροφόρηση.

Η Ελληνική κυβέρνηση λειτούργησε σαν μπροστινή της Φάρμα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής     Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας     Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού     Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση

Επιλεγμένα θέματα διεπιστημονικού  περιεχομένου     Ο Φάκελλος της Προδοσίας