. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πώς φαινόταν το τέλος της πανδημίας ΕΞΙ μήνες πρίν. Απόδειξη και Μάθημα.

ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ

Έχω ήδη αναφερθεί στην έξοδο από την πανδημία από τις 27 Σεπτ. 2021

  1. Να αρχίσετε να σκέφτεστε την μετά την πανδημία εποχή και το ΧΘΕΣ που τελείωσε
  2. Δεν έχει και πολλές επιλογές ο κορωναϊός για να δώσει πιο σκληρή παραλλαγή. Ανάλυση.

Παρακολουθώντας τις αυξομειώσεις μεταλλάξεων στις παραλλαγές Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Όμικρον σε 4 περιοχές μπορεί να εκτιμήσει κανείς την εξέλιξη της πανδημίας. Δυστυχώς στην Ελλάδα επιδημιολογική επιτήρηση δεν υπήρξε ποτέ σωστή ενώ οι εισαγόμενοι εγκάθετοι και ντόπιοι σιτιζόμενοι από τον Μπουλά ειδικοί, στις συνεντεύξεις τους στον ΕΟΔΥ και στα τοπικά ΜΜΕ, δεν κατάφεραν ποτέ να αρθρώσουν σοβαρές επιστημονικές απόψεις. Σε μια χώρα στην οποία έχει καταλυθεί το σύνταγμα.

Σημειώστε ότι,

  1. όλες οι χώρες στην ΕΕ δεν έχουν τίς ίδιες παραλλαγές. Μια παραλλαγή Δέλτα στο Ισραήλ δεν είναι ίδια με μια παραλλαγή Δέλτα στην Ελλάδα κλπ Αυτό έχει αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων και στους θανάτους. Μιλώντας για διαφορετικές παραλλαγές σε κάθε χώρα περνάς αυτόματα σε ενδημική κατάσταση.
  2. για να αυξηθεί ο αριθμός των θανάτων (αφορά τις μεταλλάξεις στη περιοχή 2), προαπαιτούμενο είναι να μπορεί να σπάσει η ακίδα (αυτό ελέγχεται με το είδος και τον αριθμό των μεταλλάξεων στη περιοχή 3)
  3. η περιοχή 1 αναφέρεται σε άλλες λοιμώξεις του κορωναϊού που δεν οδηγούν άμεσα σε θάνατο.

Το εμβόλιο του Μπουλά αντιμετωπίζει μόνο τις παραλλαγές E484K και Ν501Υ. Αυτές δεν υπάρχουν στην Δέλτα και στην Όμικρον. Αυτό σημαίνει πώς τα εμβόλια με τη τρίτη δόση και τη τέταρτη, μόνο κακό κάνουν.

Παρακολουθώντας τις αλλαγές από την Άλφα στην Όμικρον, βλέπουμε στην περιοχή 3 την εξαφάνιση μεταλλάξεων που θα αύξαναν τον αριθμό των σπασμένων ακίδων ΑΛΛΑ και αύξηση μεταλλάξεων σε άλλο είδος μολύνσεων στην περιοχή  1. Αν δεν υπήρχαν οι τελευταίες θα προβληματιζόμουνα πολύ για το μέλλον της πανδημίας.

Παρατηρείστε

  1. πως στην Όμικρον δεν υπάρχει νέα μετάλλαξη που να ευνοεί το σπάσιμο της ακίδας.
  2. πως από την Βήτα και μετά σε σχέση με την πλέον σημαντική όλων των παραλλαγών, την Άλφα, στη περιοχή σπασίματος της ακίδας (3) μειώνονται οι παραλλαγές. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα πως έφευγε η πανδημία.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Προφανώς η επιμονή να χρησιμοποιούνται εμβόλια όταν

  1. δεν αφορούν καμμία μετάλλαξη στη παραλλαγή Δέλτα ή στην Όμικρον, όπως γίνεται στο Ισραήλ και αλλού είναι έγκλημα. Τα εμβόλια του Μπουλά δεν εμποδίζουν κανένα μηχανισμό να κάνει μόλυνση. Είναι άχρηστα και επικίνδυνα. Θα είναι η αιτία δημιουργίας παραλλαγών και λοιμώξεων που χωρίς αυτά  δεν θα προέκυπταν.
  2. ο συνεχής εμβολιασμός αυξάνει τον αριθμό παραλλαγών και εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Θα πεθαίνετε από κρύωμα!

Εγώ σώζω ζωές. Οι άλλοι τις πουλάνε...

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.