. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δεν έχει και πολλές επιλογές ο κορωναϊός για να δώσει πιο σκληρή παραλλαγή. Ανάλυση.

NA ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ

1. ΚΑΘ. Γ.ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Την 1η Ιουλίου του 2021, έγραψα το άρθρο αυτό εδώ, όπου αναφέρω πώς αν δείτε μελλοντικά εμφάνιση νεότερων παραλλαγών του κορωναϊού να διαδίδονται ευκολότερα αυτό είναι δώρο Θεού! Αυτό ήταν κάτι που συνδεόταν με το μεγαλύτερο ιικό φορτίο και τη μικρότερη θνητότητα. Αυτό παρατηρήθηκε με την Δέλτα και έχω γράψει εδώ μέσα και για τα δύο, πρίν επιβεβαιωθώ και απο δημοσιεύσεις που ακολούθησαν. Το συγκεκριμένο άρθρο χαλάει το αφήγημα της κυβέρνησης και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και για την τρίτη δόση εμβολιασμού.

Έχω ήδη προσθέσει σε αυτό, πως είναι μεγάλο λάθος να γίνεται εμβολιασμός την περίοδο που πέφτει το κύμα των ενεργών κρουσμάτων όπως έγινε στο Ισραήλ, γιατί αυτό θα αύξανε τον αριθμό των επικίνδυνων μεταλλάξεων έστω και με περιορισμένη διάδοση. Αυτονόητο.

Ας δούμε τι λέει η Sarah Gilbert, η δημιουργός του εμβολίου της Οξφόρδης τρείς μήνες μετά. Λέει ακριβώς τα ίδια που είχα πεί εγώ αλλά πάντως λιγότερα από όσα συνολικά επιδημιολογικά εγώ έχω γράψει.

2. DAME SARAΗ GILBERT

Το Covid είναι απίθανο να μεταλλαχθεί σε μια πολύ πιο νεκρή παραλλαγή, διότι "δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεταλλαχθεί ο ιός", είπε η πρωτοπόρος επιστήμονας πίσω από το εμβόλιο της Οξφόρδης.

Η Dame Sarah Gilbert είπε ότι οι ιοί τείνουν να γίνουν λιγότερο μολυσματικοί με την πάροδο του χρόνου καθώς εξαπλώθηκαν μέσω ενός πληθυσμού που απόκτησε όλο και περισσότερο ανοσία. Αν και η Dame Sarah είπε ότι αναμένεται κάποια γενετική μετατόπιση, πρόσθεσε πως ο Covid-19 τελικά θα γίνει σαν και άλλοι εποχιακοί κορωναϊοί που προκαλούν τις κοινές ψυχρές και αναπνευστικές λοιμώξεις.

Μιλώντας σε ένα Webinar της Ιατρικής για τις παραλλαγές του ιού την Τετάρτη, η Dame Sarah είπε: "Ο ιός δεν μπορεί να μεταλλαχτεί εντελώς επειδή η πρωτεΐνη της ακίδας πρέπει να αλληλεπιδράσει με τον υποδοχέα ACE2 στην επιφάνεια του ανθρώπινου κυττάρου, για να μπεί μέσα σε αυτό κύτταρο.

"Εάν αλλάξει την πρωτεΐνη της ακίδας, τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί να αλληλεπιδράσει με αυτόν τον υποδοχέα, τότε δεν πρόκειται να μπει στο εσωτερικό του κελιού. Επομένως, δεν υπάρχουν πολλά μέρη για τον ιό να πάει να έχει κάτι που θα αποφύγει την ανοσία, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πραγματικά μολυσματικός ιός ".

Πρόσθεσε: "Συνήθως βλέπουμε ότι οι ιοί γίνονται λιγότερο μολυσματικοί καθώς κυκλοφορούν πιο εύκολα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι θα έχουμε μελλοντικά μια πιο μολυσματική έκδοση του SARS-COV-2.

"Περιμένουμε να δούμε αργά μεταβολές στις παραλλαγές του ιού και θα υπάρξει σταδιακά ανοσία που θα αναπτύσσεται στον πληθυσμό, όπως γίνεται με  όλους τους άλλους εποχιακούς κορωναϊούς. Υπάρχουν τέσσερις από αυτούς που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και δεκαετίες και που μέχρι σήμερα δεν τους αντιληφθήκαμε.

"Ζούμε ήδη με τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπινους κορωναϊούς που δεν τους αντιμετωπίσαμε ποτέ και το SARS-COV-2 θα γίνει στο τέλος ένας από αυτούς. Το ερώτημα πόσο καιρό θα πάρει για να φτάσει εκεί και ποια μέτρα θα πρέπει να πάρουμε για να διαχειριστούμε τον μεταξύ χρόνο. "

Μέχρι στιγμής, οι παραλλαγές του κορωναϊού που έμοιαζαν να είναι πιο μολυσματικές να έχουν εκτοπιστεί από την παραλλαγή δέλτα, η οποία διαδίδεται ευκολότερα.
Παρακολουθούμε τις παραλλαγές Beta και Lambda, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν μολύνει μεγάλο ποσοστό πληθυσμού στη Βρετανία.

Ας δούμε τώρα, τί λέει ο συστημικός και δηλωμένος φίλος του Τσιόδρα “αιρετικός” Δρ.Ιωαννίδης.

3. Δρ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Λέει

  1. πως ο κορωναϊός δεν θα εξαφανιστεί ενώ εγώ και η Sarah Gilbert μιλάμε ήδη για γρίπη, προωθώντας έτσι τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα “αδέσποτα”
  2. πως ο εμβολιασμός των παιδιών είναι αμφιλεγόμενο ζήτημα, τη στιγμή που στην Ιαπωνία κανένας νέος δεν έχει πεθάνει απο Covid-19 με ηλικία μικρότερη των 20 ετών. Αυτό το έχω ήδη αναλύσει στατιστικά. Με τη δήλωση του αυτή ο κ. Ιωαννίδης που πρωτοεμφανίσθηκε στη ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ μαζί με άλλους μελλοντικούς “αστέρες”… προωθεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε παιδιά, εγώ όχι. Είναι λάθος.

Να σημειώσετε πως ο Δρ. Ιωαννίδης δεν έχει μιλήσει ποτέ

  1. ούτε για το ADE, όπως εγώ στην Ελλάδα 2021 και ο Δρ.Faucci στις ΗΠΑ 2020 (ακόμη και αυτός το έκανε και επί ένα χρόνο ούτε ένας απο αυτούς που βγαίνουν στα ΜΜΕ του καρτέλ δεν το έχει αναφέρει, βάζοντας σαφώς στο τραπέζι το ερώτημα κατά πόσον οι εταιρείες εμβολίων στηρίζουν τα ταμεία τους)
  2. ούτε για το ότι η δόση εμβολιασμού για μεγάλους και νέους ή παιδιά δεν πρέπει να είναι η ίδια όπως το έκανα εγώ και που και αυτό λίγες μέρες μετά αποδείχτηκε σωστό απο την… Pfizer!
  3. ούτε για το ανύπαρκτο της πιθανότητας της ανοσίας αγέλης, πάνω στο οποίο στηρίχτηκε το αφήγημα της κυβέρνησης για να εμβολιασθούν στη χώρα ακόμη και οι … γάτες. Μάλλον του έχουν τάξει σύνταξη απο θεσούλα σε μελλοντική συγκυβέρνηση “εμβολιολόγων” ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά.

Υ. Προσέχετε μην αλληλοκαρφώνεστε.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.