. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Αποτυχία mRNA εμβολίων. ADE, φλεγμονές, θρομβώσεις, πρήξιμο λεμφαδένων το δείχνουν.

Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ FAUCCI ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ADE

USA 21.3.2020 Covid-19: O Dr. Faucci στη παραπάνω συνέντευξη του, αναφέρεται στην ασφάλεια των εμβολίων και δή στην ανάγκη ελέγχου τους, μήπως προκαλούν μόλυνση λόγω παρουσίας μηχανισμών ADE (Antibody Dependent Enhancement of infection).

Μέχρι τις 21.5.2021 επαληθεύτηκε η παρουσία δύο τουλάχιστον μηχανισμών ADE στον covid-19 που επιβεβαιώνουν αυτό. Ο ένας αυξάνει τις φλεγμονές στα αγγεία και ο άλλος αφορά ένα νεότερο μηχανισμό που ενισχύει τη μόλυνση των κυττάρων (Παν/μιο της Osaka, Japan). H παρουσία του νεότερου μηχανισμού αποδείχτηκε πως αύξανε σε όσους ασθενείς οδηγούνται στις ΜΕΘ. Aυτό σημαίνει σύμφωνα μέ όσα έλεγε ο Dr. Faucci την απόρριψη της χρήσης των παρόντων εμβολίων mRNA, που δεν εμποδίζουν την παρουσία του φαινομένου ADE.

Απο τον Μάιο του 2021, ο Dr. Faucci δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο θέμα της μη ασφάλειας των εμβολίων που πλέον αποδείχτηκε.

Η παρουσία των μηχανισμών ADE μπορεί να δικαιολογήσει τη δημιουργία θρομβώσεων και φλεγμονών σέ αγγεία και σε όργανα (βλέπετε διάφορα άρθρα σχετικά εδώ), όπως και τα πρηξίματα των λεμφαδένων (βλέπετε σχετικά εδώ). Το εμβόλιο mRNA απο όποια πλευρά και να το δείς είναι προβληματικό και επικίνδυνο.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

Το περίεργο είναι πως ενώ η αντιμετώπιση των μολύνσεων απο την ύπαρξη φαινομένου ADE τέθηκε εξαρχής στις ΗΠΑ σαν πρόβλημα που θα αντιμετώπιζαν πιθανόν τα εμβόλια που θα κατασκευάζονταν, οπότε και θα έπρεπε να αποσυρθούν, στην Ελλάδα το θέμα ADE δεν αναφέρθηκε ποτέ απο την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. ΠΟΤΕ απο την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα. Δεν αναφέρθηκε ποτέ ούτε απο γιατρούς ούτε απο βιολόγους ούτε απο γενετιστές ούτε από όσους παρήλαυναν στα ΜΜΕ του Μωυσή (ανάμεσα τους και ο αγαπημένος του συστήματος Ιωαννίδης).

Τελευταία, όταν θίχτηκαν τα συμφέροντα κάποιων βιολόγων και ιατρών λόγω των μέτρων της κυβέρνησης, ακούστηκαν στα ΜΜΕ κάποιες φωνές για το ADE. Βλέπετε στο κύκλωμα των φαρμακευτικών εταιρειών δεν είναι μόνο οι σιτιζόμενοι για την έρευνα τους και ταυτόχρονα μέλη της επιτροπής αλλά και όσοι γιατροί βγάζουν μεροκάματο απο τις συμμαχίες τους μέσω ιατρικών επισκεπτών.

ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΣΚΟΜΠΑΡ

Τσιόδρας, Σύψας, Δημόπουλος και Μαγιορκίνης είναι ανάμεσα στους σιτιζόμενους των εταιρειών εμβολίων. Ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας έβγαλε πολλές συμφωνίες τους με εταιρείες (και τιμωρήθηκε με μηνύσεις απο τις “offshore” του Μαξίμου). Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι.

  • Δεν μπορεί η κυβέρνηση να έχει στην επιτροπή για τον κορωναϊό σαν μέλη, σιτιζόμενους των εταιρειών εμβολίων και να τους έχει και στο ακαταδίωκτο...
  • Δεν μπορεί να καταργεί την ισότητα και την ελεύθερη θέληση για να επιβάλει μέτρα που να μη επιδέχονται κριτική προς χάρη και τέρψη των εταιρειών εμβολίων.

Έτσι, φτάσαμε στην αλλαγή του άρθρου 191 του ΠΚ με το άρθρο 36

Έχουν ξεφύγει πραγματικά στη κυβέρνηση και θα έχουν τη ευθύνη για ότι προκύψει στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων εσωτερικής ασφάλειας αλλά και ΝΕΑΣ εθνικής ήττας στο Αιγαίο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.