. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κανονική δόση εμβολίου δίνει σε νέους η κυβέρνηση. Να γιατί οι παρενέργειες.

TA EΜΒΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ;

Πέραν του ότι τα εμβόλια για παιδιά δεν συνιστώνται, υπάρχει και το θέμα της δόσης. Δεν μπορείς να δώσεις την ίδια ποσότητα εμβολίου σε ένα μεσήλικα και σε ένα νεαρό ή σε ένα παιδί και να λές πως δεν θα έχει παρενέργειες σε νέους. Και θα έχει και είχε.

Η επιτροπή των ασχέτων και των σιτιζομένων απο την κυβέρνηση έκανε λάθος και με τις δόσεις. Θέλει παρενέργειες. Και κανένας ιατρός στην Ελλάδα δεν το πρόσεξε. Ούτε ένας! Οι ιατρικοί επισκέπτες και οι offshore να είναι καλά. Απο αυτούς σιτίζονται όλοι, όχι μόνο η επιτροπή. Γιαυτό και η ΣΙΩΠΗ για τα εμβόλια.

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ADE OYTE AΠΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

  1. Το ΑDE δεν το διδάσκονται στο Παν/μιο!!! Δεν όμως κάτι νέο σαν φαινόμενο και στον covid-19 δεν είναι ασήμαντο. Αυτό δεν περνάει.
  2. Ο υπολογισμός του δείκτη R του Pearson με τον οποίο μπορείς να συσχετίσεις ζευγάρια δεδομένων δεν χρησιμοποιεί ως παράμετρο τον χρόνο. Καλό είναι οι θεωρίες περί υπάρχουσας χρονικής εξάρτησης αλλά όχι αιτιολογικής συσχέτισης ζευγαριών δεδομένων, να σταματήσουν να λέγονται στο Ελλαδιστάν είτε εκ των έσω είτε εκ των έξω παπαγάλων. Είναι χονδρές επιστημονικές ανοησίες

Η ανακάλυψη ή η επιβεβαίωση ενός μηχανισμού απο ένα ειδικό - γιατρό ή άλλο επιστήμονα - είναι ασήμαντη χωρίς στατιστική ανάλυση. Η σχέση μας ενδιαφέρει αν υπάρχει. Απο εκεί ξεκινάς. Μηχανισμοί μπορεί να υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να την εξηγήσουν. Συνεπώς, όσα λένε Παπαευαγγέλου και Μόσιαλος περί ΜΗ ύπαρξης συσχετισμού κάποιων παρενεργειών με τον κορωναϊό, αποτελούν χοντρά διαχρονικά επιστημονικά λάθη. Δεν πρέπει να ξέρουν να κάνουν ελέγχους. Δεν μπορώ να δεχτώ κακή πρόθεση. Θα ήταν τρομακτικό.

ΠΡΗΣΜΕΝΟΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

Ούτε αυτό κατόρθωσαν να δούν τα ειδικόσσσ στην Ελλάδα. Για 20% ήδη γνωστή παρενέργεια μίλησε η Pfizer σε ασθενή που το παρουσίασε. Κανείς στην Ελλάδα δεν ερεύνησε καταρχήν το συσχετισμό. Πρώτα ελέγχεις στατιστικά αν υπάρχει συσχετισμός σε εμβόλιο και παρενέργεια και μετά ψάχνεις να ανακαλύψεις τον μηχανισμό. Μάθημα κάνω. Δεν ρωτάω.

Η λέμφος είναι ένα υγρό μέσα στο οποίο κολυμπούν τα κύτταρα. Κυκλοφορεί μέσα σε ειδικά, πολύ λεπτά αγγεία, τα λεμφαγγεία, στην πορεία των οποίων παρεμβάλλονται οι λεμφαδένες. Η λέμφος περιέχει επίσης πρωτεΐνες, γλυκόζη και άλατα με μεγάλους αριθμούς λευκοκυττάρων και κυρίως λεμφοκύτταρα. Οι λεμφαδένες είναι μεγέθους ολίγων χιλιοστών σαν φασόλια (δέστε στο σχήμα), οι οποίοι φιλτράρουν τα υγρά, που κυκλοφορούν στο σώμα και αποτελούν σταθμούς συλλογής ξένων σωμάτων, όπως βακτηρίων, ιών ή καρκινικών κυττάρων. Στη συνέχεια τα λευκά αιμοσφαίρια επιτίθενται επί των συλλεχθέντων ξένων σωμάτων εντός των λεμφαδένων και τα εξολοθρεύουν.

Πρησμένοι λεμφαδένες λόγω εμβολίου σημαίνει βασικά δημιουργία λοίμωξης απο το εμβόλιο και όχι παρουσία αυτοάνοσου, που ήδη θα είχε δώσει το πρόβλημα. Ένα ποσοστό παρουσίας 20% τέτοιας παρενέργειας σημαίνει πως οι S-ακίδες  απο το εμβόλιο φαίνονται σαν μόλυνση στον οργανισμό, στο 20% των εμβολιασθέντων. Ένα τέτοιο εμβόλιο είναι για πέταμα.

 

Update 21 Σεπτέμβρη 2021

Σήμερα η Pfizer σε ανακοίνωση της μιλά για την ανάγκη παροχής 1/3 της δόσης σε παιδιά.

Χρονική σύμπτωση θα είναι… 😃

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.