. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Αύξηση θανάτων και εμβολιασμοί με διπλή δόση συσχετίζονται ισχυρά. Μαθηματική Απόδειξη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ στατιστική που προσπαθούσε να συσχετίσει εμβολιασμούς και διαφορά θανάτων παρουσιάζοντας τις καμπύλες (1) και (2), δείχνοντας δύο καμπύλες που έχουν την ίδια περίπου κλίση. Αυτό δεν αρκεί.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δεν θα μπώ στην ιατρική ερμηνεία της παρατήρησης, γιατί δεν είναι εύκολο να γίνει, αφού δεν συμπληρώνονται κίτρινες κάρτες, δεν υπάρχουν δεδομένα εργαστηριακά και πάρα πολλά άλλα. Μπορώ όμως στα σίγουρα να δώ αν υπάρχει κάποια ασθενής ή ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των δύο σειρών δεδομένων (1) και (2). Για το λόγο αυτό, υπολόγισα την τιμή R του Pearson, γνωστή σαν Pearson Correlation Coefficient. Η τιμή της βρέθηκε ίση με 0.956, μια τιμή πολύ κοντά στο +1. Κάτι τέτοιο σημαίνει ισχυρή συσχέτιση. Σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο αυτή αυξάνει και αυτό είναι λογικό.

ΑΣΚΗΣΗ: Δοκιμάστε να υπολογίσετε το R συνδέοντας τιμές νεκρών απο Covid-19 και αριθμό εμβολιασμένων τις αντίστοιχες εβδομάδες.

Και μιλάμε για απαραίτητα αιτιολογική συσχέτιση, αφού στον υπολογισμό της τιμής του R o χρόνος δεν υπεισέρχεται. Κάτι τέτοιο θα ήταν επιστημονικό λάθος. Αυτό ας το μάθει η κ.Παπαευαγγέλου και ο κ.Μόσιαλος και να προσέχουν τι λένε στα ΜΜΕ, περί τυχαιότητας... Κατανοητόν;

ΠΑΛΙ ΕΓΩ

Δεν άκουσα μέχρι στιγμής καμμία συζήτηση για το θέμα της ΑΙΤΙΑΣ του πρηξίματος των λεμφαδένων απο τους εγκάθετους στα ΜΜΕ του Μωυσή και του Αντι-Μωυσή. Πως συνδέεται το ανοσοποιητικό και το πρήξιμο των λεμφαδένων; Aπο την αρχή της πανδημίας κανένας δεν πρόσεξε κάτι. Συλλογή λαθών κάνω πάλι, εγκληματικών λαθών με τα εμβόλια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

  1. Αύξηση θανάτων και εμβολιασμοί συσχετίζονται. Η πολιτεία πρέπει να δώσει διευκρινίσεις και άμεσα. Σε εμένα και όχι στον απέναντι που δεν ξέρει, που δεν θέλει να δεί και που μπορεί να απαντήσει. Κατανοητόν;
  2. Δεν είναι ευφυές απο τους παπαγάλους να μεταφέρουν στον Long Covid τις αιτίες σε θρομβώσεις λόγω των εμβολίων. Ο κόσμος έχει καταλάβει και αυτό είναι ΜΗ αναστρέψιμο.
  3. Η μετάθεση χρονικά στο μέλλον των άλλων ενδημιών που συμβαίνουν κάθε χρόνο συγκεκριμένη εποχή, λόγω lockdown και ειδικών μέτρων καθιστά άχρηστη τη χρήση ενός εμβολίου για τη γρίπη. Κανείς δεν ξέρει πότε θα υπάρξει γρίπη αυτή τη στιγμή.
  4. Κανείς δεν ξέρει αν κάποιος κάνει εμβόλιο mRNA για τον ιό μαζί με τη γρίπη τί μεγέθους παρενέργειες θα έχει.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.