. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Για την Ιαπωνία το ΑDE είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζουν τα εμβόλια

Το ότι

  1. το ΑDE δεν είναι κάτι θεωρητικό επιβεβαιώνεται και απο την Ιαπωνική κυβέρνηση (Ιαπωνική Επιτροπή για Ιατρική Έρευνα και Ανάπτυξη). Δέστε την επίσημη ανακοίνωση στη φωτογραφία.
  2. το ιικό φορτίο που αυξάνεται σε ένα ασθενή εξουδετερώνεται λίγο και όχι πλήρως απο τα εξουδετερωτικά εμβόλια του Μπουλά, δημιουργώντας πολλά αντισώματα που αυξάνουν τις μολύνσεις και οδηγούν στις ΜΕΘ με το σύνδρομο ΑRDS (σύνδρομο οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας)

δείχνει το τέλος των mRNA εμβολίων. Και τίποτα δεν κάνουν και κόσμο στέλνουν αδιάβαστο όσο κανένα άλλο προηγούμενο εμβόλιο.

ARDS – παρατηρείστε την συμμετρία

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Μιλάμε για ADE σε αντισώματα σε ασθενείς, όχι για εργαστηριακά αποτελέσματα μόνο. Μην ακούτε τους ΨΕΥΤΕΣ.

ARDS  – Covid-19

Αν μου πεί κάποιος πως για τα εμβόλια είναι κάτι άλλο, θα του πω ότι τα σκατοεμβόλια του Μπουρλά πρέπει να αντιμετωπίζουν και τα κακά αντισώματα εκ του κορωναϊού. Τα κακά αντισώματα αυξάνουν τις λοιμώξεις στο καρδιαγγειακό και στέλνουν τους ασθενείς στις ΜΕΘ, καθώς προϊούσας της αύξησης του ιικού φορτίου αυξάνονται και αυτά απο το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα κακά αντισώματα αυξάνουν το Σύνδρομο της Οξείας Αναπνευστικής Ανεπάρκειας (ARDS) καθώς με την πρόοδο της ασθένειας αυξάνουν τον αριθμό τους. Δυστυχώς τα σκατομπόλια δεν έχουν την ικανότητα να τα εμποδίζουν να αυξηθούν. ΚΟΙΝΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ.

Οι φόβοι του Faucci της 20 Μαρτίου του 2020, να εμφανισθεί φαινόμενο ADE στον κορωναϊό και τα νέα εμβόλια να μη το αντιμετωπίζουν επιβεβαιώθηκαν. Στη καλύτερη εκδοχή τα εμβόλια του Μπουλά θα παρήγαγαν μόνο καλά αντισώματα που εξουδετερώνουν τον ιό αλλά όχι αντισώματα που θα αύξαναν τις μολύνσεις. Τα προηγούμενα αφορούν την παραλλαγή Αλφα. Το ΑDE επιβεβαιώθηκε και για τη παραλλαγή Δέλτα. Τα mRNA εμβόλια ΤΕΛΟΣ.

ΕΤΟΣ 2020

Ας δούμε και τι λέει σε μετάφραση στα Ελληνικά, ο Καθηγητής Miyasaka Πρόεδρος της Japanese Society of Immunology για το ADE και την επάρκεια των εξουδετερωτικών αντισωμάτων στην εξουδετέρωση του Ιικού φορτίου.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας κινείται για να προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες του εξωτερικού το συντομότερο δυνατό για ένα εμβόλιο που αναμένεται να αποτελέσει το κλειδί της νίκης κατά του κορωναϊού. 

Ο Masayuki Miyasaka, επισκέπτης καθηγητής στο Frontier Research Center for Immunology στο Πανεπιστήμιο της Οσάκα, ο οποίος υπηρέτησε ως πρόεδρος της Ιαπωνικής Εταιρείας Ανοσολογίας της Ιαπωνίας, επεσήμανε ότι ο κορωναϊός είναι ένας ενοχλητικός ιός που καθιστά δύσκολη την παρασκευή εμβολίου και προειδοποιεί ότι «το αποτέλεσμα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί εκτός εάν διεξαχθούν προσεκτικές κλινικές δοκιμές στην Ιαπωνία και εάν η περίοδος μειωθεί, μπορεί να χαθούν σοβαρές παρενέργειες». (Κοΐτσι Μόρι)

Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη, ο Miyasaka δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να ελεγχθεί προσεκτικά η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Ακούστε τί λέει...

1. Ακόμη και αν παράγονται αντισώματα, μπορεί να μην είναι χρήσιμα

Ο κ. Miyasaka έχει μια πικρή εμπειρία. Ένας μεγάλος αριθμός λοιμώξεων από κοροναϊό εμφανίστηκε μεταξύ ποντικών που κάποτε εκτράφηκαν στη μελέτη. «Όταν το εξέτασα, διαπίστωσα ότι τα μολυσμένα ποντίκια παράγουν αντισώματα αλλά δεν θεραπεύονται, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν ένας δυσάρεστος ιός με υψηλή ικανότητα να αποφεύγει την ανοσία», θυμάται.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές εμβολίων στον κόσμο, χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που ονομάζεται «γενετικά εμβόλια» που κάνουν πλήρη χρήση της βιοτεχνολογίας. «Όταν εμβολιάστηκα, πήρα αντισώματα», είπε.

Ενώ ο Miyasaka παραδέχεται ότι «η τεχνολογία γενετικών εμβολίων είναι πιθανό να είναι αποτελεσματική», επισημαίνει ότι «δεν γνωρίζουμε εάν η ποσότητα των αντισωμάτων που παράγονται είναι επαρκής και στην περίπτωση του κοροναϊού, ακόμη και αν παράγονται αντισώματα, μπορεί να μην είναι χρήσιμα» 

2. Φόβος δημιουργίας «κακών αντισωμάτων» 

Αντίθετα, υπάρχει κίνδυνος παραγωγής «κακών αντισωμάτων» που επιδεινώνουν τη νόσο όταν μολυνθεί. Όταν ένα κακό αντίσωμα συνδέεται με έναν ιό, ένα από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στο σώμα μολύνεται. Ονομάζεται εξαρτώμενη από αντισώματα ανοσολογική ενίσχυση (ADE).
 
Έχει επιβεβαιωθεί σε πειράματα σε ζώα για το SARS, το οποίο είναι κοντά στον νέο κοροναϊό, και ο Miyasaka λέει: «Ο λόγος για τον οποίο ο κοροναϊός είναι τρομερός». Προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες παρενέργειες, είναι απαραίτητο να διερευνηθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της ανάπτυξης εμβολίων δοκιμάζοντας πρώτα σε ζώα, στη συνέχεια εμβολιάζοντας έναν μικρό αριθμό ανθρώπων και, τέλος, εμβολιάζοντας σε κλίμακα αρκετών χιλιάδων ~ 10.000 ατόμων. 

Η ADE ποικίλλει σημαντικά από άτομο σε άτομο και ο Miyasaka πιστεύει ότι «η ασφάλεια και τα προληπτικά αποτελέσματα δεν θα γίνουν γνωστά μέχρι να περάσει περίπου ένας χρόνος από τον εμβολιασμό μεγάλης κλίμακας»Τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί σε κλινικές δοκιμές στο εξωτερικό είναι πιθανό να εγκριθούν σύντομα στην Ιαπωνία. 

Ο κ. Miyasaka λέει: «Στο παρελθόν, υπήρξαν περιπτώσεις όπου σοβαρές παρενέργειες εμφανίστηκαν όταν φάρμακα που εγκρίθηκαν στο εξωτερικό χρησιμοποιήθηκαν στην Ιαπωνία ως έχουν, και υπάρχουν φυλετικές διαφορές, οπότε οι δοκιμές πρέπει να διεξάγονται στην Ιαπωνία».

3. Εάν εμβολιάσετε χωρίς να ακολουθήσετε τη διαδικασία, θα είναι ένα ανθρώπινο πείραμα 

Στη βιασύνη να αναπτυχθεί, είπε: «Εάν εμβολιάσετε χωρίς να ακολουθήσετε τις κατάλληλες διαδικασίες, θα γίνει ένα ανθρώπινο πείραμα. Μην νομίζετε ότι αν λειτουργεί, είναι κερδοφόρο. Θα χρειαστούν δύο χρόνια για να αναπτυχθεί ένα αποτελεσματικό εμβόλιο».

Εγώ; Eγώ, κάθομαι και ασχολούμαι με τους Ψεύτες...

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.