. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κάλυμμα για τον αφοπλισμό του Αιγαίου η Ελληνογαλλική Συμφωνία; Μπορεί.

ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Όταν μέσα στα κινήματα και στα αντι-κινήματα, στα ιδρύματα υπέρ και κατά υπάρχουν οι παίχτες που καθορίζουν τα δρώμενα τότε ανα περίπτωση με βάση το τί γίνεται και το τί δεν γίνεται το αποτέλεσμα κάθε δημοκρατικής διαδικασίας είναι σικέ. Δεν χρειάζονται πολλά πρόσωπα για αυτό. Μόνιμα, έμπιστα και χωρίς “ταυτότητα” πρόσωπα χρειάζονται και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο ηλίθια και αλαζονικά. Κάπως έτσι περνούν απο τις εξετάσεις οι περισσότεροι. Αυτά προς ενεχυροδανεισμόν…

Η Ελληνογαλλική συμφωνία είναι το άρθρο 51 του ΟΗΕ και τίποτα άλλο. Βλέπετε σχετικά εδώ και εδώ.

Η συμφωνία με τις ΗΠΑ θα είναι σε λάθος βάση και το ξέρουμε ήδη. Η Ελλάδα δεν διοικείται απο Έλληνες αλλά απο σαλτιμπάγκους εγκάθετους βολεμένους ακόμη και στα παγκάκια απέναντι απο τα υπουργεία έχουν βολευτεί άτομα.

ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ

Η Ελλάδα αφοπλίζεται συνέχεια και δεν διεκδικεί ότι της ανήκει.

  1. Οι Patriots πήγαν να προστατέψουν τη Σαουδική Αραβία. Και ο πλέον κουτός θα καταλάβαινε πως πρόκειται για παραχώρηση στον Ερντογάν.
  2. Πολλά παλαιά Ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα αφοπλίστηκαν χωρίς λόγο.
  3. Δεν αγοράζονται τα όπλα που χρειάζεται η χώρα μας και όταν αυτό γίνεται αργούν να έλθουν.

Η Ελλάδα επι Δένδια παραχωρεί το όπλο των κοιτασμάτων και αρνείται να πλουτίσει (βλέπετε εδώ). Δεν αργούν τυχαία να γίνουν οι εξορύξεις. Δεν αφέθηκε τυχαία χωρίς ενοίκιο απο Μπακογιάννη και Αβραμόπουλο ο Τουρκικός ΤΑΠ απο το Αζερμπαϊτζάν να περάσει στην Ελλάδα. Παραχώρηση στη Τουρκία ήταν. Έσκυψαν βαθιά.

Η Ελληνική ΑΟΖ μίκρυνε επι Δένδια. Αυτό είναι δεδομένο. 50% επήρεια έδωσε απο Κρήτη μέχρι Ρόδο ο Δένδιας κατά μέσον όρο προς τα ανατολικά.

Οι υποχωρήσεις συνεχίζονται σε στρατιωτικό επίπεδο. Τα Ραφάλ και τα F16-V θα πάρουν χρόνια πολλά για να χρησιμοποιηθούν απο την Ελλάδα. Μιλάμε για λύσεις αυταπάτες, γιατί η Τουρκία μέχρι τότε θα είναι σε άλλο επίπεδο, κάτι που δεν μπορούν να εκτιμήσουν τα ειδικόσσσ στις θέσεις κλειδιά του ΓΕΕΘΑ και δεν θα προβληθεί ποτέ απο τα ΜΜΕ του Μωυσή.

Οι Αμερικανοί θα αποχωρήσουν απο την Ελλάδα όπως αποχώρησαν απο το Αφγανιστάν. Ούτε στη Σκύρο δεν πάνε να κάνουν βάση που είναι στη μέση του Αιγαίου, βάζοντας έτσι την αναμενόμενη νέα οριοθέτηση στο Αιγαίο Ελλάδας με Τουρκία.

Ατυχής η θέση Δένδια και ΕΛΙΑΜΕΠ, πως τα νησιά μόνο αφοπλισμένα ανήκουν στην Ελλάδα. Αποτελεί αλλαγή του αμυντικού δόγματος της χώρας μας.

Δεν είναι τυχαία η δημιουργία φιλο-αμερικανικών και άλλων “κομμάτων” στην Ελλάδα. Χρειάζονται για την διαχείριση.

H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Αφορά τη δημιουργία τόξων στην γεωπολιτική σφαίρα. Η Γαλλία θα παίξει το ρόλο  της εναλλακτικής επιλογής των ΗΠΑ για κάποιες περιοχές του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό οι ΗΠΑ θα έχουν να προσφέρουν περισσότερες λύσεις εκεί που δεν μπορούν να βρεθούν.

Η Τουρκία δεν έχει τουρκικές βιομηχανίες. Είναι σαν να λες πως η Μιτσουμπίσι είναι Ιαπωνική και παράγει νέα εμβόλια! Κάποιοι θέλουν να πουλάνε όπλα μουσουλμανικά και σε μουσουλμάνους. Είναι καλή δουλίτσα όπως και τα εμβόλια.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ

Η δημιουργία ενός πυρηνικού εργοστασίου στη Ρόδο θα έδινε ενεργειακές λύσεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κύπρο. Θα άλλαζε τους όρους ασφαλείας των νησιών. Αυτό δεν το απαγορεύει καμμία συνθήκη.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.