. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Χωρίς επιστημονική βάση πλέον η αναστολή εργασίας στους υγειονομικούς. Κακό για το ΕΣΥ.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ

Είπαμε πως ανοσία αγέλης δεν υπάρχει για Άλφα πρακτικά και για Δέλτα με τίποτα αλλά αυτό αφορά πάντα το στατιστικό δείγμα και το είδος αυτών που το συνιστούν (βλέπετε εδώ). Είναι άλλο όμως να μιλάς για όλη την Ελλάδα και άλλο για τις κλειστές δομές, όπως μπορούν να θεωρηθούν τα νοσοκομεία, όπου λόγω των ειδικών προστατευτικών μέτρων που λαμβάνουν όλοι εκεί ως επαγγελματίες δεν μπορεί να μιλήσεις πρακτικά για μεταφορά ιού απο εμβολιασμένους σε ανεμβολίαστους και αντίστροφα ή και σε ασθενείς.

Το τείχος ανοσίας μεταξύ ασθενών στο ΕΣΥ ενισχύεται όταν ο αριθμός των εργαζομένων όταν αυξάνεται και μειώνεται όταν ο αριθμός των εργαζομένων μειώνεται. Οι εργαζόμενοι με τα ειδικά μέτρα που λαμβάνουν δημιουργούν απο μόνοι τους ένα ρεαλιστικό τείχος ανοσίας. Σε αυτό έπρεπε να πέσει το βάρος, όπως και στο σωστό εξαερισμό των νοσοκομείων που επειδή δεν υπάρχει αυξάνει τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις (βλέπετε και εδώ).

Μη έχοντας διεπιστημονική σκέψη η επιτροπή δεν μπορεί να έχει άποψη με βάρος για κάθε επιλογή σε σωστό χρόνο και χωρίς δοκιμές. Εγώ μπορώ όμως. Αυτό σημαίνει πως ένα ποσοστό 15,000 στους 115,000 συνολικά υγειονομικούς είναι αρκετά ικανοποιητικό για να μιλήσει πρακτικά κανείς για ύπαρξη ισχυρού τείχους ανοσίας στους υγειονομικούς. Αν αυτό το ποσοστό φτάσει στους 9,000 περίπου μη εμβολιασθέντες, στατιστικά μιλάμε για ύπαρξη ανοσίας αγέλης. Αυτό όχι λόγω του εμβολίου αλλά λόγω των ατομικών τους προφυλάξεων.

Προσωπικά θα έβρισκα λύση άμεσα και δεν θα επιβάρυνα το ΕΣΥ με χαζές αποφάσεις υπέρ της δημιουργίας ιδιωτικών νοσοκομείων και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.