. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Fake Info για ανοσία αγέλης απο Μόσιαλο. Παραπληροφόρησε τον Πρωθυπουργό.

ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ

Ούτε αυτό το πρόσεξε η δικαιοσύνη και η ΕΣΗΕΑ και οι νομικοί σύλλογοι και η αντιπολίτευση. Σύμβουλος του μικρού Κούλη σε Θέματα πολιτικής της υγείας ο Ηλίας Μόσιαλος και ταυτόχρονα σύμβουλος των Hoaxes που αστυνομεύουν αντισυνταγματικά το Facebook μιλώντας επι παντός επιστητού με ύφος ειδικού, με την ανοχή Κούλη.

Στις 13 Φεβρουαρίου έγραψα αυτό το σημαντικό άρθρο εδώ απο το οποίο παίρνω το παρακάτω χρήσιμο διάγραμμα.

Στο διάγραμμα βλέπετε την μεταβολή της αποτελεσματικότητας ενός εμβολίου ε, σε σχέση με το κατώφλι εμβολιασμού H και την τιμή του λόγου αναπαραγωγής Ro. Ελέγχοντας τις τιμές που αφορούν τον Covid-19 (Ro = 5 - 8) για την Δέλτα, βλέπουμε πως η ανοσία αγέλης για τα εμβόλια που υπάρχουν, αποτελεσματικότητας ε ~ 0.67 (=67%) ούτε σαν πιθανότητα δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν υπάρχει τιμή <=100% άρα δεν υπάρχει λύση.

Όσο για τη παραλλαγή Άλφα μια ανοσία αγέλης απαιτεί 100% εμβολιασμό και πάλι δεν είναι σίγουρο. Ξεχάστε το.

Δύο ακόμη προβλήματα είναι:

  1. Είναι αδύνατο να γίνει 100% εμβολιασμός σε όλους σε μια μέρα.
  2. H μικρή ανοσία των 3-5 μηνών το πολύ των υπαρχόντων εμβολίων δεν μας επιτρέπει καν να σκεφτόμαστε για ανοσία αγέλης, αφού το κύμα της παραλλαγής θα έχει περάσει ενώ ο κόσμος ακόμη θα εμβολιάζεται. Δέστε το παραμύθι για τα νέα εμβόλια για Άλφα και Δέλτα ταυτόχρονα, γνωστά ως τρίτη δόση, που θα είναι και αυτά πειραματικά. Πού ακούστηκε στη μέση του κύματος να γίνεται εμβολιασμός. Ποιός μισεί τόσο πολύ το Ισραήλ;

Τελευταία τα ειδικόσσσ μίλαγαν για “τείχος ανοησίας” αλλά ούτε αυτό τους έκατσε, αφού όπως πάντα έλεγα και με επιβεβαίωσαν οι ίδιοι μετά μήνες, οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν τον ιό.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)

ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ

Ο Andrew Pollard επιβεβαίωσε όσα θεωρητικά απο το διάγραμμα μου προέκυπταν για την Δέλτα. Βλέπετε και εδώ.

ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Και στο θέμα της αγέλης επιβεβαιώθηκα και στο θέμα του ADE. Ο Ηλίας Μόσιαλος και πολλοί άλλοι παραπληροφόρησαν προφανώς τον Πρωθυπουργό για την ανοσία αγέλης. Το γιατί θα το μετρήσουμε σε οικονομική καταστροφή και σε θανάτους.

ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

Κλείνοντας, καλό θα ήταν οι καθηγητές της ιατρικής γενικώς να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και για στατιστικές και ειδικά αυτοί που σιτίζονται απο τις εταιρείες εμβολίων και είναι μέλη επιτροπών. Θα πάνε μέσα να κάνουν παρέα στο Λιγνάδη… και θα φάνε και ξύλο.

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.