. Αναρτήσεις ιστολογίου .

‎Η Δανία καταργεί όλα τα μέτρα για τον κορωναϊό, η Ελλάδα πουλάει τρέλα‎

Το Δανικό κοινοβούλιο αποφάσισε πρόσφατα στην Κοπεγχάγη ότι όλα τα μέτρα για τον κορωναϊό πρέπει να τερματιστούν από την 1η Οκτωβρίου 2021. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρχει πλέον απαίτηση για μάσκα και το καθεστώς τέστς θα καταργηθεί. Στη συνέχεια, οι Δανοί δεν θα χρειάζεται πλέον να παρέχουν στοιχεία για το αν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν εμβολιαστεί ή αν έχουν βρεθεί θετικοί ή αρνητικοί (όχι πιστοποιητικά). Αυτό γίνεται υπό την προϋπόθεση είναι ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ασθενών με Covid-19 δεν υπερφορτώνει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

‎Δημοσιεύθηκε: 9 Αυγούστου 2021 - 11:32 π.μ. εδώ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑ‎

‎1. Η υπηρεσία λοιμωδών νόσων SSI της Δανίας δήλωσε ότι δεν βασίζεται πλέον στον εμβολιασμό για να επιτύχει ανοσία της αγέλης στη χώρα. Η Τάιρα Γκρόουβ Κράους, αναπληρώτρια ακαδημαϊκή διευθύντρια του SSI, ανέφερε ότι αναμένεται νέο κύμα λοιμώξεων μετά την επιστροφή των ανθρώπων στην εργασία και το σχολείο στα τέλη του καλοκαιριού, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

2. "Θα θυμίζει περισσότερο τη γρίπη", δήλωσε η Κράους.

3. Το τρέχον ποσοστό εμβολιασμού είναι λίγο κάτω από το 58,4 % των πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων στη Δανία. Στη Γερμανία, αυτή η τιμή είναι ελαφρώς χαμηλότερη στο 54,5 % αλλά οι υποστηρικτές των εμβολίων είναι επίμονοι να εκφοβίζουν και να πιέζουν στους ανεμβολίαστους.‎

Η δικηγόρος Dr. Renate Holzeisen ‎‎

  1. συνέστησε έντονα‎‎ σε όλους τους εργοδότες να απέχουν από την πίεση εμβολιασμού ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς "προφανώς δεν γνώριζαν καν τις εκτεταμένες νομικές συνέπειες που σχετίζονται με αυτό".
  2. ανέφερε πως τα λεγόμενα εμβόλια Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα έγκρισης του EMA και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν αναπτύχθηκαν και εγκρίθηκαν για την πρόληψη της διάδοσης της μόλυνσης από τον ιό SARS-COV-2, αλλά μόνο για την πρόληψη μιας πιο σοβαρής πορείας της νόσου και εγκρίθηκαν υπό όρους μόνο για το λόγο αυτό. ‎

Αποδείχτηκε πως τα εμβόλια δεν μπορούν να διακόψουν την αλυσίδα μόλυνσης επειδή τα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία με αυτές μπορούν να μολυνθούν και, ως εκ τούτου, να είναι μολυσματικά.

Η πρακτική αποδεικνύει επίσης, ότι τα άτομα που είναι εντελώς «εμβολιασμένα» μολύνονται από τον ιό και μάλιστα έχουν το ίδιο ιικό φορτίο με τους «ανεμβολίαστους ανθρώπους» όπως παραδέχθηκε το CDC πρόσφατα, μεταξύ άλλων.

Εκ των ανωτέρω, είναι σαφές ότι οποιοσδήποτε «υποχρεωτικός εμβολιασμός» covid-19 στην πραγματικότητα στερείται οποιασδήποτε αιτιολόγησης.

‎Όλες οι πιέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής πίεσης (εικαζόμενη πράξη αλληλεγγύης προς τον γείτονα) είναι επομένως παράνομες από την άποψη του ποινικού δικαίου και του νόμου περί ευθύνης που βασίζεται στα επίσημα έγγραφα έγκρισης.‎

‎"Ως δικηγόρος που συμβουλεύει το εταιρικό δίκαιο, συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε εργοδότη να μείνει μακριά από την πίεση εμβολιασμού covid-19 ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς προφανώς δεν γνωρίζουν καν τις εκτεταμένες νομικές συνέπειες που σχετίζονται με αυτό", δήλωσε.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν στην Δανία….‎

ΑΛΛΟ ΔΑΝΙΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑ

Ήδη σας έχω αναφέρει σε άρθρα μου σε αυτό το ιστολόγιο

  1. πως ανοσία αγέλης για την Δέλτα δεν μπορεί να υπάρξει ενώ για την Άλφα είναι κάπου στο 93%. Αυτό πρακτικά είναι δύσκολο να συμβεί, αφού ο εμβολιασμός δεν γίνεται με τη μία για όλους. Βλέπετε εδώ.
  2. πως απο τη στιγμή που ο κορωναϊός μεταδίδεται απο εμβολιασμένο σε εμβολιασμένο αλλά και σε μη εμβολιασμένο, όπως και απο μη εμβολιασμένο σε μη εμβολιασμένο και εμβολιασμένο, αυτά που σας έλεγαν για τείχος ανοσίας ήταν ανοησίες. Εννοείται πως η περίπτωση πλήρως εμβολιασμένων συμπεριλαμβάνεται.
  3. η αναφορά στο κείμενο σε αναμενόμενες πιο ελαφρές μορφές της πανδημίας που θα μοιάζουν με γρίπη, όπως ήδη έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο είναι καλό σημάδι για τη πορεία της πανδημίας.

Και εγώ και άλλοι αναφερθήκαμε για την ελευθερία του ανθρώπου να αποφασίζει τι θα κάνει στο σώμα του. Είμαι υπέρ της μάσκας και κάποιων απαλών και λογικών ειδικών μέτρων αλλά ποτέ δεν είπα να είναι υποχρεωτικά και εξαναγκαστικά. Με τις λύσεις που έχω υπόψη μου, η οικονομία δεν θα είχε καταστραφεί, η εστίαση θα δούλευε και η ζωή ναι μεν ΔΕΝ θα ήταν τέλεια αλλά δεν θα υπήρχε και ένας τρελός απο πάνω να σας επιβάλλει εγκλεισμό με το ζόρι με τα κακά και ετεροχρονισμένα lockdown που έγιναν.

Ύπουλα η κυβέρνηση πέρασε νόμο απο την αρχή της πανδημίας για να επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, να στερήσει την εργασία, την προοπτική και τη διαβίωση στη χώρα όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Παράλληλα η διακίνηση των ιδεών στο διαδίκτυο απο τα κοινωνικά δίκτυα είναι δύσκολη. Διαβάστε και το άρθρο αυτό, για να καταλάβετε τη δουλίτσα πίσω απο την πανδημία, που είναι δουλίτσα πολλών δις ευρώ.

Στη περίπτωση της Ελλάδας δεν έχουμε μόνο το πρόβλημα της πανδημίας. Η χώρα έχει διαλυθεί, ένα μήνα καίγεται, τα εθνικά θέματα πήγαν περίπατο, η οικονομία καταστράφηκε, η παραγωγή έπεσε. Το μόνο που προχωράει είναι οι εργολαβίες στο Μαξίμου, που βασικά είναι αρπαχτές. Take the money and run! Aυτό δείχνει πως η χώρα πάει προς μεγάλη εθνική ήττα.

Για να ξεκολλήσει η χώρα δεν χρειάζεται μόνο τίμιο ΠΘ αλλά και ικανό. Δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς, επαναλήψεις και ευφυολογήματα. Χρειάζεται ταχύτητα. Δεν τους βλέπετε; Με ψεύτικα κείμενα στις ειδήσεις σας ταΐζουν με φαντασιώσεις. Δεν υπάρχει καμμία ενσωμάτωση.

Κλείνοντας, καλό θα ήταν οι καθηγητές της ιατρικής γενικώς να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και για στατιστικές και ειδικά αυτοί που σιτίζονται απο τις εταιρείες εμβολίων και είναι μέλη επιτροπών. Θα πάνε μέσα να κάνουν παρέα στο Λιγνάδη…

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.