ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ
Στο παραπάνω σχήμα φαίνεται το κέντρο αποφάσεων για την πανδημία ενώ είναι φανερό απο τις ασθενείς και παιδαριώδεις αντιδράσεις που υπάρχουν, πως η αντιπολίτευση έχει εξαγορασθεί. Όλοι δέχονται τηλεφωνήματα…
Στο ίδιο σχήμα, διακρίνει κανείς μια μαφιόζικη πολιτική και μια εμφανή διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα. Η χώρα οδεύει προς εθνική κρίση και προς μεγάλη εθνική ήττα. ΄
Η κυβέρνηση
- προσθέτει συνέχεια ανεπίλυτα προβλήματα και ζημίες με τα οποία στήνει δουλίτσες π.χ. πρώτες κατοικίες και κόκκινα δάνεια, ανεμογεννήτριες, λιγνιτικά εργοστάσια, μεταλλαγμένα
- καθημερινά κάνει επικοινωνιακή αντιμετώπιση των πάντων. Η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση για τον κορωναϊό δεδομένη. Πρώτα οι δουλίτσες, στις παρούσες συνθήκες αρπαχτές.
Όσοι μιλάμε κατά των εμβολίων και υπέρ της ελεύθερης επιλογής για εμβολιασμό και υπακοή σε μέτρα, μπαίνουμε σε απομόνωση απο τα ΜΜΕ για να ακούγονται οι τηλεμαϊμούδες της κυβέρνησης.
ΜΙΑ FAKE ANALYSIS ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ…
Χθες βράδυ φαίνεται πως δούλεψε πολύ ο Ηλίας Μόσιαλος και θυμήθηκε το παράδοξο του Simpson για να αποδείξει πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer έναντι της σοβαρής νόσου από την παραλλαγή Δέλτα είναι πολύ υψηλή (81.1-100%, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα) αναλύοντας δεδομένα απο το Ισραήλ. Δυστυχώς δεν μας τα λέει καλά, όπως και αυτοί, που συμβουλεύει.
Υπό την προϋπόθεση πως τα παραπάνω αποτελέσματα αφορούν μόνο τη Δέλτα, η απάντηση που θα μπορούσε να εμπιστευτεί κανείς είναι η (2) και όχι η (4), όπως λέει ο Ηλίας Μόσιαλος.
Η επιλογή (4) είναι μαγείρεμα και το παράδοξο του Simpson είναι βραδινό ολίσθημα κυριών σε Club Ροταριανών της Μυκόνου. Ο λόγος είναι πως στη στατιστική μας ενδιαφέρει το μεγαλύτερο δείγμα (αυτό σε όλες της ηλικίες ταυτόχρονα). Στο μικρότερο δείγμα (ανά ηλικία) με μικρότερο πληθυσμό αυξάνεται το στατιστικό σφάλμα. H απάντηση (2) είναι πιό πιστευτή απο την (3) και η απάντηση (3) πιό πιστευτή απο την (4).
Αλλά, το εμβόλιο της Pfizer δεν είναι σε ποσότητα αρκετό για να εξουδετερώσει με τα αντισώματα που δημιουργεί το ιικό φορτίο ενός ασθενή με Δέλτα που τυπικά είναι 1000 φορές πιο πυκνό απο αυτό της Άλφα. Το πιθανότερο είναι στα παραπάνω δεδομένα να έχουν συμπεριληφθεί και δεδομένα απο την Άλφα, που δεν έχει ακόμη πάψει να υπάρχει στο Ισραήλ αλλά και νέες ανταγωνιστικές μεταλλάξεις.
H ανάλυση του Ηλία Μόσιαλου είναι Fake Analysis.
Καλό θα ήταν οι καθηγητές της ιατρικής γενικώς να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και για στατιστικές και ειδικά αυτοί που σιτίζονται απο τις εταιρείες εμβολίων και είναι μέλη επιτροπών. Θα πάνε μέσα να κάνουν παρέα στο Λιγνάδη…