. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οι γιατροί να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και στατιστικές. Λένε βλακείες.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Προσπαθώντας να κρατήσουν όλη την πίτα του κορωναϊού για τον εαυτό τους οι γιατροί της επιτροπής μιλάνε επι παντός επιστητού που αφορά τον covid-19, χωρίς να διαθέτουν ανάλογες σπουδές. Τελευταίο παράδειγμα εδώ (βλέπετε την ενότητα για Ηλία Μόσιαλο, που δεν ξέρει απο στατιστική αλλά θέλει να αποκτήσει την ειδικότητα μέσω του διαδικτύου).

  1. Το αν μια μάσκα προστατεύει ή όχι έχει σχέση με το ιικό φορτίο της κύριας παραλλαγής που επικρατεί σε μια χώρα.
  2. Για τη Δέλτα δεν χρειάζεται η χρήση μάσκας. Δεν προσφέρει αφού το ιικό φορτίο της είναι 1,200 φορές μεγαλύτερο απο αυτό της Άλφα.
  3. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν ιικό φορτίο και μεταξύ τους. Αυτό μάλλον ξέχασαν να σας το πούν.
  4. Τα παιδιά μεταφέρουν ελάχιστο γενικά ιικό φορτίο. Τους το βάζω άσκηση να το αποδείξουν.
  5. Δεν υπάρχει λόγος να εμβολιάζονται τα παιδιά. Αυτό ενισχύεται απο το γεγονός πως φυσική ανοσία εμφανίζουν κυρίως οι μικρότεροι σε ηλικία άρα και αντισώματα. Για το λόγο αυτό πάντα μας ενδιαφέρουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που μπορούν να μεταφέρουν μεγαλύτερο ιικό φορτίο. Μάλλον δεν το έχετε ακούσει αυτό.

Υπενθυμίζω πως χθες Ισραήλ και UK αποφάσισαν μετρήσεις αντισωμάτων σε παιδιά, 11 ημέρες μετά απο αυτό που έγραψα εδώ. Διαβάστε το όλο.

Καλό θα ήταν οι καθηγητές της ιατρικής γενικώς να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και για στατιστικές και ειδικά αυτοί που σιτίζονται απο τις εταιρείες εμβολίων και είναι μέλη επιτροπών. Θα πάνε μέσα να κάνουν παρέα στο Λιγνάδη…

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.