. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κάθε τι που δεν είναι εμβόλιο δεν κάνει για φάρμακο! Σειρά η ιβερμεκτίνη. Μεσαίωνας.

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ;

Η κατασκευή νέων φαρμάκων για τον κορωναϊό βασίζεται στην εργαστηριακή μελέτη και στη κλινική χρήση κάποιων που δείχνουν κάποια καλά χαρακτηριστικά, όπως π.χ. η ivermectin. Και δεν είναι το μόνο.

‎Η ιβερμεκτίνη προσέλκυσε την προσοχή πολλών επιστημόνων μετά από πειράματα με χρήση κυττάρων που επιβεβαίωσαν ότι ήταν αποτελεσματική στην καταστολή της αύξησης του κορωναϊού. Πιστεύεται ότι το φάρμακο εμποδίζει τον κορωναϊό (βλέπετε στη παραπάνω φωτογραφία) να παρεμβαίνει στη λειτουργία της έμφυτης ανοσίας που είναι εγγενής στον άνθρωπο. Η ιβερμεκτίνη αναμένεται να έχει επίδραση και στη μείωση της φλεγμονής που εμφανίζεται στο σώμα λόγω υπερβολικής ανοσολογικής αντίδρασης. Φυσικά αυτό θέλει αρκετή κλινική έρευνα. Δεν είναι όπως τα εμβόλια, για τα οποία πλέον η κλινική έρευνα είναι μόνο 2 μήνες…

Επιδημιολογικά, η μη καλή λειτουργία της πρώτης γραμμής άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος, οδηγεί στη διάδοση του covid-19. Σε αυτό το σημείο αντιλαμβάνεστε μάλλον τί σημαίνει χρήση εμβολίων mRNA και τί αποτέλεσμα έχουν αυτά στην φυσική ανοσία, κάτι που το έχω ήδη θίξει σε πολύ παλαιότερο άρθρο. 

Δυστυχώς οι συζητήσεις για φάρμακα ενοχλούν διεθνώς ενώ παράλληλα υπάρχουν και οι μπάστακες των εμβολίων στα υπουργεία, στο F/B και στις επιτροπές. Ένας απο αυτούς είναι και σύμβουλος στη πολιτική της υγείας του ΠΘ, με το μεγαλύτερο ρεκόρ καψίματος των δασών όλων των εποχών.

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ο ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ

Σειρά του Άδωνη της Novartis (χάσαμε και τον Αβραμόπουλο, τον φίλο του Τσιόδρα) να μπεί στη μάχη των εταιρειών φαρμάκων για τον έλεγχο της αγοράς του κορωναϊού. Τα πολλά λεφτά βεβαίως είναι στα εμβόλια. Η ιβερμεκτίνη δεν είναι μόνο ενός είδους, όπως και η χλωροκίνη...

Εκείνοι οι 5 τόνοι της χλωροκίνης που αγόρασε για “στρατηγικούς λόγους” ο Τσιόδρας στην αρχή της πανδημίας τί έγιναν; Στα ψάρια πήγαν; Ο WHO την πρότεινε για θεραπεία COVID-19, που την αγόρασε ο Τσιόδρας;

  • Η ιβερμεκτίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19 στη Βραζιλία και στο Περού, μεταξύ άλλων, αλλά δεν έχει ακόμη εγκριθεί στην Ιαπωνία (2 Αυγ. 2021).‎ Είναι ένα δοκιμαστικό φάρμακο ανάμεσα στα πολλά που δοκιμάζονται είτε αρέσει στον FDA, στον EMA και στον ΠΟΥ των εμβολίων είτε όχι.

Φαντάζομαι πως ο Παύλος Πολάκης στην πρόταση του για θεραπεία με ιβερμεκτίνη στον Άδωνη της Novartis να αναφερόταν σε αυτή που αφορούσε τα άλογα! Νομίζω πως σε αυτό το προσωπικό ερώτημα του Άδωνη απαντάει ο FDA λέγοντας πώς η ιβερμεκτίνη για άλογα παρουσιάζει παρενέργειες. Εδώ γελάμε.

ΕΝΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ελαφρά ασθενείς ή άνευ ιού συμμετέχουν σαν πειραματόζωα στις δοκιμές φαρμάκων κατά του κορωναϊού διεθνώς π.χ. το Avigan και η Ιvermectin δοκιμάζονται ως πειραματικά φάρμακα ήδη στην Αγγλία. Στην Ελλάδα δεν θα το έχετε ακούσει. Και διερωτώμαι αν ο Μητσοτάκης θέλει να σας επιβάλλει να κάνετε πειραματικά την τρίτη δόση της Pfizer με κάποιο κέρδος ή όχι. Μαφίες είναι. You never know.

Καλό θα ήταν οι καθηγητές της ιατρικής γενικώς να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και για στατιστικές και ειδικά αυτοί που σιτίζονται απο τις εταιρείες εμβολίων και είναι μέλη επιτροπών. Θα πάνε μέσα να κάνουν παρέα στο Λιγνάδη…

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.