. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μειωμένης αντίληψης ή θύμα πεπλανημένης φαντασίωσης ο Μητσοτάκης με τον κορωναϊό

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ

  • Τού είπαμε και του λέμε του Μητσοτάκη πως η Δέλτα έχει μεγάλο ιικό φορτίο και πως η πρόταση του για μάσκες δεν έχει πρακτική αξία.
  • Του μιλάμε για την αύξηση της μόλυνσης απο εμβολιασμό λόγω ΑDE και κάνει πως δεν μιλάει ξένες γλώσσες. Δεν θα βγεί σε καλό στη χώρα και στους χορηγούς του αυτή η παιδική εμμονή του, όπως και των φίλων του στα ΜΜΕ, που στο τέλος θα αλλάξουν όνομα. Η εκδορά κάποτε φτάνει στο κόκκαλο.

Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, η πραγματικότητα είναι και οι φαντασιώσεις, η έλλειψη ορίζοντα, η ανικανότητα και η έλλειψη γνώσης και μνήμης, οι αναφορές, τα απόκρυφα του Great Reset-ένα ανέκδοτο των σαλονιών.

Τους ξέρω καλά τους νόμους της φύσης. Όταν οι συνθήκες αλλάζουν τότε όλα αλλάζουν και γίνονται δύσκολες οι προβλέψεις, όσες δημοσκοπήσεις και να γίνουν. Σε κάθε  τεχνητό πρόβλημα, κάθε τί που φαίνεται λύση μπορεί να μην είναι λύση αλλά παγίδα απο το θυμικό μας… Καλώς;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ… 

Σε ότι έχει προσπαθήσει ο Μητσοτάκης απέτυχε παταγωδώς, με κορυφή την παραχώρηση της Ελληνικής ΑΟΖ, ανατολικά του 28ου μεσημβρινού σε Αιγύπτιους και Τούρκους (50% κατά μέσον όρο επήρεια ΑΟΖ δεν μπορείς να το πείς νίκη του Δένδια).

Η παραμονή Μητσοτάκη στη συμφωνία της Κωνσταντινούπολης του Κώστα Μητσοτάκη στα 6 νμ χωρικά ύδατα στο Αιγαίο, η μη σχεδίαση των γραμμών κλεισίματος των κόλπων άρα και των ορίων των χωρικών υδάτων μας παραμένει ένα μεγάλο θέμα.

Δεν έχουμε σύνορα στη θάλασσα. Τα καταργήσαμε σε βήματα επειδή κάποιοι δεν είχαν και δεν έχουν ιδέες, επειδή δεν μπορούν. Λύσεις και πολιτικές υπήρχαν και υπάρχουν. Μερικοί στο υπ. εξωτερικών ακόμη και τώρα εκδικάζουν διεθνείς αποφάσεις χωρίς να δοκιμάσουν. Αυτά είναι τεχνικές στη πολιτική και στη διπλωματία που δεν κατέχουν. Υπάρχουν πολλές. Σημαντικές είναι αυτές που έχουν τεχνογνωσία και τεχνολογία, τον παράγοντα δηλαδή ανταγωνιστικότητα.

Δεν υπάρχει καν ευνομούμενη πολιτεία. Καλή η συναλλαγή αλλά υπάρχει και όριο σε όλες τις επιλογές. Δεν τραβάω γραμμές και πάω στον θάνατο. Αυτοκτονεί η χώρα με τον Μητσοτάκη. Το υπουργείο εξωτερικών έχει και τα σκάνδαλα στις πρεσβείες…

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει με εμμονή να αυξάνει το χρέος, μοιράζει το ΕΣΠΑ σε φίλους και σε χαζά προγράμματα νηπιαγωγείου, κερδίζει χρόνο στην εξουσία με ανόητα επικοινωνιακά κόλπα ενώ με κακές αποφάσεις-ειδικά μέτρα για τον κορωναϊό οδηγεί τον κόσμο σε ψυχική νόσηση. Αυτό δίνει την εικόνα του μέλλοντος.

Μιλάμε για πηγάδι χωρίς πάτο.

ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ

Οι εμμονές Μητσοτάκη στο τρόπο αντιμετώπισης του κορωναϊού είναι παγιδευμένες στη Ζώνη του Λυκόφωτος. Κάθε lockdown που αποφάσισε δεν είχε επιστημονικό έρεισμα, απέτυχε και στοίχισε δις ευρώ στην οικονομία της χώρας αυξάνοντας την ύφεση, μειώνοντας την παραγωγή, καταστρέφοντας τον τουρισμό και κάθε ίχνος ανάπτυξης. Υπάρχει και μια αμνησία όλων των κομμάτων στα κόκκινα δάνεια, των ζημιών των τραπεζών που περνάνε ευθέως ή με ρέπος στο κράτος. Εκεί να δείς χάος. Επίσης, δεν είναι νίκη να παίρνεις δάνεια χωρίς αρνητικό επιτόκιο αλα Πορτογαλία. Καλώς;

Κανείς δεν είδε το μελλοντικό Μονακό στο Ελληνικό; Την πώληση λιμανιών και πρωτογενών πηγών; Την εξαγωγή κερδών των πολυεθνικών έξω ακόμη και απο τον τουρισμό; Τα προγράμματα που οι πολυεθνικές παίρνουν απο το ΕΣΠΑ. Και μετά οι εταιρείες κλείνουν. Με αέρα απο τις τράπεζες και το πολιτικό σύστημα απέκτησαν πολλοί περιουσίες στην Ελλάδα. Βρήκαν χώρο και μη ευνομούμενη πολιτεία.

Λυπάμαι για αυτή τη κατάσταση που οδηγεί σε αποσύνθεση τη χώρα. Δεν μπορώ να προσποιηθώ πώς η χώρα δεν είχε πρόβλημα εξ αρχής, ότι όλα ότι οφείλονται στον κορωναϊό ή να τα ρίξω στους ανεμβολίαστους και στους ριψοκίνδυνα εμβολιασμένους.

Η πραγματικότητα είναι θέμα μιας ανώτερης αντίληψης και όχι μιας πεπλανημένης και νοσούσας. Είμαι σίγουρος πως στον καθρέφτη ο Μητσοτάκης δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του αλλά κάποιον άλλο στη Ζώνη του Λυκόφωτος. Νεκρός είναι αλλά δεν το ξέρει.

Πολιτικά δεν στηρίζω κανένα. Μια παρέα είναι όλοι, ένα κουκλοθέατρο χωρίς κανόνες διαφυγής απο πυρκαγιά και σεισμό. Δεν σας κάνει εντύπωση πως η μόνη συζήτηση είναι για τις βελόνες; Aυτό απο μόνο του σημαίνει προπαγάνδα.

Το τέλος αυτής της ιστορίας το ξέρω. Ευτυχώς, μπορεί ο κορωναϊός να αποδειχτεί φίλος του κόσμου.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.