. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα μέχρι τώρα μέτρα Μητσοτάκη για τον κορωναϊό δεν έχουν κανένα νόημα

Με τα μέτρα αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα μπορούν να ανατραπούν ανα πάσα στιγμή.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει δύο προβλέψεις που πήγαν πολύ καλά (βλέπετε εδώ που ήταν και οι πρώτες δεθνώς για την Ελλάδα και εδώ και με διαφορετικά μοντέλα προσέγγισης) σε σύγκριση με τα ψευτοαποτελέσματα που ανακοινώνουν τα ΜΜΕ του Μαξίμου. Θα μπορούσα να είμαι υπερήφανος για τις δύο επιτυχίες αλλά δεν είμαι, γιατί αντιλαμβάνομαι τί νόημα έχουν. Στο Μαξίμου εσκεμμένα δεν αντιλαμβάνονται τίποτα και η χώρα θα πληρώσει τις επιλογές τους σε άσκοπους θανάτους και στην οικονομία.

Αυτή μου η πρόβλεψη, η τρίτη κατά σειρά θα μπορούσε να αποδειχθεί και αυτή επιτυχής για το Μαξίμου αλλά δεν έχει νόημα.  Είναι μια πρόβλεψη που εύκολα μπορεί να ανατραπεί απο εστίες ιού που μέχρι τώρα δεν έχουν ελεγχθεί και αργότερα οι “ειδικοί” θα τις εμφανίσουν σαν ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ! Προετοιμάζουν ήδη το κλίμα της παράνοιας επιστημονικής και κοινωνικής που καλλιεργούν.

Παρότι η καμπύλη προβολής στο μέλλον για τη Σουηδία δεν είναι καλή, εν τούτοις έχει περισσότερο νόημα απο ότι αυτή στην Ελλάδα. Αφήστε το γιατί.

Να σας υπενθυμίσω πως στην ανοσία αγέλης έχει σημασία το πόσο “πυκνό” είναι το δείγμα, καθότι απο τη παράμετρο w αλλάζει η ταχύτητα διάδοσης του ιού, όπως και απο το ιικό φορτίο.

Απο τη συγκεκριμένη ανάλυση φαίνεται η επικινδυνότητα της δημιουργίας εστιών κορωναϊού μέσα σε Hot Spots, στρατιωτικές μονάδες, καταυλισμούς Ρωμά κλπ. Επίτηδες το Μαξίμου δεν έκανε τέστς εκεί μέχρι τώρα για να μη θίξει το κύμα των επενδυτών του Σόρος απο τη Τουρκία.

Λόγω της έντονης πληροφόρησης που έδωσα σε φίλους στο fb, το Μαξίμου αναγκαστικά κατάλαβε πως δεν μπορεί να αποφεύγει την αλήθεια για πολύ. Ετσι, για τα μάτια έκανε χτές (!) κάποια τέστς για κορωναϊό σε ένα καταυλισμό Ρωμά στη Λάρισα και σε ένα παληό Hot Spot “επενδυτών”, στο οποίο δεν θα ήταν δυνατόν να βρεθούν πολλά κρούσματα.

Οποιος δεν θέλει σε κάθε κράτος να επιβάλλει σωστά μέτρα, θα καταστρέψει την οικονομία της χώρας του. Αυτό κάνει ο Μητσοτάκης, με τους συμβούλους των φαρμακευτικών εταιρειών που έχει.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Aυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα είναι σαν τις σταγόνες του νερού. Ηot Spots του ιού θα αναπτύσσονται τυχαία σε όλη την επικράτεια και την κοινωνία διασπώντας τον παραγωγικό ιστό. Δεδομένης της ταχύτητας μετάδοσης του ιού έχουμε να κάνουμε με βιολογικό όπλο που ήλθε για να μείνει, δεδομένου πως δεν πτοείται απο τη ζέστη ενώ η διάρκεια της ανοσίας θα εξαρτάται απο το εμβόλιο που είναι άγνωστο πότε θα έλθει, τί ποιότητας και τι διάρκειας είναι.

ΚΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ

  1. Για πάνω απο 50 επιδημιολογικά μοντέλα μπορώ να έχω  προβλέψεις σε 24 ώρες…  Δεν θα τα βγάλω στο διαδίκτυο, γιατί κάτι ψευτολαμόγια κλέβουν. Εννοείται. Το θέμα είναι ποιό μοντέλο έχει νόημα, γιατί προβλέψεις όλοι μπορεί να κάνουν, οι δικές μου όμως βγαίνουν επιτυχείς. Αυτά που λέω εγώ δουλεύουν στη πράξη.
  2. Μιλάνε ακόμη για τις μάσκες (!) και τα ρίχνουν στους Ιάπωνες για το ότι δεν πήραν το Αvigan, oι έμποροι φαρμάκων; Αν δεν το έκαναν θα το κάνουν. Ρουφιάνοι των εταιρειών είναι και επιστημονικά ανίκανοι. Λίγοι σε όλα.
  3. Φτάσανε να βάζουν τα δεδομένα με το χέρι. Τους έπιασα και από ότι βλέπω το συνεχίζουν, λησμονώντας να κάνουν τέστς επι εβδομάδες για κρούσματα σε Hot Spots, καταυλισμούς Ρωμά, φυλακές, γηροκομεία, στρατόπεδα, ξενοδοχεία, μοναστήρια κλπ

ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Αντιγράφουν και εργασίες οι μαγκίτες! Δέστε μια δημοσίευση εδώ και αυτήν απο την οποία την αντέγραψαν εδώ. Εκλεψαν τον Ιταλό (τη δουλειά του και το software μαζί). Μέλη της επιτροπής Μητσοτάκη για κορωναϊό είναι; Κανένας “καλός” δεν χάνεται αλλά… πιάνεται…

Ελλαδάρα, μαγκιά, κλανιά και ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ δημοσίευσης απο το ΕΚΠΑ. Το link με την Ελληνική “δημοσίευση” θα το βάλω εν καιρώ. Θέλω να υπάρχει αγωνία στον κλέφτη, να φοβάται πότε θα τον αποκαλύψω.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ


Είναι τόσο αδαείς που στη Λάρισα πήγαν να μιλήσουν στους Ρωμα (3,000 στον καταυλισμό) χωρίς μάσκες και χωρίς να κρατάνε αποστάσεις! Δέστε το χάλι τους.

Κάτι έχω πεί στους ειδικούς για γέλια, που ρωτάνε στον WHO να τους πεί για τις μάσκες αλλά επειδή είναι κυνηγοί κεφαλών – δημιουργοί θυμάτων του ιού για τις εταιρείες φαρμάκων και των τέστς επιμένουν να μη φοράνε μάσκες. Θα έχουμε θύματα στη χώρα απο την άκρατη ανοησία τους!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

‘Ο,τι γράφω αντιγράφεται και στην Ελλάδα αλλά και έξω. Ότι μπορεί ο καθένας δαγκώνει.

ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ

Μη περιμένετε απο αυτούς τους στόκους να χαράξουν μέτρα. Είναι ανίκανοι. Στήνουν τσαντήρια με νεκρούς για να αρμέξουν τη Γερμανία και για να μη βλέπετε τι έρχεται απο Τουρκία σας έχουν “ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ” χωρίς να χρειάζεται. Δεν το κάνουν για καλό αυτό. Το κάνουν επειδή δεν ξέρουν τι να κάνουν και κάνουν μόνο ότι τους λένε τα αφεντικά τους απο τη Γαλλία.

Σχεδιάζουν στου κασίδη το κεφάλι και μιλάνε και παρακαλάνε οι διεθνείς ζητιάνοι, να πάρουν μια πληροφορία απο δώ και απο εκεί για να επιβιώσουν πολιτικά και επιστημονικά οι τσαρλατάνοι, οι πατριδέμπορες,  οι εργολάβοι και τα συναφή επιτυχημένα επαγγέλματα της χώρας χωρίς σύνορα.

Μετά θα σας λένε “ΜΗ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΩΛΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”.  Στο τέλος θα σας φορέσουν και το βραχιολάκι.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.