Αναρτήσεις ιστολογίου

Η χρήση του Ιαπωνικού AVIGAN προϋποθέτει αλλαγές στο τρόπο εξέτασης στην Ελλάδα

ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ; XA XA

Σας είχα ενημερώσει πρώτος για τη χρήση αυτού του φαρμάκου και την επιτυχία του στη Κίνα (βλέπετε εδώ).

Η χρήση αυτού του φαρμάκου είναι να εμποδίζει την ανάπτυξη του Κορωναϊού και όχι να σκοτώνει τον ιό. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιείται ενωρίς. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι σαν αυτόν του Tamiflu.

Πρακτικά σημαίνει πως το φάρμακο πρέπει να δίνεται στον ασθενή όσο το δυνατό νωρίτερα για να έχει επιτυχία. Αυτό σημαίνει πως εξετάσεις για κορωναϊό πρέπει να γίνονται στην Ελλάδα όχι την 4η ή τη 5η ημέρα αλλά όσο το δυνατό νωρίτερα και με τη πρώτη υποψία. Αυτό το νόημα έχει η αναφορά πως το φάρμακο ελαττώνει το χρόνο ίασης απο τις 11 στις 4 ημέρες. Ετσι εξηγείται και η επιτυχία 91% στην Κίνα. Το φάρμακο το έδιναν νωρίς! Και όχι σε εγκύους…

Πάλι έχουμε πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε, αφού η Ελλάδα δεν κάνει εξετάσεις σε όλους μη έχοντας αντιδραστήρια και δεν κάνει σωστή επιδημιολογική έρευνα,  η οποία μάλιστα δύσκολα καταγράφεται όταν γίνεται σε ιδωτικά ιατρεία.

Ο κ.Τσιόδρας δεν καταλαβαίνει απο επιδημιολογία αλλά ούτε και απο λοιμωξιολογία. Ζεί και δρά σε άλλο μήκος κύματος.

Τις ιδιαιτερότητες του φαρμάκου τις ανέφερα για να μη βγεί μετά ο κ.Τσιόδρας και πεί πως το φάρμακο ΔΕΝ έχει επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΜΟΥ

Αν το μοντελο των προβλέψεων μου εδώ ειναι σωστό ο κ.Τσιόδρας έπρεπε να είχε ανακοινώσει χθές 28 ανανήψαντες. Ανακοίνωσε μόνο 27!  Αίσχος. Οπότε ή εγώ έχω κάνει καλές προβλέψεις ή αυτός βάζει τα νούμερα με το χέρι! Και στα υπόλοιπα νούμερα οι προβλέψεις μου ήταν σωστές.

Ο γνωστός επιδημιολόγος κ.Χατζάκης σε εκπομπή μίλησε για την επιστημονική δυσκολία προβλέψεων για μικρά χρονικά διαστήματα. Και έχει δίκιο. Δοκίμασε να κάνει και δεν τα κατάφερε. Ας πούμε ότι είμαι πιο έμπειρος και ξέρω πότε πρέπει να κάνω “τι”.

Είναι μεγάλη δουλειά να λές σε μια κυβέρνηση πως σε μια βδομάδα θα πάει στους χίλιους. Αποφασίζει τη τύχη της μετά. Την κάνεις και τρέχει… χα χα

ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ

Για στατιστικά δεδομένα χρησιμοποιώ αυτό το site https://epidemic-stats.com/

O EOΔΥ σαν αμόρφωτος και τεμπέλης οργανισμός που μόνο τρώει, δεν παρέχει τα δεδομένα σε excel. Tα αποτελέσματα του δεν τα πιστεύω. Κανείς δεν τα πιστεύει ούτε και όσα λέει ο κ.Τσιόδρας. Τις αναλύσεις τις κάνω ελέγχοντας τα μελλοντικά αποτελέσματα…

Στον ΕΟΔΥ πρέπει να μπουν και άλλες επιστημονικές ομάδες να εργάζονται και τα βασικά νούμερα να δημοσιοποιούνται. Τα λέμε για να γίνονται. Δεν τα λέμε για μας.

Στο κακό τρόπο λειτουργίας του ΕΟΔΥ αναφέρονται όλοι.

Συμφωνα με το site epidemic-stats.com, all its statistics data about coronavirus COVID-19 comes from World Health Organization, National Health Commission of the People's Republic of China and other sources. Charts includes number of suspected, infected, severe cases, deaths and recovered.

Tα αποτελέσματα του site epidemic-stats.com είναι ίδια με αυτά στο site εδώ αλλά και στο site αυτό εδώ

Τον Τσιόδρα ΔΕΝ τον πιστεύω σε ότι ανακοινώνει ΟΥΤΕ τον ΕΟΔΥ. 10,000 λέει ότι είναι οι προσβληθέντες. Και πως αποδεικνύεται αυτό; Στον ύπνο  του τα βλέπει;

NEEΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ:

(UPDATED 31.3.2020)

Στις 13 Απριλίου οι αναλύσεις αυτές θα επανεξετασθούν, δεδομένου πως ο ΕΟΔΥ είναι απίστευτος. Πρόκειται για αρχική εκτίμηση, με τη προϋπόθεση, πως όλα στην αντιμετώπιση του ιού θα συνεχίσουν να είναι όπως τώρα. Παρατηρείστε τη μορφή που παίρνει η καμπύλη για τη Κίνα , που έχουν μάλλον τελειώσει με τον ιό.

Απο 13 Απριλίου θα σας δείξω αποτελέσματα απο την εφαρμογή άλλων μοντέλων αλλά δεν θα σας πώ ποιά είναι γιατί έχουμε και τους απατεώνες που αντιγράφουν.

Δεν χρησιμοποιώ λογαριθμική κλίμακα στον άξονα Υ. Θα ήταν μεγάλο επιστημονικό λάθος. Θα κορόιδευα τον κόσμο, αφού έτσι θα φαινόταν πως ο κορωναϊός στην Ελλάδα αντιμετωπίσθηκε ή θα έκρυβα ένα μεγάλο στατιστικό λάθος! Προπαγάνδα τόσο φτηνή μακρυά απο εμένα. Καλή μόνο για το Μητσοτάκη του Χριστοφοράκου, που χάρισε το 1/3 της Ελληνικής ΑΟΖ και έχει κάνει τα Ελληνικά σύνορα κεφαλοτύρι.

UV LIGHT ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΧΩΡΩΝ

Δημιουργείστε χώρους με λάμπες απο UV για να αποστειρώνετε αντικείμενα που μπαίνουν στο σπίτι αλλά και κλειστούς χώρους. Πολλές οι εφαρμογές π.χ. τελωνεία (λιμάνια, αεροδρόμια), ιδιωτικά ιατρεία, πλοία, μαγαζιά, επαναχρησιμοποίηση μασκών, ρούχα κλπ.

Εκτός των προηγούμενων λύσεων με χρήση UV-C προτείνω και τη χρήση ανεμιστήρων με λάμπες UV-C για να μη αντικατασταθούν τα κλιματιστικά.

Στη φωτογραφία αριστερά ένας τέτοιος ανεμιστήρας που επινόησα. To UV-C δεν προκαλεί καρκίνο στο δέρμα. Στον ανεμιστήρα υπάρχει ένας ανακλαστήρας μπροστά απο τη λάμπα για να μη μπορεί κάποιος να τον κοιτάει κατευθείαν. Στη φωτογραφία δεξιά μια άλλη συσκευή με UV-C για να γίνεται αποστείρωση χρησιμοποιημένων μασκών!

Μετά απο κάποιους μήνες θα αναφερθούν αυτά και στην Ελλάδα. Στο fb μου έγραψα για UV στις 23 Μαρτίου 2020 αλλά έχω μιλήσει και πιο πρίν.

Σχόλια

  1. Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Κ. Καθηγητά. Ήσασταν ο πρώτος που το είπε κι έτσι κι εγώ ήμουν απ τους πρώτους που το αναμετέδωσαν :-) Μόλις χτες είδα σε ελληνικό άρθρο να αναφέρεται το Ιαπωνικό φάρμακο. Και σήμερα από εσάς έμαθα πρώτα οτι παραγγείλαμε το φάρμακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε καθηγητα σας ευχαριστουμε σας διαβαζω σχεδον δεκα χρονια μου ειχατε ανοιξει τα ματια για το ζεολιθο στις καλλιεργειες αλλα κ σε ολα τα θεματα που κατα καιρους καταπιαστηκατε εχετε ξεσκεπασει πολλα κακως κειμενα χιλια ευχαριστουμε συνεχιστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά