Αναρτήσεις ιστολογίου

Καιρός για έξυπνες νάρκες στον Εβρο. Διάσωση Μητσοτάκη από Ερντογάν;


Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑΣ

Τον ΓΑΠ τον πείραζαν οι νάρκες στον Εβρο. Ηταν το εμπόδιο για να περνάνε μετανάστες μέσα στη χώρα. Απο κεί και πέρα ΟΗΕ και αλληλέγγυοι, οι ΜΚΟ του Σόρος πού έστησε τη πυραμίδα της μετανάστευσης (βλέπετε εδώ) έστησαν μια διεθνή συνάντηση για να υπογραφή μια σύμβαση, αυτή της Οττάβας, κατά της χρήσης ναρκών ξηράς. Στο τέλος την υπέγραψε και η Ελλάδα με τον φίλο του Σόρος, τον ΓΑΠ. Το αποτέλεσμα το ζούμε στον Εβρο. Μας έχει μείνει μόνο το λαστιχάκι και η πυροσβεστική (!) για να αντιμετωπίσουμε τους εισβολείς. Α και κάτι άλλο. Αυτοί που έρχονται με το τραίνο, δέν μετράνε;

Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει απο τη σύμβαση αυτή μέχρι να λύσει το θέμα εθνικής της ασφάλειας που έχει προκύψει και να τοποθετήσει προσωρινά νάρκες στον Εβρο που μετά να αντικαταστήσει με άλλα όπλα.

Καταλαβαίνω πως τα λαμόγια στην Ελλάδα για να μη κάνουν αυτό, θα ζητήσουν κονδύλια απο την ΕΕ για να τα μοιράσουν με τους εργολάβους και τους προμηθευτές. Το θέμα είναι πως η χώρα μας είναι φτωχή και λεφτά δεν υπάρχουν για έξυπνες λύσεις.

Αν προτείνω έξυπνες λύσεις, δεν θα τις καταλάβουν στη κυβέρνηση, γιατί είναι αμόρφωτοι και θα αγοράσουν … κάμερες πάλι χα χα. Ιδέες ξέρουν να καίνε για να περνάει ο καιρός και να μασάνε οι μασαμπούκες.

Μερικά σχόλια:
 • Εξοδος απο τη σύμβαση της Οττάβας. Είναι φανερό πλέον γιατί υπεγράφη απο τον ΓΑΠ. Για να υπάρξει εποικισμός. Απο το 2014 δεν υπάρχει ναρκοπέδιο στα σύνορα με τη Τουρκία ούτε απο Ελληνικής πλευράς ούτε απο Τουρκικής. Και υπήρχε λόγος για αυτό (το μεταναστευτικό).
 • Στον Έβρο χρειαζόντουσαν τα οχυρωματικά έργα και όχι η τάφρος του Φράγκου, που έγινε απο το κράτος για να μη τη χρεωθούν οι εφοπλιστές που ήθελαν ποτάμι μέχρι τη Βουλγαρία για να μεταφέρονται προϊόντα. Τι ξέρουν όμως αυτοί απο τέτοια έργα; To ίδιο κόλπο και στον Αξιό. Στα μουλωχτά τον διανοίγουν, θα φτάνει στη FYROM (στην οποία ο Κοτζιάς αποδέχεται να δώσει και ΑΟΖ σύμφωνα με όρο που υπάρχει στη συμφωνία) και θα δημιουρήσουν φυσικό σύνορο για το μελλοντικό κράτος της Μακεδονίας που θα φτάνει μέχρι τον Αξιό. Η τάφρος Φράγκου δεν κόβει κανένα τάνκ. Εχουν γέφυρες οι Τούρκοι και η αρχική επίθεση θα γίνει με πυραύλους. Οταν όλα γίνουν έρημος θα έλθουν τα Τουρκικά τανκς. Καλό είναι λοιπόν ο συνταξιούχος στρατηγός να μη βγαίνει στα κανάλια για το έργο φάκα που έφτειαξε και που θυμίζει και ζώνη ασφαλείας υπέρ της Τουρκίας σε μελλοντική διευθέτηση, μετά απο ένα επεισόδιο.

Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μετά τη πώληση Καμμένου τόσων βομβών μέσω ιδιώτη στη Σαουδική Αραβία, βόμβες που θα μπορούσα να τις κάνω έξυπνες και να έδινα δουλειά στις αμυντικές ετσιρείες που θέλουν να τις κλείσουν, φτάσαμε και στο δανεισμό Patriots στα Σαουδική Αραβία!

ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Μητσοτάκης είπα και το ξαναλέω είναι ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας. Αυτά που κάνει στον Εβρο για να σταματήσει τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ δεν αρκούν χώρια που μπορεί να έχουν κορωναϊό.

ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ 1ο
Με 5 τάγματα δεν ελέγχεις την είσοδο των μεταναστών. 212 χιλιόμετρα είναι το σύνορο Ελλάδας και Τουρκίας. Είναι πράξη βιτρίνας.


Στο video διακρίνετε κάπου 3-5,000 εισβολείς να προσπαθούν να περάσουν απο ένα μόνο σημείο στον Εβρο. Στα 212 χιλιόμετρα είναι λογικό να προσπαθούν να μπούν 72,000 το λιγότερο. Αυτό που λέει η Τουρκία είναι στατιστικά πιό αληθοφανές απο αυτά που λέει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη του Αυτοδημιούργητου.

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί σας λένε πως ένας εισβολέας μπορεί να μπεί ΜΟΝΟ απο τη κεντρική "πύλη”  π.χ. Καστανιές και εσείς το τρώτε ακατέργαστο.  Υπάρχουν τόσα άλλα μέρη να περάσουν. Εγώ δεν τους πιστεύω. Αλλά εσείς θα ξέρετε καλύτερα...  Μη ξαφνιαστείτε μετά όμως... Φρούρηση με βάρκες που ανεβοκατεβαίνουν τον  Εβρο δεν γίνεται και μην ακούτε τα παπαγαλάκια της ΝΔ και αυτά που δείχνουν τα ΜΜΕ του καρτέλ. Βλακείες λένε συνέχεια. Τόσο ξύλο έριξε ο Μητσοτάκης στους Λέσβιους. Το ξεχάσατε; O Mητσοτάκης μόνο "αλήθειες" έλεγε πριν τις εκλογές για τη δημιουργία HOT SPOTS στο Ανατολικό Αιγαίο και απο κάτω πέρασε τραίνα...

Σε μια πολυκατοικία με χίλιες πόρτες η κυβέρνηση φυλάει μία και μου λέτε πως μόνο 7,000 έφτασαν στον Εβρο. Καλά κάνουν και σας δουλεύουν.

ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ 2ο
Το άλλο έργο βιτρίνας που σκαρφίστηκε το Μαξίμου “καλώς ήρθατε επενδυτές” αφορά τη νομική κουταμάρα του άρθρου 78 της Συνθήκης της ΕΕ.

Το άρθρο 78.3 αναφέρει: “Εφόσον ένα ή περισσότερα κράτη μέλη αντιμετωπίζουν επείγουσα κατάσταση, λόγω αιφνίδιας εισροής υπηκόων τρίτων χωρών, το Συμβούλιο μπορεί να εκδίδει, μετά από πρόταση της Επιτροπής, προσωρινά μέτρα υπέρ του εν λόγω κράτους μέλους ή των εν λόγω κρατών μελών. Το Συμβούλιο αποφασίζει μετά από διαβούλευση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο”.

Μέσω του συγκεκριμένου αιτήματος, η Αθήνα θέλει να αιτιολογήσει την εφαρμογή έκτακτων μέτρων, όπως η αναστολή υποβολής αιτήσεων ασύλου για ένα ΜΟΝΟ μήνα. Φυσικά αυτό μόνο προσωρινά θα σταματήσει το πρόβλημα. Μετά το μήνα οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ θα συνεχίσουν να έρχονται με πιο αργούς ρυθμούς.

Προσωρινά μέτρα για ένα ΜΟΝΙΜΟ πρόβλημα είναι ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.

ΛΥΣΗ

Εξυπνα όπλα και διπλωματικοί εκβιασμοί. Ποιοί θα το κάνουν; Είναι άχρηστοι.

Χωρίς έλεγχο και άμυνα παραμένει ο Εβρος. Τυχαίο;

Σημειώστε πως τα σύνορα της ΕΕ έχουν κλείσει πάνω απο την Ελλάδα ενώ τα Βουλγαρικά φρουρούνται. Δεν είναι δοσίλογοι της κατοχής οι Βούλγαροι…

1,000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ πέρασαν ΜΟΝΟ σήμερα προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ποιά σύνορα φυλάνε ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ;

MΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΥΠΕΣ. ΤΡΥΠΑΡΕΣ.

/ Ακουσα πως και ο Ελεύθερος Τύπος με αντέγραψε στο Θέμα “Προστασία Συνόρων”. Καλώς…

Οποιος αντιγράφει δεν σημαίνει ότι αντιγράφει σωστά ή ότι κάνει το καλύτερο. /

Kαι τώρα θα μιλήσουμε για

SMART LAND MINES

Oπως σας προανέφερα Land Mines (τις κοινές νάρκες) η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν υπογράψει τη σύμβαση της Οττάβα και δεν τις χρησιμοποιούν. Η Ελλάδα έχει αφαιρέσει τις νάρκες απο τον Εβρο, όπως προκύπτει απο επερώτηση Αϊβαλιώτη, πρώην βουλευτή, απο το 2014 περίπου αλλά και η Τουρκία.

Τη συνθήκη της Οττάβα δεν την υπέγραψαν ΗΠΑ, Ρωσία, Ιράν και Πακιστάν…  Οι δύο πρώτες προσπάθησαν και κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα νέο είδος νάρκης που να μην έρχεται σε αντίθεση με όσα έχουν συμφωνηθεί με τη σύμβαση της Οττάβα. Ετσι έφτειαξαν έξυπνες νάρκες που μπορούν να αναλύουν δεδομένα απο τη γύρω τους περιοχή και δίνουν σήμα στον χρήστη, απο οποίο διαφαίνεται αν είναι όχημα ή άνθρωπος, φίλος ή εχθρός. Η νάρκη αυτη χρειάζεται την άδεια του χρήστη για να εκραγεί και δεν εκρήγνυται μόνη της. Περισσότερα εδώ…

Επαναλαμβάνω πως με το τρόπο αυτό οι νάρκες δεν υπάρχει περίπτωση να εκραγούν και να τραυματίσουν παιδιά ή διαβάτες που περνάνε απο το χώρο στον οποίο ευρίσκονται. Το άλλο καλό με αυτές τις νάρκες είναι πως εύκολα μεταφέρονται απο μέρος σε μέρος απο τους χρήστες χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ζωή τους.

Τέτοιες νάρκες πρέπει/μπορούν να χρησιμοποηθούν στον Εβρο και δεν αποκλείεται η Τουρκία να έχει απο αυτές.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ο

Οπως βλέπετε, ο χώρος στον Εβρο θα μπορούσε να είχε ναρκοθετηθεί απο πάνω μέχρι κάτω και να μη έχει συμβεί αυτό το τρισάθλιο αποτέλεσμα, η χώρα να μην μπορεί να προστατεύσει τα σύνορα της και ο πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας να δέρνει τους νησιώτες για να πλουτίζουν οι επενδύσεις… στο Μαξίμου.

Αυτή την έξυπνη ναρκοθέτηση ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Σαμαράς ούτε ο ΓΑΠ την ήθελαν. Ο λόγος είναι πως ο εποικισμός της Ελλάδας ήταν στα σχέδια του ΣΟΡΟΣ και αυτοί έπρεπε να βοηθήσουν είτε κάνοντας αυτό που πρέπει είτε όχι. Και αν πεί ο Μητσοτάκης πως δεν το ήξερε, ΤΩΡΑ το ξέρει.

Ο Μητσοτάκης με αντέγραψε τη πρώτη φορά με τα ηλεκτροοπτικά (εσωτερική δουλίτσα, βλέπετε εδώ) γιατί είναι ανίκανος. Ας το ξανακάνει αντί να παίζει θέατρο στις Καστανιές με όλο τον υπόλοιπο Εβρο αφύλαχτο.

H ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ (ΘΑΥΜΑΣΤΕ “ΦΡΑΧΤΗ” στον ΕΒΡΟ)

ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

ΑΝ υποθέσουμε πως οι εισβολείς έρχονται με πούλμαν μόνο στις Καστανιές και δεν πάνε πουθενά αλλού στον Έβρο που είναι αφρούρητος, τότε πρόκειται για σχέδιο που αφορά συμφωνία Ελληνοτουρκικής πολιτικής διάσωσης του Μητσοτάκη για το ξύλο που έδωσε στους Λέσβιους. Αυτό σημαίνει πτώση του αριθμού εισόδου των εισβολέων για ένα μήνα και μετά επαναφορά του φαινομένου σε μικρότερους ρυθμούς. Αυτό σημαίνει συνεργασία Μητσοτάκη και Ερντογάν. Δεν την αποκλείω καθόλου.

 • Το ξύλο στους Λεσβιους
 • H παράδοση της Ελληνικής ΑΟΖ κατά 1/3 στη Τουρκία επίσης.
 • Η μη οριοθέτηση ΑΟΖ με Κύπρο.
 • Η μη κατάθεση ορίων θαλασσίων ζωνών στον ΟΗΕ

Αυτά για να ξεχασθούν χρειάζονταν τα επεισόδια στον Εβρο. 

Αυτό που  ΔΕΝ σκέφτηκε ο Ερντογάν είναι, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, πως θα αποκαλυφθεί και αυτός στη Τουρκία πως δουλεύει κόσμο. Θα τον πάρουν είδηση και θα του ρίξουν ξύλο στο Τουρκικό κοινοβούλιο.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ

Ο Ερντογάν ετοιμάζει ταραχές στην Ελλάδα λόγω αλληλοβοήθειας των 700,000 μουσουλμάνων στην Ελλάδας προς τους εισερχόμενους που στηρίζει. Αναμένεται να δούμε είσοδο ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ απο πολλά σημεία στον Εβρο τις επόμενες ημέρες και ταραχές σε όλη την Ελλάδα. Θα είναι η αρχή του τέλους.

Εχω δίκιο ή όχι που εξαρχής βάπτισα τον Μητσοτάκη σαν Πρωθυπουργό της Εθνικής Ήττας; NAΙ.

Είχα δίκιο όταν έλεγα, πως ο Ερντογάν είναι έξυπνος; NAI. Mόνο που είμαι κάτι τόνους εξυπνότερος… γενικώς… και έκανα τις επιλογές που έπρεπε για τις παραπάνω και άλλες εκδοχές.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ο

 • Απο μερικές μέρες μέχρι δύο το πολύ μήνες θα ξέρουμε τα πάντα για ό,τι συνέβη στον Εβρο. Αυτό σημειώστε το. Δύο μήνες, στους οποίους θα αποφασίζει ο Ερντογάν και θα έπεται συνέχεια με εισόδους απο το Αιγαίο, που δήθεν σταμάτησαν.
 • Το μόνο που κέρδισαν στη κυβέρνηση σίγουρα είναι να βάλει κάποια στιγμή έξυπνες νάρκες στον Εβρο ο Ερντογάν. Αυτό κέρδισαν, μαζί με μια παράταση της ζωής στη κυβέρνηση τους στη καλύτερη περίπτωση.
 • Το να αποδειχτεί με τις έξυπνες νάρκες άχρηστη η κατασκευή της τάφρου Φράγκου στον Εβρο (υπάρχει και μια αντίστοιχη στη Τουρκική πλευρά των συνόρων), που πλέον έχει τα μηχανήματα για να περάσουν τα τανκς της τη τάφρο Φράγκου ενώ η Ελλάδα ΟΧΙ αυτή της Τουρκίας.

Για κάντε το άθροισμα τώρα. Ποιός έχασε;

Τί ήταν ποιό έξυπνο η τάφρος Φράγκου ή οι έξυπνες νάρκες; Oι νάρκες αυτές υπάρχουν τουλάχιστον απο το 2007. Μια παρέα είναι όλοι.

Το στραπάτσο θα συνεχιστεί χωρίς τέλος. Πάμε στοίχημα;

Σχόλια

 1. Δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει τη λαθρο-εισβολή. Το πλάνο του είναι να πείσει τους Ευρωπαίους να μας δώσουν λεφτά για να τους κρατήσουμε εδώ, ή να ανοίξουν τα σύνορα για να τους πάρουν από εμάς. Κατά προτίμηση το πρώτο γιατί οι εργολάβοι και οι ΜΚΟ πεινάνε, παραγωγή στην Ελλάδα δεν υπάρχει, άρα θα κονομάνε χτίζοντας δομές και ταΐζοντας και ξεσκατίζοντας λάθρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ο κουλης ο τσιπρας και ο γαπ ξανασμιξαν παλι και φτιαξανε spots

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι θέατρο η κατάσταση. Ο εποικισμός θα συνεχιστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. από τα τρια γνωστα μας nano brains το ένα δεν μπορει να ξεχωρισει κουκλα από ανθρωπο αρα καποια
  στιγμη που θα το πατησει ο κουκλος θα το πυροδοτισει ο mind the gap που δεν θα εχει δει την ταφρο
  και ετσι θα απαλαχτουμε και από τους τρεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. πιστευω πως η χερσαια ελλαδα προοριζεται για την καλλιεργεια κανναβης γιαυτο και φερνουν τους
  πιο εμπειρους καλλιεργητες και διακινητες από αφγαν-πακι-σταν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κ.Καθηγητά κάτι άσχετο με την ανάρτηση σας αλλά σχετικό με

  το άρθρο σας Γεώργιος Ζουγανέλης 30 Μαΐου 2019

  Greel Hoaxes του Soros - Χατζησάββας - Mασονικές Στοές

  === ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ που λένε και οι ρουφιάνοι της ΕΥΠ ====

  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/853350_ellinikahoaxes-pio-sykofantes-pethaineis-alla-erhetai-i-ora-toys

  νέα ανακάλυψη αυγου του κολόμβου[κάλιο αργά παρά αργότερα] λέμε τώρα μη το δέσουμε και κόμπο.

  Επίσης ταύτιση απόψεων ή αντιγραφή δεν γνωρίζω ίδιο μήκος κύματος πάντως εδώ

  https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/blog-post_85.html

  Όλα γύρισαν τούμπα με την κυβέρνηση και τον…Μητσοτάκη. Επειδή λέτε πως του ήρθε ξαφνικά «επιφοίτηση» πατριωτισμού;

  Τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία είχε στείλει αβρόχοις ποσί τα ΜΑΤ για να καταστείλει το αγριεμένο πόπολο στη Μυτιλήνη και στη Χίο;

  Τότε η κίνησή του ήταν, δικαίως χαρακτηρισμένη, ως προδοτική το λιγότερο και η χθεσινή ως πατριωτική;

  Μα να για πιστέψουμε κάτι τέτοιο τότε ή θα πρέπει να τον κλείσουμε στο ψυχιατρείο ως σχιζοφρενή ή θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά για τους σκοπούς της επίθεσης των ΜΑΤ στα νησιά μας!

  Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κύριοι και κυρίες.

  Όταν κάποιος ΕΙΝΑΙ αν όχι πατριώτης, τουλάχιστον νοήμων, ΔΕΝ στέλνει Έλληνες να πυροβολήσουν ή να καταστείλουν Έλληνες, τη στιγμή που έχει ανάγκη να υψωθεί ως σημαία η Εθνική Ομοψυχία στο ακροτελεύτιο μέρος της εθνικής μας άμυνας! Και ο Μητσοτάκης, ούτε πατριώτης είναι, ούτε νοήμων. Και δεν το λέω εγώ μόνον αυτό. Οι περισσότεροι αρθρογράφοι το λένε ή το υπονοούν. Οπότε; Τι;

  Κάτι παίζει..και θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή.

  Η φίλη σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1. Θα το παρακολουθήσω το θέμα με τα Greek Hoaxes.
   Ξέρετε δεν είναι μόνο να ακουστούν πράγματα, είναι και να πεισθώ, με πιο σημαντικό το δεύτερο.

   2. Tους τελευταίους μήνες πολλοι παρακολουθούν όσα συμβαίνουν υπο το ίδιο πρίσμα.
   Υπομονή απο μερικές μέρες εως δύο μήνες. Μέσα στη περίοδο αυτή θα ξέρουμε.

   Η πιθανότητα να φανεί κάτι, είναι σε λίγες μέρες πράγματι. Μπορεί και σε ώρες.

   Διαγραφή
 7. Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις, μαλλον ειναι πιθανο να επιβεβαιωθει το Ζcode για αλλη μια φορα!
  Πολλα θα ηθελα να γραψω και σας ευχαριστουμε κ.καθηγητα που μας επιτρεπεται αλλα και που δεν μας εγκαταλειπετε (ισως εχετε καποια διαστροφη, να μας μιλατε την στιγμη που ζουμε τον θανατο μας)!
  Σαν πολυ γρηγορα δεν δοθηκαν 700 εκτ. απο την Ε.Ε.? Μεσα σε τρις μερες και χωρις πολλα λογια!
  Καποιο λακκο εχει εδω! Κατι δεν μου κολλαει καλα! Ενας απελπισμενος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Tο θέμα είναι να μη τους πάρουν και άλλοι είδηση. Νομίζω ότι σιγά-σιγά αποκτάω Σχολή.
   Εχω πονηρέψει πολλούς.
   Ειναι κανα δύο. Στον αέρα τα πιάνουν. χα χα
   Σήμερα βλέπω τα γατάκια να έχουν πέσει σε μελέτη...
   Τα βλεπω και τρέχουν... και ας ειμαι μακρυά.
   Ο Μητσοτάκης πριν λίγο πέρασε με κόκκινο...

   Διαγραφή
  2. ανώνυμε απελπισμένε .Στο κάτι δεν μου κολλαει " Κρατάς τα λόγια του Κ.Καθηγητή για αιγαιο προδοσια χαγη ξεπούλημα συμφωνιες μνημονια συνεργασιας συνδιαχείρηση κλπ,ολα αυτά πρεπει να σερβιριστουν καπως οπως έγινε το 2008 επι μπορας παλι.Ο Στρατηγός ? τότε δεν αποστρατεύτηκε παραιτήθηκε για να μην γινει τραγος με πομπες μια και εχουμε μαγειρισσες καλες τύπου ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ.Θα ρωτήσεις γιατί.Απλη απάντηση.Ισως τωρα δουλεψει το πράμα και σιγουρα και πολλα αλλα Από σχόλια σε σελίδα "Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς ΓΑΤΙ η Γερμανόδουλη κυβέρνηση ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;;
   Και πάνω σε αυτήν την βιασύνη της δεν την νοιάζει καθόλου το πολιτικό κόστος...από το αν θα χυθεί ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;;;27 Φεβρουαρίου 2020 "Θα θυμάσαι την πρόσφατη Διάσκεψη που έγινε στο Βερολίνο...χωρίς την Ελλάδα . Εκεί έγιναν κάποιες ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ η οποίες ακόμα δεν είναι γνωστές θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για τροποποιήσεις της Συμφωνίας με την Τουρκία ώστε να δικαιολογήσουν τις νέες χρηματοδοτήσεις προς αυτήν ..και θα έχουμε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του Δουβλίνου , διότι το ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ η Γερμανία, για ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ αυτή τους ανεπιθύμητους μουσουλμάνους , και να τους ΦΟΡΤΩΣΕΙ στην Ελλάδα.!!

   Σύμφωνα με πληροφορίες..ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ οι εδώ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ να φέρουν για αρχή 800.000 ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. Και θα "βαφτισουν" το μεγαλύτερο μέρος απο αυτούς ως " ΑΝΗΛΙΚΑ".!!
   Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ λοιπόν έχουν επιλεγέι για την μεταφορά απο τη Γερμανία όλων των ανεπιθύμητων μουσουλ΄μανων...ΑΛΛΑ και απο την Τουρκία για να μεταφέρει και αυτή το ΠΛΗΘΟΣ των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ που θα κατευθύνει εκείνη προς τα Ελληνικά Νησιά.Μέσα σε αυτό το πλήθος οι πληροφορίες μου λένε ότι θα περάσει ΣΤΡΑΤΟΣ απο τζιχαντιστές που αριθμεί απο 20 έως 60.000 χιλιάδες.!!!

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ...ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΙΕΣΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ...ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ."Αυτά για οσα γιναν στα νησια.Αληθεια ψέματα θα δειξει.Και άλλο σχόλιο ΑΡΡ. είπε...

   Η επίσκεψι της ευρωπ. αρμοστείας είναι κακός οιωνός. όπως και η αποδοχή
   εμπλοκής της Φρόντεξ στα συνοριακά μας τεκταινόμενα και κάποια (750) εκατομμύρια (για τις ΜΚΟ προφανώς).
   Όσον δε τας πατριωτικάς κορόνας του Ντοχρυσοκούλη δια εσωτερικήν σανοκατανάλωσιν και καθησυχασμόν σκοπεύουσι.
   Όταν ο κάθε ρισκάρων υπονομευτής της εθνικής αμύνης Μπαλάφας ή υποκινητής για γενική εξέγερσι (21 Μαρτίου) των μεταναστών τουρκοπράκτωρ Κωνστανίνου (Ανταρσύα) δρουν ανενόχλητοι, μη υπάρχοντος εισαγγελέως τινος του ασκήσαι ποινικήν δίωξιν εναντίον τους επί εσχάτη εθνική προδοσία
   κλίμακα εθνικής αποκαταστάσεως ου πρόκειται αναβήναι ποτέ το Κούλι,
   ει μη μόνο εις το μετέωρον βήμα του ¨Αγγελοπούλειου¨ πελαργού μέλλει προβήναι και παραμείναι.
   Δια κινήσεις γαρ και πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού πρόκειται.
   Ευρωπαίοι μισέλληνες και δοσίλογοι Έλληνες πολιτικοί, μη λύοντες δι'αλεξανδρινής σπάθης τον Γόρδιον δεσμόν του μεταναστευτικού
   δήλον ότι απλά και βάσει ωργανωμένο σχεδίου, επιχειρούν καταπονήσαι
   και εξαντλήσαι τας αντοχάς λαού και στρατού ώστε αποδεχθήναι
   μοιραίως κάποια στιγμή και ως κάτι φυσικόν και αναπότρεπτον
   τον εθνικόν συμβιβασμόν και την ήτταν όπως αυτήν άλλωστε προεξοφλεί
   και η μέγαιρα Ντόρα. ¨Χάνομεν το Κααστελόριζον αλλά κερδίζομεν την Ρόδον...¨
   κάπως έτσι. Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε ως αν έλεγεν και ο δοσίλογος αρχαιοκάπηλος δρακοπάτωρ αυτής.

   Συμπέρασμα:
   Λύτρωσις εθνική επιτευχθήσεται μόνο μετά από παράτολμον καταλυτικήν, είτε στρατιωτικήν είτε πολιτικήν, κίνησιν τινος ήρωος, κατωτέρου αξιωματικού του ελληνικού στρατεύματος.
   Όπερ και συν θεώι και τύχηι αγαθήι
   ευ και συντόμως γένοιτο. . Αυτά με το φτωχό μου μυαλό τελειως επιδερμικα Τα υπόλοιπα οΚ.Καθηγητης

   Διαγραφή
  3. Πολλές φορές άσχετοι άνθρωποι προς τη πολιτική γίνονται αγωγοί του πεπρωμένου. Ειναι σαν ένα παράπονο της Φύσης που ξενυχτάει στις ψυχές αυτών που ζούν.

   Οι νότες τους ξεροσταλιάζουν περιμένοντας τον άνεμο για να πάνε παρακάτω. Ειναι η άνοιξη μετά το χειμώνα.

   Ο χειμώνας θα είναι βαρύς. Η επικοινωνία θα αυξηθεί αλλά θα λείπει η λογική.
   Ολα θα φαίνονται ανορθόφραφα, άκομψα, ακαταλαβίστικα.

   ...

   Διαγραφή
 8. Επίσης Καποιοι ετοιμαζονται να αγκαλιαστουν να πανε το καραβακι ανταμα …[ στα βράχια] εννοείται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και εγω έτσι νομίζω. ας αυχηθούμε να το κάνουν γρήγορα. Σαν το φιλί του Ιούδα.

   Διαγραφή
 9. βλεπω τα δενδρα που ανασαινουν την μαυρη γαληνη των πεθαμενων
  και επειτα τα χαμογελα που δεν προχωρουν των αγαλματων...καλη πατριδα
  συντροφε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Επίσης ψάξε ψάξε όλο και κάτι βρίσκεις https://www.facebook.com/ant.martinis/posts/10217264669383856 https://www.facebook.com/ant.martinis/posts/10217262878059074?__tn__=-R https://www.facebook.com/nanopoulosdion/videos/520088595588553/ https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/854115_stratigos-f-fragkoy-mipos-o-evros-einai-antiperispasmos-kai Η τοποθέτηση Φενέκου

  Ο αντιναύαρχος ε.α. Στέλιος Φενέκος έδωσε τη δική του εκδοχή για τις εξελίξεις στον Έβρο, γύρω από το μεταναστευτικό.

  «Οι ενέργειες που έχουν γίνει από τον πρωθυπουργό είναι εξαιρετικές και όσον αφορά στον συμβολισμό. Το να πας εκεί τους αρχηγούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι καθημερινή υπόθεση, αυτή η κίνηση μας προφυλάσσει από προβοκάτσιες», τόνισε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτικό σταθμό.  «Αν ο Ερντογάν δεν έρθει σε διαπραγμάτευση με την ΕΕ, τότε το πρόβλημα της άμυνάς μας θα είναι δύσκολη, αν δεν συμβεί και κάποιο προβοκατόρικο επεισόδιο».

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
  Για την αποτροπή: «Η αποτροπή έχει το στοιχείο της απειλής. Εδώ έχουμε ξεφύγει από αυτό το στάδιο. Ο άλλος δεν φοβάται πια την έννοια της βίας, αντιθέτως την ενασκεί. Εδώ έρχεται ένα νέο επιχειρησιακό έργο στις ένοπλες δυνάμεις, που είναι ο έλεγχος τέτοιου είδους δράσεων' και δεν μπορεί να γίνει με συμβατικά όπλα» . Θέλουμε μη φονικά όπλα, τα οποία ο στρατός πρέπει επειγόντως να τα προμηθευτεί, γιατί αν σπάσει το μέτωπο στον Έβρο σε ένα σημείο, τότε το πράγμα θα γίνει βίαιο».Eιπε η παχιά πάπια μαλλον ψαχνει προσφορές για έξυπνες νάρκες
  ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ .η φίλη σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η εμπιστοσύνη έχει μεγάλη σημασία. Τον Μητσοτάκη και το Τσίπρα, τους βλέπουν. Σε εμένα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη. Λόγω τεχνολογίας stealth ειναι δύσκολο να με δούν χα χα.

   Οι έξυπνες νάρκες ειναι μια περίπτωση. Ειναι πολλά και πρέπει να γίνουν γρήγορα. Ειναι πολλά και αυτά απο τα οποία πρέπει να επιλέξεις.

   Ενα πράγμα μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους. Μια επιλογή τη κρίσιμη στιγμή μπορεί να αλλάξει τον ρού της ιστορίας. Αυτά δεν μπορούν να τα κάνουν ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας, όσο και να αντιγράψουν ιδέες μου. Απο την άλλη πλευρά εγώ δεν συμβιβάζομαι με θέση υπουργού ή αντιπροέδρου. Ειναι καιρός για οικουμενική.

   Επι τη ευκαιρία και κάτι άλλο. Δεν είμαι ευανάγνωστος.

   Διαγραφή
  2. "Επι τη ευκαιρία και κάτι άλλο. Δεν είμαι ευανάγνωστος"{.Αυτό είναι για μένα για κάποιο σχόλιο μάλλον ,ή ξεφυγα και το έχασα το σκεπτικό ή δεν το 'χα καθόλου από την αρχή .. και τόσο που λειτουργεί το ρημάδι εκπλησσομαι και εγώ η ίδια πως βγαίνει η κάθε ημέρα Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι }
   Μια χαρά ευανάγνωστος είστε. .Εγώ θα έλεγα απλώς δυσερμήνευτος ,αινιγματικός- γριφώδης, περίπλοκος και ταυτόχρονα απλός ,ομιχλωδης όταν απαιτείται Και απαραίτητος .Οσο για την οικουμενική-επικεφαλης?΄Δεν χρειάζεται να καούν αυτοί που δεν πρεπει παρασυρόμενοι από όλους τους ΧΑΛΑΣΩΧΩΡΗΔΕΣ[επίκαιρος ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ πάντα, η γλαυξ, η θρηνούσα επί των ερειπίων} και ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ τους προ της μεταπολιτευσης και τους μετέπειτα -
   ¨"Η γενεαλογία της πολιτικής είναι συνεχής και γνησία κατά τους προγόνους.

   Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκε την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου. Τότε και τώρα, πάντοτε η αυτή. Τότε διά της βίας, τώρα διά του δόλου… και διά της βίας.

   Πάντοτε αμετάβλητοι οι σχοινοβάται ούτοι, οι Αθίγγανοι, οι γελωτοποιοί ούτοι πίθηκοι (καλώ δε ούτω τους λεγομένους πολιτικούς). Μαύροι χαλκείς κατασκευάζοντες δεσμά δια τους λαούς εν τη βαθυζόφω σκοτία του αιωνίου εργαστηρίου των."θυμιζει κάτι
   και να φορτωθουν αμαρτιες απο τα τρακοσα εναλλασόμενα κοπρομουμουλα που εχουν στήσει την παραγκα και ανταλλασουν την κουτάλα.Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να καουν όλοι.η φίλη σας {συγνώμη που καταχρώμαι συνέχεια τον χώρο σας και τον χρόνο σας}

   Διαγραφή
  3. Eντάξει, εντάξει "ευανάγνωστος" και μερικές φορές δυσερμήνευτος. Ετσι ειναι. Αλλά απευθύνομαι σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και όλοι χρειάζεται να παίρνουν τα μηνύματα μου στην ένταση που πρέπει.

   Αν κάποιος διαβάσει ένα τυχαίο άρθρο μπορεί να με παρεξηγήσει. Πρέπει να διαβάσει πάνω απο δέκα και όπως σας είπα εχω δεί πως απέκτησα ... Σχολή! Εχουν μάθει αρκετοι αρθρογραφοι να βλέπουν τα θέματα με το τρόπο που τα βλέπω, όχι πλήρως αλλά είναι σε καλό δρόμο. Υπήρξαν όμως και κάποιοι μαθητευόμενοι δημοσιογράφοι που παρέκλιναν της πορείας και αυτή τη στιγμή είναι στα μανταλάκια...

   Σε λίγες ώρες θα κυλοφορήσει η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ θα βρείτε μέσα ενα ωραίο θέμα για τις ΕΞΥΠΝΕΣ ΝΑΡΚΕΣ, όπως και το προηγούμενο "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΣΑ ΖΩΝΗ" είναι στα προφητικά άρθρα. Δεν είναι απόψεις είναι εισαγωγικά σημειώματα σε consulting. Δυστυχώς τέτοια θέματα που δείχνουν τη κατάσταση στη χώρα αποκρύβονται ή αποκτούν άλλον πατέρα που είναι εγκάθετος της ΜΑΜΑΣ και το κάνει για να ελέγχει τη μπάλα ο ίδιος, να φαίνεται αυτός. Τό είδατε στη περίπτωση ΣΑΧΙΝΗ.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Συγγραφή στα Ελληνικά