Αναρτήσεις ιστολογίου

MKO - Σόρος - Μεταναστευτικό - Ελληνικές κυβερνήσεις και Αγελάδα η ΕΕ


ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.

Oι πόλεμοι παράγουν μετανάστες και αντιστρόφως. Αυτό πρέπει να είχε στο μυαλό του ο καπετάν Σόρος για να δημιουργήσει τόσες ΜΚΟ ανα τον κόσμο. Πρόκειται για μια πολυ μεγάλη δουλίτσα και απο ότι φαίνεται του βγαίνει πολύ καλά.

Μεγάλη πρέπει να είναι η κονόμα στο Μαξίμου (αφού χωρίς πολιτική “συνεργασία” κανένα οικονομικό κόλπο γκρόσο δεν στήνεται σε καμμία χώρα) χάρι στο Σόρο που “φωνάζει” για τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί “πονάει” τους μετανάστες μέσα απο το κύκλωμα των ΜΚΟ. Τα projects απο την ΕΕ τα ζητάνε οι “ελληνικές” κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό, που όσο μεγαλώνει το πρόβλημα στην Ελλάδα θα απαιτεί και πιο πολύ χρήμα για να αντιμετωπισθεί. Να γιατί μιλάω για πυραμίδα και στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. 

Το “μακριά απο μας” για τη “ξενοφοβία” του κόσμου απο το χαζο Μητσοτάκη έχει άλλη ερμηνεία ή μάλλον είναι παραπλανητική. Οσο για τα ΜΜΕ… και αυτά ζούν απο το μεταναστευτικό. Είναι δουλίτσα. Η Ελλάδα είναι στα Βόρεια της Αφρικής και αυτό φαίνεται κάθε μέρα. 

Ποιός μπορεί να ξεχάσει το περίφημο “Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε” του ΠτΔ Παυλόπουλου για τους λαθρομετανάστες.

Τον έχουν ρίξει οι απο εδώ τον Ερντογάν, που ξέρει τι γίνεται… γιαυτό φωνάζει.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΖΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ

Η λύση είναι απλή. Χρειάζονται γραφεία αποδοχής κάποιων μεταναστών της ΕΕ στα Τουρκικά παράκτια και τον Εβρο. Ετσι όμως δεν θα κονομάγανε τα λαμόγια που πρέπει να έχουν άκρες και μέσα στο γραφείο του Μεθύστακα της ΕΕ.

Αλλο η ηθική της αρετής (αυτομαστίγωμα) και άλλο η ηθική του κέρδους (αυτό εφαρμόζει και ο Donald Trump). Η τελευταία δεν διδάσκεται στα ΑΕΙ.

Τέλος πάντων τί άλλο να βγάλω στη φόρα. Η χώρα είναι μπορδέλο. Σε λίγο θα βρεθεί και εκτός Σένγκεν.

Σχόλια

 1. Η Ελλάδα χρειάζεται τους λαθρομετανάστες. Μαστιζόμαστε από υπογεννητικότητα εδώ και δεκαετίες γιατί ο καλομαθημένος ελληναράς και η καλομαθημένη ελληνίδα δε γουστάρουν να κάνουν παιδιά για διάφορους λόγους. Νομίζουν πως οι συντάξεις και τα φάρμακά τους όταν μεγαλώσουν θα κρέμονται από τα δέντρα, δε χρειάζεται μια νεά γενιά να εργάζεται για να τα προσφέρει....

  Βάλε και το γεγονός πως τεράστιο κομμάτι της νεολαίας έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό, και το πρόβλημα γίνεται ορατό με γυμνό μάτι... Για αυτό το λόγο τους φέρνουν όλους εδώ πέρα. Ναι, τους φέρνουν. Δεν είναι "ανικανότητα", πως τάχα μου δε μπορούν να φυλάξουν σύνορα. Οι ίδιοι τους φέρνουν. Για να ενταχθούν στο σύστημα και να πληρώνουν εισφορές για να μη καταρρεύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όχι, κύριε είστε λάθος. Είδατε εδώ και καιρό κάποια σχόλια ουσίας και προσπαθείτε να δημιουργήσετε πρόβλημα.

   Κανένας νέος άνθρωπος αυτής της χώρας δεν τα έφαγε. Δεν τα έβγαλε στο εξωτερικό. Κανένας νέος άνθρωπος δεν αρνήθηκε να κάνει οικογένεια. Κανένας νέος άνθρωπος δεν ήθελε να μετακομίσει στο εξωτερικό. Το έγκλημα του χρηματιστηρίου, η τραπεζική ασυδοσία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες (Το πιο μεγάλο φαγοπότι στην ιστορία του ελληνισμού) οι μίζες, η αναξιοκρατία, δεν είναι δημιουργήματα αυτών που δυσκολεύονται σήμερα να κάνουν παιδιά.. Αυτών που ζούνε με την απογοήτευση... μέρα νύχτα...κάνοντας δουλειές σε προγράμματα 5 μηνών η 8 μηνών!! Όλα αυτά, αν συνδυαστούν, αποκαλύπτουν το προμελετημένο του εγκλήματος!!

   Τους λαθρομετανάστες κανείς δεν γνωρίζει γιατί τους φέρνουν. Θα ξεκαθαρίσει όμως κι αυτό σε λίγο καιρό. Ήδη ξεκαθαρίζει...σιγά σιγά...βλέποντας κάποια sites του καθεστώτος...και την τρελή κονόμα που παίζει με τις ΜΚΟ...

   Ευχαριστώ

   Περικλής

   Διαγραφή
  2. Περικλή είμαι αυτός που έκανε το πρώτο σχόλιο. Δε καταλαβαίνω τους υπαινιγμούς σου πως έχω δόλο και "θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα".

   Το μόνο που όντως καταλαβαίνω είναι πως από ανάγνωση και κατανόηση κειμένου πάσχεις. Εγώ κατηγόρησα τις προηγούμενες γενιές για το πρόβλημα, τους σημερινούς 50+ δηλαδή, όχι τους νέους. Όχι πως αν ήμασταν καλύτερα οικονομικά οι νέοι θα τρέχανε να κάνουν περισσότερα παιδιά, απλά θα αγόραζαν πιο ακριβά άιφον και θα πήγαιναν πιο συχνά σε μπαράκια. Αλλά πάντως το πρόβλημα δημιουργήθηκε εδώ και δεκαετίες, όπως γράφω και στο πρώτο σχόλιο, όχι σήμερα. Οπότε δε καταλαβαίνω τις ενστάσεις σου. Δεν έχει σημασία αν η νεολαία δε μπορεί ή δε θέλει, σημασία έχει το αποτέλεσμα. Δεν είναι δικαστήριο εδώ να αποδώσουμε ευθύνες, απλά περιγράφουμε τη κατάσταση, και η κατάσταση είναι απλά πως οι νέοι δε κάνουν παιδιά και τεράστιο μέρος τους έχει φύγει στο εξωτερικό.

   Και φυσικά επίσης πραγματικότητα είναι πως αν δεν υπάρχουν εργαζόμενοι το 2030, δε θα υπάρχουν και συντάξεις το 2030, ακόμη κι αν έχεις πληρώσει 200 χρόνια εισφορές. Δε μπορείς να πάρεις κάτι που δεν υπάρχει, νόμος της φύσης. Με αέρα κοπανιστό θερμίδες δεν έκαψε κανείς.

   Διαγραφή
  3. Μπορεί ένας νέος άνθρωπος που προγράμματα 5 και 8 μηνών να κάνει οικογένεια? Είναι ένα ερώτημα.

   Περικλής.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Συγγραφή στα Ελληνικά