Αναρτήσεις ιστολογίου

Η χώρα αποσυντίθεται. Ο Μητσοτάκης κάνει ηθελημένο εποικισμό. Φέρνει εξέγερση.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΧΙΟ, ΛΕΣΒΟ, ΣΑΜΟ

Η μετατροπή του ΚΥΣΕΑ μόνο σε όργανο που αφορά την εθνική ασφάλεια και όχι πλέον την αμυντική ή την εξωτερική πολιτική ήταν οιωνός αναμενόμενης εξέγερσης λόγω του  μεταναστευτικού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιλογή αυτών των τριών νησιών έχει να κάνει και με τη συνθήκη της Λωζάνης. Υπάρχει σχέδιο σε εξέλιξη.

Εχω παρουσιάσει και δημοσιεύσει τρόπους με τους οποίους να φυλάσσονται τα σύνορα απο την 6η Φεβρουαρίου 2020, στη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ (βλέπετε εδώ ) αλλά και πιο πρίν, την 21 Νοεμβρίου 2019 (βλέπετε εδώ). Τρείς εβδομάδες μετά, την 25η Φεβρ. 2020, η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού της Εθνικής Ηττας Μητσοτάκη αντέγραψε την ιδέα (βλέπετε εδώ) για επικοινωνιακούς λόγους, για να κοροϊδέψει τους κατοίκους σε Χίο και Λέσβο και για να στήσει αντισυνταγματικά “κλειστές” δομές , που μόνο “κλειστές” δεν θα είναι αφού οι εισβολείς με άδεια θα μπορούν να βγαίνουν έξω στο νησί και μετά να εξαφανίζονται κάπου μέσα στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, η αντιγραφή της πρότασής μου δεν ήταν τέλεια και αυτό θα είναι προϊόν ενός μελλοντικού άρθρου, που θα δημοσιεύσω την ώρα που πρέπει, αφού απο ηλεκτρο - οπτικά ξέρω καλά.

  • Καμμία συζήτηση απο κανένα κόμμα για τη συνορεύουσα ζώνη (βλέπετε εδώ) .
  • Καμμία συζήτηση για τα σύνορα στη θάλασσα και στον Έβρο, που ενώ μπορούν να ελεγχθούν, δεν ελέγχονται, γιατί η κυβέρνηση και δεν μπορεί και δεν θέλει να το κάνει. Εχει βάλει σκοπό να χαρίσει κομμάτια της χώρας χωρίς μάχη στη Τουρκία, δημιουργώντας εποικισμό και μειονότητες στα ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου αλλά και στη Δυτική Θράκη.
  • H κυβέρνηση θέλει εξέγερση και κάνει εποικισμό στα ίσα.

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ME TΗN ΙΦΕΤ Α.Ε.

Αφού επι δύο μήνες ο Μητσοτάκης με τον Κικίλια άφηνε τα τραίνα να περνούν (για να διαδοθεί και στην Ελλάδα στα μουλωχτά ο κορωναϊός), θυμήθηκαν να κάνουν μια Νομοθετική Πράξη (20 Φεβ. 2020) για να προλάβουν την διάδοσή του (μια σχετικά καλή πληροφορία έγραψα εδώ, πριν σταλεί στο ΠτΔ, Πάκη “σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε” Παυλόπουλο, για υπογραφή).

Πρόκειται για ένα νόμο γραμμένο στο ποδάρι, όπου το κάθε μέλος μιας επιτροπής που συμμετείχε στη συρραφή των άρθρων, έγραφε και μια παράγραφο…

Είναι άσχετοι, άχρηστοι και επικίνδυνοι. Αυτό που πρόσεξα ανάμεσα στα άλλα (ανθοπωλείο ασχετοσύνης είναι ο νόμος) ήταν το κόλπο με την ΙΦΕΤ Α.Ε. στο άρθρο 3:

Καμμία σκέψη επι δύο μήνες απο την κυβέρνηση εθνικής ήττας, για την είσοδο του κορωναϊού απο τους εισβολείς απο τα θαλάσσια μας σύνορα στην ενδοχώρα. Για την ΙΦΕΤ Α.Ε. όμως, αμέσως…

Ειναι αδιανόητο μια ιδιωτική εταιρεία, η ΙΦΕΤ ΑΕ να αναλαμβάνει με νόμο τη μεταπράτηση όσων αναλώσιμων χρειάζονται για το κορωναϊό απο τον ιδιωτικό τομέα προς το δημόσιο. Την έβαλαν να κάνει και τις προκηρύξεις... (προμηθευτής επίσημος και με πολύ ενδιαφέρον απο το ΚΚΕ, τρώνε όλοι τελικά και “όταν τρώνε δεν μιλούν”). Η περίπτωση αυτή θυμίζει τους εθνικούς προμηθευτές στα γενόσημα, στα αντισταθμιστικά, στα δημόσια έργα, στη ΔΕΗ κοκ. Θυμίζει τη περίπτωση αναγόρευσης του Κόκκαλη σε προμηθευτή του ΟΤΕ απο το Μητσοτάκη, τον Παπανδρέου και τον Φλώρακη. Είναι μία απο τα ίδια πάλι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Με την ΙΦΕΤ Α.Ε. έχουμε μια νέα Novartis με επίσημη κυβερνητική κάλυψη και τη σιωπή της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για αναμενόμενες “δουλίτσες” των κομμάτων απο την πανδημία που έρχεται και στην Ελλάδα και που περίμενα (βλέπετε εδώ) ενώ αυτοί  επι δύο μήνες ξύνονταν στο Μασονικό του Μαξίμου.

Αυτά στα γρήγορα, γιατί άμα ψάξω θα βρώ και άλλες “καινοτομίες” στο νόμο του Μητσοτάκη, που σηκώνουν εισαγγελέα (λέμε τώρα... αφού η δκαιοσύνη είναι σαν σαπιοκάικο, βάζει νερά απο παντού).

ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Κανείς πλήν Μητσοτάκη και Τσίπρα δεν ξέρει πόσα πρόστιμα πληρώνει η Ελλάδα επι χρόνια για τη μόλυνση στο περιβάλλον που προκαλείται απο το στόλο των Ελλήνων εφοπλιστών, που δεν πληρώνουν και φόρους, με τα σκατοκαύσιμα που χρησιμοποιούν. Κανένας δεν μιλάει στη Βουλή για το σκάνδαλο αυτό. Μια παρέα είναι όλοι. Μιλάνε, μαλώνουν, λουφάζουν και παίζουν θέατρο συνέχεια.

ΚΑΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ  ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. “ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ”.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά