. Αναρτήσεις ιστολογίου .

To καλύτερο που έχουν να κάνουν τα γιατρουδάκια είναι να ζητήσουν επιείκεια απο τον Ελληνικό λαό

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ Rt ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

Με μεγάλο λάθος στον υπολογισμό της παραμέτρου Rt και όταν το Rt ήταν μεγαλύτερο της μονάδας (Rt>1), τα γιατρουδάκια της επιτροπής αποφάσιζαν και επέβαλλαν υποχρεωτικά lockdown.

Χωρίς πλήρη και επιβεβαιωμένη καταγραφή των δεδομένων για τον σωστό υπολογισμό των τριών παραμέτρων στην παραπάνω εξίσωση υπολογισμού η επιτροπή αποφάσιζε πότε να μπει στη χώρα lockdown!

Μόνα τους τα γιατρουδάκια της επιτροπής παραδέχτηκαν πως δεν μετράνε σωστά τους νεκρούς. Και όχι μόνον! Υπήρχε λάθος καταγραφή και στο πόσα νέα κρούσματα υπήρχαν αλλά και στο πόσοι γίνονταν καλά. Τίποτα δεν μετράγανε σωστά. Αρα το Rt το υπολόγιζαν λάθος. Και με λάθος Rt σας έβαζαν υποχρεωτικά lockdown.

Τα γιατρουδάκια προκάλεσαν δις ευρώ καταστροφή στην Ελληνική οικονομία με τα λάθος lockdown που επέβαλλαν και ακόμη τους βγάζουν να προκαλούν στα ΜΜΕ. Αυτό είναι έγκλημα αλλά η Ελληνική δικαιοσύνη φωνάζει τον εγκληματία να παραστήσει τον εμπειρογνώμονα! 

Τώρα με έρευνα που έγινε σε 8 ποντίκια τα γιατρουδάκια θέλουν να επιβάλλουν ξανά εμβολιασμό στον Ελληνικό λαό. Τραγική η κατάσταση.

Σας συνιστώ να διαβάσετε και αυτό το άρθρο:

  1. Η εξασθένηση του ανοσοποιητικού απο τον εμβολιασμό ενισχύει την παρουσία Long Covid
  2. Συνεχίζονται οι επικίνδυνες και εγκληματικές πράξεις του Μητσοτάκη με τα εμβόλια mRNA

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.