. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κορωναϊός. Υβριδικός ιός με τον ιό της γρίπης; Τί θα έπρεπε ήδη να γίνει και δεν γίνεται.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Σε χτεσινή επιστημονική ανακοίνωση προέκυψε σαν δυνατότητα η δημιουργία υβριδικού ιού απο κορωναϊό και γρίπη, δύο αναπνευστικών ιών, όπως της γρίπης και του RSV της ανακοίνωσης. Για το θέμα του παντρέματος παραλλαγών και ιών σαν δυνατότητα έχω γράψει πολλές φορές στο ιστολόγιο, με παλαιότερη αυτή εδώ της Μαρτίου 26, 2021.

Η ανωτέρω ανακοίνωση απεκρύβη από ΟΛΑ τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΙΟΣ

Τα γιατρουδάκια ζητάνε απο τον κόσμο να κάνει μαζί το παλαιού τύπου εμβόλιο για τη γρίπη, που δεν αναμένεται να έχει καμμία επιτυχία και το επικαιροποιημένο ψευτο εμβόλιο της Pfizer που στοχεύει μια παραλλαγή, για την οποία το κύμα μεγάλου Ro πιθανόν να έχει περάσει όταν θα τους το κάνουν.

Αυτό που βλέπουμε στην ανακοίνωση που είναι της 26.10.2022, είναι η πιθανότητα δημιουργίας και διάδοσης υβριδικού τύπου ιών, αν αυτοί συμπέσουν σε ένα ασθενή, ακόμη και αν έχει κάνει εμβολιασμό για τον ένα ή και για τους δύο. Λογικό.

Τα γιατρουδάκια φοβούνται τον συνειρμό με ηπατίτιδες για παιδιά, την ασθένεια των πιθήκων και ότι άλλο σκάσει.

Κάποιοι θα πάνε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για την προτροπή και την επιμονή τους στη χρήση των mRNA εμβολίων.

Εννοείται πως η ίδια αποτυχία για τα εμβόλια αυτά θα αφορά και άλλους ιούς για τους οποίους θα κατασκευαστούν π.χ. τον έμπολα, που εμφανίστηκε στην Αφρική.

ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

Στη περίπτωση μας σαν πιθανότητα μιλάμε για υβριδικού τύπου ιό απο κορωναϊό και απο γρίπη και πως αυτό μπορεί να αντιμετωπισθεί.

Εφόσον αυτό θα θέλαμε να αποφευχθεί δεν θα έπρεπε να λέμε στον κόσμο τώρα βγάλτε τις μάσκες. Αυτό μπορεί να αφορά το κορωναϊό αλλά όχι την γρίππη, στην οποία επιβάλλεται η χρήση μάσκας. Αν λείπει ο ένας ιός θα λείπει και ο υβριδικός. Τα εμβόλια είναι άχρηστα. Δεν αντιμετωπίζεις υβριδικούς ιούς με τα τωρινά εμβόλια απο τη στιγμή που θα υφίσταται διάδοση και στους δύο.

Αυτό στην επιστήμη το λέμε πρόβλεψη. Καμμία σχέση με την ψευτο ανοσία αγέλης που σας πούλησαν ως κάτι που λέει η επιστήμη, τα γιατρουδάκια.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.