. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Θα πάνε φυλακή οι υπεύθυνοι για τον λάθος τρόπο καταγραφής φορέων κορωναϊού

AΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Μια πολύ σημαντική παράμετρος για την απόφαση εφαρμογής ειδικών μέτρων είναι η παράμετρος Rt. Αυτή εξαρτάται απο τον ακριβή αριθμό των φορέων του κορωναϊού. Απο την αρχή της πανδημίας έχω τονίσει πως η επιτροπή δεν έχει την ικανότητα να μετράει σωστά τους φορείς του κορωναϊού. Αυτό εκλήφθη απο όσους με μελετούν πως έπρεπε να αυξηθεί ο αριθμός των rapid tests. Αυτό ήταν ένα ακόμη τεράστιο επιστημονικό λάθος της επιτροπής,  που ακόμη και τώρα δέν αντιληφθεί 3 σημαντικές παραμέτρους

  1. Τη σημασία των μηχανισμών του ADE στη δημιουργία παρενεργειών
  2. Τους κινδύνους απο τους συνεχούς εμβολιασμούς.
  3. Τον καθαρισμό του αέρα που είναι σημαντικότερος απο τη χρήση μάσκας, που μετά την Άλφα δεν έχει νόημα να τη φοράει κανένας, αφού λόγω του μεγάλου ιικού φορτίου των άλλων παραλλαγών δεν προστατεύει απο τη διάδοση του ιού.

Ήδη ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει παραδεχτεί πως δεν μετράνε σωστά τον αριθμό των φορέων και αμφιβάλλω αν ξέρει πως γίνεται. Ο Μητσοτάκης έπρεπε να τον είχε παραιτήσει. Δεν το έκανε και έχει ευθύνη.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ

Τα εμβόλια του Μπουλά είναι εξουδετερωτικά (πέραν του ότι έγιναν μόνο για την Άλφα) και επιτρέπουν - σαν να μη έχουν γίνει - την διάδοση του κορωναϊού απορρίπτοντας της ψευδή αναφορά απο την επιτροπή επι 7 μήνες, πως τα εμβόλια πρέπει να γίνονται για να υπάρξει ανοσία αγέλης (κάτι αδύνατο να συμβεί επιστημονικά για εξουδετερωτικά εμβόλια τα οποία έχουν πολύ μικρή αποτελεσματικότητα).

Η ανωτέρω πρόταση δείχνει πόσο εγκληματικό είναι υγειονομικοί γιατροί να είναι ακόμη και τώρα σε αναστολή εργασίας απο την εποχή της παραλλαγής Δέλτα, επειδή ένας κομπλεξικός με παιδικά απωθημένα το έχει κάνει σημαία.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.