. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ομπρέλα με Railguns και S400 στήνουν στο Αιγαίο οι Τούρκοι. Στις πίπες το υπ. Άμυνας και το υπ. Εξωτερικών.

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Θα ξέρετε τι είναι το σύστημα THAAD. Οι Τούρκοι το έσπασαν σε radar S400 και σε υπερηχητικά βλήματα απο Rail-Guns. Τα S400 τα πρόσθεσαν τελευταία. Έξυπνο.

Για Railguns είχα γράψει εδώ απο τον Ιούνιο του 2012. Είναι βλήματα με μεγάλη κινητική ενέργεια όπως τα βλήματα απο το THAAD. Έχουν ταχύτητα 3-7 Μach. Τα 6 Ραφάλ είναι άχρηστα απέναντι σε αυτή την τεχνολογία, όπως και οι S300 της Κρήτης. Το θέμα THAAD είναι ένα θέμα που πονάει και τη Μόσχα και την Κίνα. Εναλλακτική λύση είναι τα Rail Guns, για τα οποία πάλι εγώ μίλησα πρώτος στην Ελλάδα πρίν μία δεκαετία. Mία λύση για κάθε πορτοφόλι. Δεν μπορεί να είμαι μετά απο αυτούς που τα ανακάλυψαν τώρα.

Οι Τούρκοι είναι ευφυείς, δεν κάνουν το μάγκα. Ακούν και κάνουν.

Στην Ελλάδα και αλλού θα έπρεπε να υπακούουν και να σέβονται. Δεν έχουν άλλη επιλογή. Αποδείχτηκε πάλι.

Ναι. Μόλις άλλαξα τις ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο και στο Αιγαίο και στη Θράκη και στην ΕΕ και στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως έκανα όταν μίλησα για ενεργά εμβολιασμένους πρώτος και μόνος στην ΕΕ για την πανδημία και τα άχρηστα και επικίνδυνα σκατοεμβόλια. Αυτό το λέμε μεταγεωπολιτική και δεν μπορεί να το κάνει ο κάθε τρίχας του υπ. Άμυνας, του υπ. Εξωτερικών και ο κάθε κλεφτοκοτάς που παρουσιάζουν σαν Σοφό τα ΜΜΕ του ΙΕΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Σκεφτείτε τέτοια όπλα στις ακτές τους Τουρκίας, πάνω σε πλοία στο Αιγαίο, στη Θράκη ή στην Κύπρο και δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί.

Σας μιλάω για τέλος της πολεμικής αεροπορίας και για στόλους UAV.

Απο τον Αριθμό Ένα. Ασυζητητί. Σώζω ζωές.

Υ. Προβλέπω άσκηση σήμερα στο Αιγαίο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.