. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μία τουλάχιστον παραλλαγή παραπάνω έχει η Ελλάδα απο την Ιαπωνία. Μετανάστες η αιτία;

ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ και ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΜΒΟΛΙΑ

Στο ανωτέρω σχήμα έχουμε κρούσματα και θανάτους για την Ιαπωνία (αριστερά) και στην Ελλάδα (δεξιά). Όπως βλέπετε η Ελλάδα έχει μία επιπλέον κορυφή στη θέση (6). Aυτό δέν είναι η Δέλτα αλλά κάποια παραλλαγή ή η αρχή απο μια ομάδα απο παραλλαγές. Ας δούμε όμως τί γίνεται στη Τουρκία και στη Βουλγαρία.

Στο ανωτέρω σχήμα, παρατηρείστε πως η Δέλτα (1) εμφανίστηκε πρώτα στην Ελλάδα και μετά πήγε στη Τουρκία και στην Βουλγαρία. Αντίθετα παραλλαγές (δεν μπορώ να ξέρω ποιές είναι και δεν τους πιστεύω ότι και να πούν αφού είναι ΨΕΥΤΕΣ) με άγνωστη συμπεριφορά στα χρησιμοποιούμενα και πολλές φορές ληγμένα εμβόλια του Μπουλά – τα φτειαγμένα μόνο για την Αλφα - φαίνεται να έχουν περάσει απο την Τουρκία στην Ελλάδα και μετά να έχουν πάει στην Βουλγαρία. Αυτό πιθανότατα απο μετανάστες που προφανώς δεν ελέγχονται στη είσοδο τους στην Ελλάδα απο τη θάλασσα ενώ ελέγχονται όλοι οι άλλοι που έρχονται στην Ελλάδα απο την κανονική οδό! Αν το ίδιο φαινόμενο δεν παρετηρείτο στη Τουρκία θα έλεγα πως φταίει μόνο ο τρόπος με τον  οποίο έγινε ο εμβολιασμός και η ανικανότητα του σκευάσματος του Μπουλά να δημιουργεί ανοσία μνήμης. Βλέπετε και εδώ.

Παρατηρώντας την κορυφή (1) στην Ιαπωνία βλέπει κανείς μια κορυφή μεγαλύτερη απο τις προηγούμενες. Αυτό θα μπορούσε να αποδοθεί και σε κάποιο ανοσοποιητικό παράγοντα που υπάρχει στους Ιάπωνες κάπου στο  30% που δεν λειτούργησε στη Δέλτα αλλά λειτούργησε στις προηγούμενες σαν προστασία κατά του  ιού. Αυτο που ενδιαφέρει είναι η μορφή της κορυφής αυτής που δεν δείχνει να επηρεάζεται απο το σκατομπόλι του Μπουλά. Στη διάρκεια αυτού του κύματος έγινε ο εμβολιασμός στην Ιαπωνία με πρόφαση τους Ολυμπιακούς αγώνες που έφερε και τη παραίτηση του Ιάπωνα πρωθυπουργού λόγω πολλών αντιδράσεων απο τον κόσμο. Αυτό μας λέει πως το σκατομπόλι του Μπουλά δεν μειώνει τον αριθμό των κρουσμάτων σε κανένα μέρος του κόσμου και ότι δεν δημιούργησε ποτέ καμμία ανοσία αγέλης πουθενά, όπως έλεγαν οι ΨΕΥΤΕΣ της επιτροπής και η κυβέρνηση στην Ελλάδα για να υποχρεώσουν τον κόσμο να το κάνει.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  1. Τα κακά ειδικά μέτρα, ο τρόπος που έγινε ο εμβολιασμός στην Ελλάδα, η πιθανόν μη ελεγχόμενη κακή ποιότητα των εμβολίων και η εισαγωγή παραλλαγών απο τη Τουρκία φαίνεται να αύξησαν τον συνολικό αριθμό των παραλλαγών (αύξηση πλάτους της κορυφής 2 – διάρκεια του κύματος) και συνεπώς και των νεκρών στη χώρα.
  2. Η κακή νοσηλεία που προσφέρεται στις ΜΕΘ, η έλλειψη ΜΕΘ με ECMO, η κακή πληροφόρηση απο τα ΜΜΕ, η πλήρης απουσία ειδικών με νεότερες γνώσεις στην επιτροπή, η απαγόρευση κάθε συζήτησης για ADE που έχει μετρηθεί και είναι η αιτία για πολλές παρενέργειες και που εμφανίζεται σε όσους ασθενείς έχουν πάει στις ΜΕΘ αυξάνοντας τις μολύνσεις μέσω ARDS (το ADE είναι ένα φαινόμενο που όταν εμφανίζεται, αυτόματα ρίχνει στο καλάθι κάθε εμβόλιο που δεν το αντιμετωπίζει) θυμίζει ΝΑΖΙ.

ΜΙΚΡΗ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΑ

Ενδιαφέρον είναι να παρατηρήσετε στο σχήμα πως η Ιαπωνία αντιμετώπισε τον ιό χωρίς σκατομπόλια με ειδικά μέτρα και με καλή νοσηλεία αρχίζοντας απο την ύπαρξη πρωτοβάθμιας νοσηλείας πολύ καλύτερα απο την Ελλάδα των ΨΕΥΤΩΝ επιστημόνων, δημοσιογράφων και πολιτικών. 12 φορές λιγότερους νεκρούς έχει η Ιαπωνία απο την Ελλάδα και κανένα νεκρό απο κορώνα με ηλικία μικρότερη των 19 ετών. Σημειώστε πως η Δέλτα έχει μικρότερη θνητότητα απο τις άλλες προηγούμενες *βλέπε το κάτω γράφημα.

Θα μπορούσε να πεί κανείς πως το εμβόλιο στην Ιαπωνία αύξησε τοις λοιμώξεις ή πως δεν είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα! Δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα δεδομένης της κακής ή ατελούς ενημέρωσης σε όλα τα κράτη, γιατί μια σύγκριση πάντα χρειάζεται.

ΛΑΘΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Αν εμβολιάσεις τα παιδιά θέτεις σε υπολειτουργία το ανοσοποιητικό τους σύστημα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει με φυσικό τρόπο τον κορωναϊό και να τους δημιουργήσει ανοσία μνήμης. Αυτή η ανοσία μπορεί πράγματι να λειτουργήσει σαν τείχος ανοσίας για τους μεγαλύτερους. Θεωρώ έγκλημα το εμβολιασμό των παιδιών και για αυτό τον λόγο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.