. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Καρκίνος απο συνεχείς χρήσεις μπατονέτας στα ιερά rapid tests του Μωυσή. Χάος.

Η κρίση απαιτεί Ειδικούς με Αρχίδια, όχι Αρχίδια ειδικούς. Απο κει πέρα με φαντασιώσεις και με προπαγάνδα το σύμπαν δεν αλλάζει.

Σημειώστε μερικά statements χωρίς απόδειξη

  1. Αν δεν σταματήσει σε ένα όριο ο εμβολιασμός η διάρκεια ανοσίας των εμβολίων θα μικρύνει. Μετά απο μήνες θα το εξηγήσω, όπως συνήθως.
  2. Όπως σας απέδειξα εδώ. Ο αριθμός των πραγματικά εμβολιασμένων στην Ελλάδα με τα δικά τους δεδομένα είναι 24% και με το ρυθμό εμβολιασμού που έχουν θα μειωθεί περισσότερο. Η επιτροπή απέτυχε στο τρόπο  που έκανε τον εμβολιασμό. Αυτό είναι οριστικό, φανερό και αδιαπραγμάτευτο.
  3. Η χρήση μπατονετών απο ένα αριθμό και επάνω σε rapid tests περνούν το συνολικό όριο έκθεσης σε τοξικότητα και προκαλούν καρκίνο στον άνθρωπο. Και αυτό απο εμένα αναδείχτηκε στην Ελλάδα όταν όλοι είπαν πως χρήση μιας μπατονέτας δεν φτάνει το όριο έκθεσης. Μίας ίσως όχι, όταν κάνεις όμως rapid tests συνέχεια το πράγμα αλλάζει. Ο Εξαδάχτυλος θα μιλήσει για αυτό ή ο Τσιόδρας ή ο Μόσιαλος ή ο Ιωαννίδης ή ο κάθε τενεκές ξεγάνωτος; Η τοξικότητα προστίθεται γενικά. Λόγω του προβλήματος παραμονής του τοξικού αερίου σε ενθυλακώσεις κλπ o CDC ψάχνει για νέες τεχνικές αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων. Είναι γνωστό αυτό. Αυτοί που συστήνουν tests κάθε μέρα δεν το ξέρουν; MLS είναι ή απατεώνες με δίπλωμα γιατρού; Άλλο μια φορά χρήση μπατονέτας για εξέταση και άλλο πέντε φορές. Αν θυμάστε πριν καιρό στο facebook μου μίλησα για χρήση σάλιου σε PCR test. Πολλά ζητάω.
  4. Τα μονοκλωνικά είναι ακριβά mRNA εμβόλια στην ουσία. Δεν είναι πανάκεια. Εχουν και αυτά παρενέργειες. Τα λεφτά όμως τα πολλά είναι στα σκατοεμβόλια.

Αυτά που γράφω και που δείχνω, φανερώνουν ακόμη μια φορά πως η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν είναι μόνο ιατρικό θέμα. Είναι άσχετοι και επικίνδυνοι στην επιτροπή. Για το λόγο αυτό

  1. ο κάθε ασθενής δικαιούται και πρέπει βάσει των διεθνών συνθηκών να αποφασίζει τί θέλει να κάνει με το σώμα του έχοντας πρόσβαση σε σφαιρική πληροφόρηση
  2. στα ΜΜΕ του Μωυσή πρέπει να καταγράφονται απόψεις επιστημόνων και άλλων ειδικοτήτων. Το ΕΣΡ καλύτερα να παραιτηθεί.
  3. πρέπει να κρατούνται ιατρικά ιστορικά για όλους  με σαφήνεια.
  4. ο θεράπων ιατρός έχει κάθε δικαίωμα να προτείνει θεραπεία αλλά και ο ασθενής δικαιούται να ρωτήσει και άλλον γιατρό και να αποφασίζει. Ο εμβολιασμός π.χ. αν προταθεί ή όχι από ένα γιατρό είναι μέρος της θεραπείας που νομίζει πως ταιριάζει στον ασθενή. Ο εμβολιασμός δεν είναι σημαία επιτυχίας ή όχι.

ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ

Η σφαγή των νηπίων απο τον Ηρώδη στη Βηθλεέμ

  1. Ποιός είναι ο ορισμός του εμβολιασμένου;
  2. Eίναι ασφαλές να πείς πως κάθε 6 μήνες θα γίνεται εμβολιασμός;
  3. Μπορείς να εμπιστεύεσαι μια επιτροπή με τέτοιο βιογραφικό αποτυχίας;
  4. Εμβολιασμός μπορεί να γίνει σε ασθενή με κορωναϊό;
  5. Τα rapid tests έχουν νόημα να γίνονται σε μερικώς ή σε πλήρως εμβολιασμένους;

Οι απαντήσεις αυτές δεν αφορούν την επιτροπή και δεν θα ασχοληθώ με τις απαντήσεις τους. Έχει καταγραφεί τί έχουν αποφύγει να κάνουν. Ευνοούν τη διάδοση του κορωναϊού και στόχος τους είναι να πουλάνε τέστς και εμβόλια. Με τον νόμο Μητσοτάκη δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα ενώ η κυβέρνηση έχει νομική κάλυψη. Το θέμα ύπαρξης συμμορίας είναι πάνω στο τραπέζι.

Θα δώσω απαντήσεις εν καιρώ σε αυτά. Μέχρι τότε θα διαβάζουν τα κείμενα μου αλλά δεν θα κινούνται μη κάνουν ιατρικό λάθος, που είναι το πιθανότερο.

ΕΝΩ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  1. Κατέβασμα video μου στο Youtube ---> O Κικίλιας έφυγε
  2. Κλείσιμο του FB μου ---> Φωτιές ένα μήνα ---> Μητσ… Γαμ…
  3. Αλλαγή τακτικής, 23% οι εμβολιασμένοι, καρκινογόνες μπατονέτες ---> Πανικός στη κυβέρνηση, συμπαράσταση απο Τσίπρα και εξαφάνιση των υπολοίπων, Πτώση των προσωπείων. Τα ψέματα των κοριτσιών φαίνονται.

Χάνουν συνέχεια. 

Μέχρι  τον Ερντογάν νεκρό έβγαλαν χθές για να ρίξουν τη μπάλα στην εξέδρα. Αυτοί νομίζουν ότι νικάνε; Γιαυτό τους δέρνουν και οι γύφτοι.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.