. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Το 23% των ενεργά εμβολιασμένων διασώζει υγειονομικούς και αλλάζει το διαβατήριο

ΤΟ 23% ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μετά απο 10 μήνες μόνο 23% είναι εμβολιασμένοι. Και μετά λένε γιατί η χώρα δεν πάει καλά επιδημιολογικά; Και βάζουν μέτρα αυτοί που απέτυχαν;

Έχουν καλή πληροφόρηση για το τί κάνω. Τους παρακολουθώ και εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτό για εισαγωγή.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Αν τα παραπάνω δεδομένα για ΜΕΘ ισχύουν χθές που οι πραγματικά εμβολιασμένοι στην Ελλάδα ήταν μόλις 23% και οι ανεμβολίαστοι 77% όπως σας υπολόγισα εδώ (σε αυτό ενημερώνονται όλοι οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τις επόμενες ημέρες και ώρες) και που σας έδωσα πριν βγεί η χθεσινή ανακοίνωση απο τον ΕΟΔΥ του παιδίατρου αντιστοιχούν σε όσα έχω υπολογίσει.  Το αποτέλεσμα δείχνει φωτογραφικά πως το εμβόλιο δεν έχει βασικά κανένα αποτέλεσμα στη νοσηλεία όπως αναμενόταν (βλέπετε σχετικά εδώ). Έτσι απλά.

Το αποτέλεσμα μου (23%) δείχνει στην πολιτική ηγεσία πως δεν υπάρχει επιστημονικός λόγος οι ανεμβολίαστοι του ΕΣΥ να μην εργάζονται. Συνεπώς ορθή η πρόταση της Μίνας Γκαγκά για επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Έχω αποδείξει πως δεν υπάρχει λόγος οι υγειονομικοί να είναι σε αναστολή ήδη με έναν ιολογικό λόγο και με δύο επιδημιολογικούς εδώ και πολύ καιρό. Θα τα βρείτε στο ιστολόγιο. Αυτή η διαφορά φάσης στις αποφάσεις είναι ο λόγος που η Ιαπωνία έχει αποτελέσματα καταπληκτικά με την πανδημία χωρίς τα γελοία επιδημιολογικά μέτρα της επιτροπής των 33 ηλιθίων της ΜΣΤΕ, που στην πραγματικότητα αυξάνουν τον αριθμό των κρουσμάτων και συνεπώς των θανάτων.

ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ

Παρατηρείτε τα χάλια της αποτυχημένης επιδημιολογικής επιτροπής σιτιζομένων λοιμωξιολόγων και της επιτροπής εμβολιασμού.

Η Ιαπωνία έχει 12 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό απο την Ελλάδα. Τόσο χάλια είναι η χώρα επιδημιολογικά. Ακόμη και τώρα η επιδημιολογική επιτήρηση δεν γίνεται σωστά ενώ στις μετρήσεις λυμάτων το ΑΠΘ μπλέκει αποτελέσματα ιικού φορτίου για παραλλαγή Αλφα και Δέλτα και τα συγκρίνει! Ασχετοσύνη και παραφροσύνη.  Άλλες χώρες θα έχουν περάσει σε άλλη φάση της πανδημίας και η Ελλάδα θα ξεστοκάρει τα κωλοεμβόλια.

Δέστε και αυτό το άρθρο. Θέλουν αύξηση κρουσμάτων και μετά βγαίνουν στα ΜΜΕ του Μόουζες και προετοιμάζουν τον κόσμο.

Τσαρλατάνοι ειδικοί άφησαν ελεύθερη τη πρόσβαση στα μπάρ στους εμβολιασμένους…

Αποδεικνύει πόσο άσχετοι είναι οι ειδικοί και πόσο αχρείαστο είναι το άνευ χρονικού ορίου διαβατήριο του Μητσοτάκη και Φίλες, όταν μέσα σε ένα κλειστό χώρο πρακτικά 3 στους 4 είναι ανεμβολίαστοι!

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.