. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δέλτα: Είναι λάθος να ασχολείστε με στατιστικές που ξεχωρίζουν εμβολιασμένους απο ανεμβολίαστους.

ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΙΔΙΚΟΣ” ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Καταρχήν δεν λέω να μην υπάρχουν καταγραφές. Αυτό που λέω είναι πως δεν έχει νόημα τελικά η σύγκριση κρουσμάτων ανάμεσα σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους για τη περίπτωση της Δέλτα. Στη Δέλτα το ιικό φορτίο και για τους μεν και για τους δε είναι το ίδιο  και δεν εξουδετερώνεται παρά ελάχιστα απο το εμβόλιο. ενώ προκαλεί εντύπωση διεθνώς γιατί στην Ελλάδα στο ΕΣΥ δεν μετράνε με μίσος ιικό φορτίο και αντισώματα σε ασθενείς, δίνοντας κάκιστη επιδημιολογική εικόνα. Δεν είναι μόνο οι κίτρινες κάρτες…

Το εμβόλιο δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στους εμβολιασμένους! Αρα όλοι κινδυνεύουν εξίσου απο τον κορωναϊό για τη Δέλτα.

Αυτό που μας σώνει είναι πως η Δέλτα έχει πολύ μικρότερη θνητότητα απο την Αλφα. Μου κάνει εντύπωση που στην Ελλάδα οι ειδικοί δεν το έχουν αντιληφθεί αυτό ακόμη και στα ΜΜΕ προσπαθούν να αποδείξουν άλλα αντί άλλων. Δεν καταλαβαίνουν αποδεδειγμένα τα βασικά και έχουν άποψη; Αρκετά. Φτάνει.

Έπρεπε ήδη να μη γίνονται εμβολιασμοί.

Στα διαγράμματα φαίνεται πώς η Δέλτα ξεκίνησε απο την Ινδία και αργότερα χρονικά εμφανίσθηκε και αλλού. Φαίνονται και άλλα πράγματα. Και ερωτώ…

ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Απο αυτά τα διαγράμματα μπορεί να προβλεφθεί το μέλλον κάθε χώρας ανα περίπτωση. Μη ρωτήσετε σχετικά για το θέμα, τον “αιρετικό” συστημικό “ειδικό” Ιωαννίδη ή τον “ειδικό” Σαρηγιάννη ή τον “ειδικό” και στην  νικοτίνη που δεν ξέρει απο μάσκες, ECMO, ΑDE, καθαρισμό αέρα και ανοσία αγέλης Βασιλακόπουλο. Αν ήξεραν κάτι θα σας το είχαν πεί ήδη. Δεν σας είπαν ποτέ κάτι για τα σοβαρότατα αυτά θέματα.

Η ανταπόκριση του κόσμου μπαίνει μέσα στα μοντέλα επιδημιολογίας. Μην ακούτε τι λέει ο κάθε “ειδικός” απο τα ΜΜΕ της Αρετής… του καρτέλ των εφοπλιστών. Το επίπεδο της επιστήμης στην Ελλάδα είναι σταθερό εδώ και μισό αιώνα με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Για τις δόσεις των mRNA εγώ είπα πρώτος πως δεν δίνονται σωστά στους νέους (έπρεπε να είναι μικρότερες) και πως έτσι οδηγούν σε παρενέργειες. Ούτε αυτό οι ειδικοί της επιτροπής το ανίχνευσαν. Εκεί είναι για άλλη δουλειά…

Θεωρώ κουταμάρα να κάνει κανείς εμβόλιο κατά της γρίπης (μήπως δεν είναι της γρίπης και δεν σας το λένεWinking smile;) χωρίς να είναι γνωστό αν η γρίπη εμφανιστεί τους επόμενους 3 μήνες. Ο εμβολιασμός και για τη γρίπη την ίδια περίοδο με τα πειραματικά εμβόλια θα αυξήσει τις παρενέργειες. Αυτονόητο.

Το σημερινό άρθρο είναι συνέχεια του άρθρου αυτού εδώ.

Υ. Ο τρόπος που αντιδρούν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο Σταλινικό καθεστώς της χώρας μας έχει καταγραφεί.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.