. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο (ACS) μπορεί να αποτελεί παρενέργεια των εμβολίων

ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ HOAXES ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΣ

Αφορμή της αστυνόμευσης Κούβελα απο τα σμπαράλια της “δημοσιογραφίας” του διαδικτύου, που μίλησε για την υποχρέωση αποστολής της κίτρινης κάρτας απο το νοσοκομείο, για το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο (γνωστό σαν Acute Coronary Syndrome ή ACS) ήταν η είσοδος του Νίκου Χαρδαλιά για στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων σε Νοσοκομείο. 

“Το ACS δεν αποτελεί αναμενόμενη παρενέργεια των εμβολίων απο τον κορωναϊό”, λένε οι Hoaxes! Αυτό είναι λάθος. Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που καταλήγει σε αγγειοπλαστική απο βούλωμα στεφανιαίων αγγείων,  όπως θα δικαιολογήσουμε στη συνέχεια μπορεί να οφείλεται σε παρενέργεια του εμβολίου. Ας ενημερωθούν.

Tο ACS συμπεριλαμβάνει το ΑΜΙ (Αcute Μyocardial Ιnfarction, γνωστό σαν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου). Συγκεκριμένα, το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο είναι ένας γενικός όρος που συμπεριλαμβάνει την ασταθή στηθάγχη και τις δυο μορφές εμφράγματος του μυοκαρδίου (NSTEMI και STEMI).

Έμφραγμα του μυοκαρδίου, ονομάζεται το στεφανιαίο σύνδρομο στο οποίο υπάρχει νέκρωση του καρδιακού μυός. Χωρίζεται σε δυο κατηγορίες, στο διατοιχωματικό (STEMI) και στο υπενδοκάρδιο (NonSTEMI). Το έμφραγμα του μυοκαρδίου προκαλείται, όταν μια στεφανιαία αρτηρία (μια αρτηρία της καρδίας, πληροφοριακά υπάρχουν 3 κύριες στεφανιαίες αρτηρίες) αποφράσσεται, οπότε ο καρδιακός μυς που τροφοδοτείται απο αυτή παραμένει χωρίς οξυγόνο, κάτι απαραίτητο για τη ζωή του κάθε κυττάρου. Κύρια αιτία αυτής της απόφραξης μπορεί να είναι και η αθηρωματική πλάκα, στην οποία μια απόφραξη μπορεί να προέρχεται απο σχηματισμό φλεγμονής απο εμβολιασμό για κορωναϊό, που ως γνωστόν είχε κάνει το παραλίγο θύμα.

Όπως καταλαβαίνετε, γίνεται αγώνας για να μη υπάρχει αναφορά για παρενέργειες των εμβολίων μέσα απο τις λίστες “ενδιαφέροντος” του FDA και άλλων οργανισμών.

Ο FDA ζητάει “κίτρινες κάρτες” για συγκέντρωση στοιχείων για πιθανές παρενέργειες στις παρακάτω περιπτώσεις

Ανάμεσα τους είναι το AMI (1), η επιμόλυνση απο τα εμβόλια (2) π.χ. απο το φαινόμενο ADE, απο το APS (για τα οποία και πρώτος έχω μιλήσει καταγεγραμμένα στην Ελλάδα) αλλά και το GBS (Guillain-Barré Syndrome) που αφορά προβλήματα στο νευρικό σύστημα απο αντισώματα, με όποιο τρόπο δημιουργούνται κλπ. H χρήση της λέξης DRAFT απο τον FDA, σημαίνει μια λίστα εργασίας, στην οποία μπορεί να προστεθούν και άλλες περιπτώσεις για διεθνή παρακολούθηση.

Προφανώς οι Hoaxes του Μόσιαλου και του Μητσοτάκη, για την αστυνόμευση των οποίων σιωπούν οι οργανώσεις των δημοσιογράφων και των νομικών της χώρας, δεν θέλουν άλλες απόψεις, τις οποίες και πολεμούν με στόχο την μείωση της επιστημονικής προσωπικότητας των εμπλεκομένων χάριν τώρα των εμβολίων, αύριο των μεταλλαγμένων και μεθαύριο χάριν μιας άλλης διεθνούς διαπλοκής.

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές επιστημονικές αναφορές για συσχετισμό του ACS με covid-19. Οι αμόρφωτοι “Illuminati” Hoaxes που κάνουν πως ψάχνουν πριν μιλήσουν με το ύφος δικαστή, δεν τις είδαν; Να γιατί λέω πως δεν έχουν δίπλωμα δημοσιογραφίας.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η στημένη ιστορία Μητσοτάκη με τους Hoaxes, που έχουν σύμβουλο τον Ηλία Μόσιαλο, τον σύμβουλο του ΠΘ σε θέματα πολιτικής της υγείας, κάτι που είναι ηθικά και νομικά ασυμβίβαστο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.