. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πυρκαγιές 4ης Αυγούστου και Δικτατορία Μεταξά. Καλιγούλας, Νέρωνας, Μητσοτάκης

- = KARMA IS A BITCH = -

TO ΚΑΘΕΣΤΩΣ METAΞA ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Καθεστώς της 4ης Αυγούστου ονομάστηκε το δικτατορικό καθεστώς που είχε η Ελλάδα από τις 4 Αυγούστου 1936, ημερομηνία στην οποία ο Ιωάννης Μεταξάς, σε συνεργασία με το βασιλιά Γεώργιο, κατήργησε τον κοινοβουλευτισμό και επέβαλε δικτατορία, και λειτούργησε μέχρι την κατάληψη της χώρας από τους Γερμανούς τον Απρίλιο του 1941, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Μεταξά. Ο Μεταξάς διετέλεσε πρωθυπουργός από τις 13 Απριλίου του 1936 έως τις 29 Ιανουαρίου του 1941. Στη συνέχεια, πρωθυπουργός ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κορυζής μέχρι τις 18 Απριλίου 1941 και αργότερα ο Εμμανουήλ Τσουδερός. Τυπικά το καθεστώς καταργήθηκε με βασιλικό διάταγμα το Φεβρουάριο του 1942, ενώ η χώρα είχε καταληφθεί από τις δυνάμεις του Άξονα και η εξόριστη ελληνική κυβέρνηση βρισκόταν στην Αίγυπτο.

Η πολιτική Μητσοτάκη για την πανδημία έχει χαρακτηριστικά δικτατορίας και δείχνει πως η χώρα οδεύει προς Μεγάλη Εθνική Ήττα. Τις μέχρι τώρα ήττες το καθεστώς Μητσοτάκη τις έχει κάνει αόρατες ελέγχοντας τα ΜΜΕ.

Η σύμπτωση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ελλάδα που κατέστρεψε πάνω απο 1,000,000 στρέμματα δάσους επι Πρωθυπουργίας Μητσοτάκη την 4η Αυγούστου, φέρνει στη μνήμη όλων το γνωστό ρητό του Einstein “Karma is a bitch”.

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ

Ο Καλιγούλας ήταν ο αυτοκράτορας της Ρώμης που την τετραετία που βρέθηκε στην εξουσία (37- 41 μ.Χ.) κατάφερε να υλοποιήσει όλα εκείνα τα οποία έπρεπε να κάνει ένας βασιλέας, απλώς από την στραβή κι ανάποδή πλευρά. Στην ιστορία έχει μείνει ως ανώμαλος, ψυχωτικός, σαδιστής και τρελαμένος και έφερε την Ρώμη λίγο πριν την κατάρρευση. Όταν του έμπαινε μια ιδέα, έπρεπε να πραγματοποιηθεί ο κόσμος να χαλάσει. Και αν δεν γινόταν το δικό του, σαν καλός τύραννος, προχωρούσε στα δέοντα...

Ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι είναι θαυμαστής του. Και ο λαός το αντιλαμβάνεται, βραδέως μεν αλλά σταθερά.

ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ

Το 64 μΧ ξέσπασε μία μεγάλη πυρκαγιά στη Ρώμη, η οποία κατέστρεψε τα δύο τρίτα της πόλης. Αμέσως διαδόθηκε, πως ο Νέρωνας είχε προκαλέσει τη φωτιά για να εμπνευσθεί και πως όσο την παρακολουθούσε, απάγγελνε στίχους και έπαιζε τη λύρα του (ο Μητσοτάκης έκανε μπανάκια). Για να βγάλει την κατηγορία από πάνω του, έριξε την ευθύνη στους χριστιανούς (ο Μητσοτάκης μίλησε για εμπρηστές) και διέταξε την τιμωρία τους. Έτσι άρχισε η πρώτη μεγάλη καταδίωξη των χριστιανών στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία (μη ξεχνάμε πως ο Μητσοτάκης είναι ήδη αφορισμένος).

Αφού κατεσβέσθη η πυρκαγιά, ο Νέρων προχώρησε σε ένα μεγαλεπήβολο και πολυέξοδο σχέδιο οικιστικής αναμόρφωσης της πρωτεύουσας (κάτι σαν το Great Reset του Μητσοτάκη). Όταν τα χρέη της διακυβέρνησής του έφτασαν στο απροχώρητο, ήρθε η συμφορά (μη εξυπηρέτηση του χρέους).

Η βαριά φορολογία και η κακή διοίκηση του Νέρωνα έκαναν το λαό να επαναστατήσει. Ο Νέρων νιώθοντας, πως πλησίαζε το τέλος του, αλλά μη έχοντας το θάρρος να αυτοκτονήσει γιατί ήταν και κρυφό gay, έβαλε έναν αυλικό του να τον μαχαιρώσει (σκέφτομαι κάτι σαν τον Άδωνη ή τον Δένδια). Δεν είμαι σίγουρος αν βρέθηκε το πτώμα του. Μετά το θάνατο του Νέρωνα, υπήρξε έκρηξη ενός σύντομου εμφυλίου πολέμου. Εδώ σταματώ την αφήγηση.

Ο Μητσοτάκης φαίνεται να του μοιάζει. Και ο λαός το αντιλαμβάνεται, βραδέως μεν αλλά σταθερά.

Δικαιολογημένα ένας δημοσιογράφος τον χαρακτηρίζει για όλα τα ανωτέρω και άλλα ως “το μωρό της Ρόουζμαρι” και ξέρω πολύ καλά γιατί το λέει.

ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ακολουθεί ένα video που κατασκεύασα με πρόγραμμα τεχνητή νοημοσύνης στο οποίο ο Μητσοτάκης μιλάει και ο Λαός του απαντάει. Δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι το ΠΡΩΤΟ στην Ελλάδα. Τίτλο έχει τον τίτλο που του απενεμήθη μετά τις πυρκαγιές της Εύβοιας απο τους κατοίκους εκεί. Προηγήθηκε και άλλο αλλά το YouTube το κατέβασε...

Στο σημείο αυτό να εξηγήσω πως ένας τρελός τους διάφορους “τίτλους“, που ακούει να του απονέμονται κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τους αντιλαμβάνεται σαν τίτλους τιμής ειδικά όταν κολυμπάει σε ένα πακτωλό δις ευρώ ανοίγοντας κάθε τόσο νέες δουλίτσες χάριν του Great Reset, που βασικά σημαίνει “καίω τα πάντα και ξαναμοιράζω την πίτα”.

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.