Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Μάσκες Τοίχου για την Εστίαση. Ιωαννίδης και Μόσιαλος καμμία σχέση με ειδικά μέτρα.

ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ…!

Δεν ξέρω γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι χωρίς δίπλωμα επιμένουν να ρωτάνε τους λοιμωξιολόγους και τους ιατρούς-επιδημιολόγους απο το Harvard π.χ. Ιωαννίδη ή τους γιατρούς πολιτικής της υγείας σε οικονομικά παν/μια π.χ. LSE-Μόσιαλος για θέματα πολύπλοκα και διεπιστημονικά, όπως είναι τα ειδικά μέτρα που απαιτούν γνώσεις μαθηματικής επιδημιολογίας, τεχνολογίας, σχεδιασμού και γνώσεις σχεδιασμού και κατασκευής υλικών σε επίπεδο S.T.E.M.A.

Να τους εξηγήσουμε πως κάποτε δούλευα όπως οι προηγούμενοι σε βασική έρευνα (δέκα κρίκοι ένα τάληρο ήταν) αλλά εδώ και δεκαετίες δουλεύω σε εφηρμοσμένη και στην εφηρμοσμένη έρευνα δεν υπάρχει ενδαφέρον για δημοσιεύσεις, αφού η έρευνα αφορά εταιρείες, σχεδιασμό νέων εφαρμογών κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βρούν νεότερες δημοσιεύσεις μου στο διαδίκτυο!

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει βιομηχανία οπότε αυτό που έγραψα προηγουμένως δεν θα γίνει αντιληπτό. Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω να με κατανοήσετε. Εχουμε και έναν αιώνα διαφορά σε επιστημονικό επίπεδο και σε τεχνολογικές εμπειρίες απο όσους παριστάνουν τον Μεγάλο στο Μπανανιστάν. Εχουμε άλλο κριτικό μάτι απο αυτό που έχουν άλλοι σοφοί και αβανταδόροι εταιρειών. Αυτό πονάει.  

Η ΜΑΣΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Πάνω απο 12,000 θα φτάσουν οι θάνατοι στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι “ειδικοί” αλλά και πολλοί “ψεκασμένοι” που ρωτάνε οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τί είναι ανοσία αγέλης. Η επιτροπή κορώνα απέτυχε και βγήκε ο αντισυνταγματικός νόμος του ακαταδίωχτου με τους θανάτους να είναι περισσότεροι από ότι θα έπρεπε. Φανερή η ύπαρξη συμμορίας τέστς και εμβολίων.

Εμείς δεν ψάχνουμε εδώ να αποδείξουμε αν οι μάσκες κάνουν καλό. Το θέμα έχει λυθεί εδώ και έναν αιώνα στην Ιαπωνία, που τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Kάνουν καλό σε πολλά θέματα και δεν έχουν παρενέργειες αν έχουν σωστή κατασκευή, καλή ποιότητα και σωστή χρήση. Δεν έχω χρόνο να κάνω μάθημα (δεν πουλάω τέστς ή εμβόλια και η μεταφορά τεχνολογίας πρέπει να πληρώνεται).

Στις ΗΠΑ έχουν ακόμη απορίες για τις μάσκες (τα ΑΕΙ κάνουν έρευνες που στηρίζονται κυρίως απο τον αντίπαλό τους, τις εταιρείες εμβολίων). Θα το ξεπεράσουν και πιστεύω πως στο τέλος θα πιούν εκεί που κατούρησα.

Στην Ελλάδα πήρε 7 μήνες για να βάλουν στον κόσμο μάσκες οι ακαταδίωχτοι και στο χρόνο αυτό αυξήθηκαν οι φορείς. Τσιόδρας, Σύψας, Μόσιαλος και Βασιλακόπουλος λέγανε βλακείες για τις μάσκες. Εγώ συνέστησα απο την αρχή της πανδημίας μάσκες και αυτό δεν το έχω αλλάξει μέχρι τώρα. Εδωσα επίσης ένα πρώτο σχέδιο της μάσκας με χρήση νανοφίλτρου για τις μικροσταγόνες απο τη πρώτη στιγμή (αυτό στοιχίζει όσο ο παν/ιακός μισθός του Μόσιαλου για ένα χρόνο). Το θέμα μικροσταγόνες έγινε αντιληπτό στην Ελλάδα 12 μήνες μετά απο τότε που το είπα. Είπαμε είστε σε όλα πίσω.

ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ

Σε παλαιότερο άρθρο εδώ είχα δείξει ένα σχεδιασμό ανακύκλωσης και αποστείρωσης του αέρα σε κλειστό χώρο με χρήση UV-C. Οι ανακυκλωτές αέρα κλειστών χώρων που πωλούνται στην Ελλάδα όπως και τα μηχανήματα που αγοράστηκαν απο τη κυβέρνηση - με χρήση UV-C - το πιθανότερο να μη λειτουργούν σωστά, εννοώ να αγοράστηκαν τσάμπα για να ξεστοκάρουν κάτι Γερμανικές εταιρείες.

Δεδομένου πως η χώρα δεν έχει υποδομές σκέφτηκα να σχεδιάσω κάτι που να μη μπορεί να γίνει θέμα επιστημονικής αμφισβήτησης. Μετά τόσο καιρό οι μάσκες απο πανί – έτσι τις λένε οι φίλοι των εμβολίων στα ΜΜΕ – μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστείρωση κλειστών χώρων απο κορώνα (οι ανοιχτοί μπορεί να χρησιμοποιούν κυκλώματα εξαερισμού, όπως φαίνεται στη παραπάνω φωτογραφία) χρησιμοποιώντας την ίδια αρχή λειτουργίας. Μιά τέτοια συσκευή φαίνεται στη φωτογραφία της κορυφής (ο ακριβής σχεδιασμός της θα στοίχιζε όσο ο παν/κός μισθός του Ιωαννίδη για ένα χρόνο και βάλε).

Στη φωτογραφία διακρίνετε 3 φίλτρα και ένα ειδικού σκοπού που δεν θα το εξηγήσω εδώ. Είναι μυστικό. Εμπάσει περιπτώσει και με τα τρία φίλτρα απο πάνινα υλικά ή και άλλα η εστίαση και τα bars θα εργάζονταν και στον εσωτερικό χώρο.  Σημειώστε πως στη περίπτωση αυτή το social distancing θα μειωνόταν. Θα ήταν καλή ιδέα να ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αυτούς που γράφουν την ιστορία και όχι αυτούς που την αναπαράγουν ή που ανακυκλώνουν δημοσιεύσεις σε βασική έρευνα συνδιάζοντας τες ή αναλύοντας επιλεγμένες στατιστικές συλλογές για να παράγουν πολιτική και στο τέλος να αυτοδιαψεύδονται π.χ. ο Μόσιαλος για το Ρωσικό εμβόλιο.

ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και ΟΧΙ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ

Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά