. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα Νέα Ιμια στον Εβρο. Πίσω απο την προδοσία Μητσοτάκη το μεταναστευτικό.

ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ MHTΣΟΤΑΚΗ

 1. Η κατάληψη Ελληνικού εδάφους και η μη προάσπιση του, αποτελεί προδοσία ακόμη και για μια σπιθαμή! Συνεπώς ο Μητσοτάκης πήρε ένα ακόμη γαλόνι, πέραν αυτό του αφορισμένου. Πήρε το γαλόνι του προδότη.
 2. Αυτά τα Ιμια του Μητσοτάκη είναι πολύ μεγαλύτερα απο τα Ιμια του Σημίτη. 300 στρέμματα αυτά που δεν προάσπισε ο προδότης και 40 στρέμματα αυτά που δεν προάσπισε ο Σημίτης, που τα γκριζάρισε και μετά οι επόμενοι που είναι μια παρέα τα παρέδωσαν.
 3. Η Τουρκία έχει καταλάβει με στρατό κάπου 270-330 στρέμματα ή 27-34 εκτάρια Ελληνικού εδάφους (1 εκτάριο=10 στρέμματα). Αυτό γράφηκε σε πολλά μέσα ΜΜΕ του εξωτερικού π.χ. εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ. Τα υπόλοιπα είναι σαν τη Novartis, απο την οποία αγοράζει φάρμακα ακόμη η ΝΔ. Συγκάλυψη και λάσπη σε όποιον τη κατηγόρησε. Οι Βρεττανικές εφημερίδες έχουν κάνει λάθος τη τάξη μεγέθους της κατάληψης του εθνικού μας εδάφους. Δεν είναι 1,6 εκτάρια αλλά 16 τουλάχιστον, αυτό που θέλουν να πούν (υπάρχει ασυμφωνία χρωματισμού της κατειλημμένης επιφάνειας και του αριθμού που δίνεται). Μη περιμένετε απο τους δημοσιογράφους να μετράνε σωστά επιφάνειες όπως εγώ…
 4. Αν η κυβέρνηση του αφορισμένου αισθάνεται “αδικημένη” απο όσα λένε τα διεθνή ΜΜΕ ας κάνει μήνυση στα ξένα ΜΜΕ. Μη μας βγάλει μετά ένα μήνα o Mητσοτάκης του Σόρος τα Hellenic Hoaxes με ειδικότητα στις νάρκες και το Α2, να μας πούν την ιστορία αλλοιώς και ενώ θα έχει αλλάξει η θέση του “φόνου”και θα έχει διαμορφωθεί και το γύρω σκηνικό κατάλληλα, ώστε να ειπωθεί ένα άλλο αφήγημα που να το φάει ο κόσμος με μάρτυρα το Google Earth. Αυτό που θα είναι δύσκολο να καταπιεί κανείς είναι, γιατί ο Δένδιας έκανε δύο διαβήματα στη Τουρκία χωρίς να υπάρχει λόγος…! Κανείς δεν κάνει τέτοια λάθη.
 5. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν υπάρχει παρατηρητήριο στα ΝΕΑ ΙΜΙΑ (στο ακαλλιέργητο εμφανώς οικόπεδο Μηχαϊλίδη, έκτασης 450 μέτρα x 900 μέτρα, στη φωτογραφία) παρά ένα απέναντί του στην άλλη πλευρά του Εβρου! Αυτό θυμίζει τα Ιμια του Σημίτη που δεν είχαν παρατηρητήριο πάνω τους!
 6. Η δημιουργία Τουρκικού θύλακος μέσα σε Ελληνικό έδαφος δημιουργεί πύλη εισόδου χωρίς έλεγχο στους λαθροεισβολείς. Η Ελλάδα δεν θα ελέγχει ποιός μπαίνει στο κατηλειμμένο Ελληνικό έδαφος και απο τη στιγμή που ένας εισβολέας θα μπαίνει, στο κομμάτι του Ελληνικού εδάφους που ελέγχει η Τουρκία, η χώρα μας θα τον αποδέχεται και θα τον πηγαίνει για αναγνώριση στοιχείων.
 7. Ο Εβρος δεν φυλάσσεται. Αυτό αποδείχτηκε. Αυτό λέω καθημερινά επι μήνες και αποδείχτηκε πως είχα δίκιο. Ο Στεφανής κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό όταν έλεγε στα ΜΜΕ των τριών εφοπλιστών που ελέγχουν την ενημέρωση, πως φυλάσσεται ο Εβρος όπως και τα θαλάσσια σύνορα. Να ποιοί είναι οι πραγματικοί απατεώνες.
 8. Εχει γίνει κουραστικό να ακούμε κάθε μέρα τον πρόεδρο των συνοριοφυλάκων του Εβρου, τους οποίους διορίζει η κυβέρνηση της κατοχής, να λένε κάθε τόσο πως ο Εβρος “φυλάσσεται”. Αν φυλασσόταν δεν θα πέρναγε ούτε ένας εισβολέας μέσα. Ούτε ένας, το επαναλαμβάνω.
 9. Να μη ξεχάσουμε και τις ΗΠΑ που με δηλώσεις ζητάνε απο τους Τούρκους να μη μας ενοχλούν, με αντίτιμο να μη τους ενοχλούμε στη Λιβύη ή όταν θα κάνουν εξορύξεις στην Ελληνική ΑΟΖ με τα πλοία-τρυπάνια του Αγγελόπουλου, της επιτροπής 2021, του Πατριαρχείου και πιθανόν της Μarketing Greece, στην οποία ο Μητσοτάκης παραχώρησε τη διαχείριση του εμπορικού πακέτου του ΕΟΤ. Εκεί θα πάνε τα κονδύλια για τον τουρισμό. Για να το πώ απλά. Παλιά υπήρχαν οι εθνικοί προμηθευτές, τώρα υπάρχουν οι ιδιωτικές εταιρείες στις οποίες παραχωρείται χωρίς καμμία αντίδραση απο τη συμπολίτευση του Τσίπρα, το management του δημοσίου. Για τους πιο πονηρούς παίρνοντας το management μιας υπηρεσίας του δημοσίου, επικαρπούσαι χωρίς κινδύνους περισσότερα και έτσι φτάνουμε στο Δημητριάδη τις offshore και τους φίλους του που είχαν πάρει ένα management της ΔΕΗ πολλών δεκάδων εκατ. ευρώ, που συνεληφθηκαν, δικάστηκαν και φυσικά αθωώθηκαν. Την ίδια δουλειά ο Μητσοτάκης έκανε και με τον ΙΦΕΤ, βλέπετε εδώ. Τώρα θα χαρίσει την ΕΥΔΑΠ.

Δεν στηρίζω κανένα κόμμα εντός ή εκτός βουλής. Δεν με ενοχλεί ένας προδότης να με αποκαλεί όπως θέλει. Με ενδιαφέρει να είμαι απο τη σωστή πλευρά και πάντα είμαι.

Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Ο Σμαραγδής να τραβήξει και τον Δημητριάδη ταινία…

Περισσότερα εδώ.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

Στην Ελλάδα άλλος είναι ανίκανος, άχρηστος, πιασμένος απατεώνας και προδότης ΚΑΙ άλλος φταίει! ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Κινούμενη άμμος ο Δένδιας. Σκέτη λάσπη. Τα ΜΜΕ να πάνε στον Εβρο. Γιατί δεν έχουν πάει στα ΝΕΑ ΙΜΙΑ; Οι 3 εφοπλιστές τους το απαγορεύουν;

ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΑ;

Είναι ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι. Και αυτό έχει μεγάλο κόστος για τη Χώρα, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητά της. Το παραπάνω διάγραμμα με λόγια είναι περίπου ως εξής:

 • Μπήκαν οι Τούρκοι στην ΑΟΖ και την Αιγιαλίτιδα ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας και η κυβέρνηση της ΝΔ, δια των Υπουργών των Εξωτερικών και της Άμυνας, χασκογελούσε λέγοντας ότι οι Τούρκοι πήγαν σε περιοχές που «έχει λάσπη» και όχι αέριο.
 • Κάναν τα τουρκικά αεροπλάνα μετά από δεκαετίες υπερπτήσεις πάνω από την ηπειρωτική Ελλάδα, ιδιαίτερα στον Έβρο, και σε μεγάλα ελληνικά νησιά, η Κυβέρνηση και πάλι χασκογελούσε. Ο Υπουργός Άμυνας δήλωνε ότι αυτό συνέβη «οριακά».
 • Έφτιαξε η Τουρκία παράνομη ΑΟΖ με τη Λιβύη και η Ελληνική πλευρά απάντησε με την μη άσκηση των δικαιωμάτων που της διασφαλίζει το Δίκαιο των Θαλασσών.
 • Κατέλαβαν οι Τούρκοι 300 στρέμματα ελληνικού εδάφους στον Έβρο, τοποθέτησαν πάνω του Τουρκική Σημαία και 36 στρατιωτικούς, έφτιαξαν σκηνές για εγκατάσταση και πάλι ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι πρόκειται για λίγα μέτρα λάσπης που δεν αξίζουν τον κόπο για να διακινδυνεύσει επεισόδιο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί τη θεωρία της «ολίγον εγκύου» σε θέματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, γεγονός που την καθιστά πολύ επικίνδυνη. Χρειάζεται πανστρατιά της χώρας, του λαού και των πολιτικών της υπο έναν νέο ηγέτη, για να σταματήσει ο κατήφορος. Όλοι οφείλουμε να υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή ελληνικής γης και θάλασσας.

Παραμένει πρόβλημα η Συμφωνία των Πρεσπών που έκανε ο Κοτζιάς και που δεν ακύρωσε ο Μητσοτάκης, καθότι φέρνει τη FYROM στο Αιγαίο με τη διάνοιξη του Αξιού και με δεδομένο πως είναι περίκλειστο κράτος ενώ της δίνει δικαιώματα απόκτησης μέρους της Ελληνικής ΑΟΖ (είναι γραμμένο και αναγνωρισμένο απο Ελληνικής πλευράς στη συμφωνία Τσίπρα).

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ

Στην Ελλάδα η προδοσία μόνο αλλαγή σειράς στους στόχους και ημερομηνία αλλάζει. Πάντα στηνόταν και προχώραγε μαζί με τον αυτοεξευτελισμό, καθώς ο προηγούμενος υπ. Εξωτερικών πάντα κατηγορούσε τον επόμενο και ο επόμενος  πάντα τον προηγούμενο. Μιά παρέα είναι όλοι.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Το γκρίζο εφεξής θα γίνει της μόδας. H πορεία προς τη Χάγη έχει ξεκινήσει με θέμα ΑΟΖ και Λωζάνη. Ο Μητσοτάκης παραμένει υπόδουλος χειροκροτητής της πολιτικής του Ερντογάν και των συμμάχων του.


UPDATE 24 Mαϊου 2020

Η επιβεβαίωση της προδοσίας Δένδια ήλθε με απόλυτο τρόπο.

Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο Δένδιας;

Παρατηρείστε τη θέση του δρόμου στην πάνω φωτογραφία. Λέει πολλά.

Πολλά λέει και το γεγονός πως στο κτήμα Μιχαηλίδη της φωτογραφίας (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ) δεν υπάρχει παρατηρητήριο του Ελληνικού Στρατού, όπως συμβαίνει στα Ιμια.

Ακολουθεί η φωτογραφία που ταυτοποιεί τη θέση που δίνει η SUN με τη περιοχή που φαίνονται να έχουν στρατοπεδεύσει οι Τούρκοι.

Η ιδέα του επικοινωνιακού team των κυβερνώντων να δημιουργούν ασάφεια για το που έχει γίνει εισβολή Τούρκων μπροστά στα μάτια των ΕΔ που αποχώρησαν με την ουρά στα σκέλια, δεν είναι επιτυχής. Οποιος παρατηρήσει προσεκτικά τις επόμενες φωτογραφίες, επιβεβαιώνει πως αφορούν την ίδια περιοχή και είναι αυτή που δείχνει η SUN και άλλες Αγγλικές αφημερίδες. Εληξε αυτό.

Και άλλη φωτογραφία απο πιό ψηλά.

Περισσότερα εδώ και εδώ. To πως λένε στην Ελλάδα αυτή τη περιοχή για εμένα και τους Άγγλους δεν έχει σημασία. Είναι βαρετά κόλπα μιας τριτοκοσμικής ΕΥΠ, που θέλει να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα. Σε λίγο θα ψευδίσουν και τις φωτογραφίες.


UPDATE 25 Mαϊου 2020

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 25.5.2020.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια νευρικότητα από πλευράς  Τουρκίας σχετικά με την πρόθεση της Ελλάδας να ενισχύσει τον φράχτη στις Καστανιές και να χτίσει και ένα νέο φράχτη στο τμήμα των Φερών εκεί δηλαδή που δεν είναι το όριο με την Τουρκία ο ίδιος ο ποταμός.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να το κάνουμε, θα το κάνομε, όπως το κάναμε ήδη στο βόρειο τμήμα.

Έχουμε ενημερώσει την Τουρκία με ρηματική διακοίνωση ότι θα το κάνουμε και το κάνουμε για να σας το εξηγήσω και λίγο τεχνικά θα τον κατασκευάσουμε ΛΙΓΟ εντός του ελληνικού εδάφους, όπως έγινε ακριβώς και με το φράχτη στις Καστανιές.

Για να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για το που μπαίνει ο φράχτης χωρίς να σημαίνει ότι απεμπολούμε, προσοχή, το έδαφος που μεσολαβεί μεταξύ του φράχτη και της συνοριακής γραμμής, για να μπορούμε να κινηθούμε πολύ πιο γρήγορα»

Παράλληλα ο πρωθυπουργός «σφύριξε αδιάφορα» για την κατάληψη του ελληνικού εδάφους, υποστηρίζοντας ότι «δεν έγινε τίποτα στον Έβρο», για να παραδεχθεί όμως στη συνέχεια ότι υπήρξε συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων και για αυτό το λόγο έγινε διάβημα στην Τουρκία!

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Σήμα του Μητσοτάκη είναι η ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ… Mε σαράντα πόδια κάθεσαι καλύτερα.

ΤΟ ΛΙΓΟ είναι 900 μέτρα;

Σε ποιο κράτος του κόσμου μετακινούν τα σύνορα προς τα μέσα για να κατασκευάσουν φράχτη πιο γρήγορα; Oύτε ο Τσίπρας που είναι συμπολίτευση δεν το άντεξε.

ΤΟ ΚΟΤΟΣΥΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΧΤΗΣ

Με το ένα χέρι το σηκώνεις και με το άλλο περνάς απο κάτω. Προσέξατε πόσο εύκολα μετακινείται; Oλα για τα μάτια.

Ο Εβρος δεν φρουρείται. Τουρκικός στρατός θα μπεί στην Ελλάδα σε μια βραδυά και δεν θα το πάρει κανένας είδηση.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.