. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα σύνορα της Ελλάδας με τη Τουρκία στον Έβρο βάσει του Πρωτ. Αθηνών 1926

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς ποιά είναι τα σύνορα της Ελλάδας με τη Τουρκία στον Έβρο σύμφωνα με το Πρωτόκολλο των Αθηνών του 1926.  Και απο χάρτες ξέρω… και θα δώ που είναι τα σύνορα τώρα και που ήταν πριν.

Αν η κυβέρνηση του αφορισμένου δεν συμφωνεί με τα σύνορα που δείχνει ο Googλe για την Ελλάδα, να δώσει τις σωστές συντεταγμένες στον Google Εarth να κάνει τις αλλαγές και να τις δούμε και εμείς και άλλοι. Έτσι είθισται με κράτη που δεν είναι προδομένα απο μέσα και που δεν τραβάνε τους φράχτες κοτέτσια τους πιο πίσω απο τα σύνορά τους. Αυτά τα καραγκιοζηλίκια μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Στρογγύλες Βενιζέλου και Πρέσπες μόνο στην Ελλάδα βλέπεις.

ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ

Προς το παρόν βλέπετε στον αντέρω ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΗ του 1926 τη θέση, στην οποία ο Μητσοτάκης τράβηξε το φράχτη πίσω, όπως ο ίδιος ο αφορισμένος είπε απο τα σύνορα. Η διακεκομμένη κόκκινη γραμμή μέσα στον Εβρο είναι τα σύνορα. Αλλα για την προδοσία Μητσοτάκη και Δένδια με φωτογραφίες εδώ.

Η ιδέα των κυβερνώντων να δημιουργούν ασάφεια για το που έχει γίνει εισβολή Τούρκων μπροστά στα μάτια των ΕΔ που αποχώρησαν με την ουρά στα σκέλια, δεν είναι επιτυχής. Οποιος παρατηρήσει προσεκτικά τις δύο επόμενες φωτογραφίες επιβεβαιώνει πως αφορούν την ίδια περιοχή και είναι αυτή  που δείχνει η SUN και άλλες Αγγλικές αφημερίδες.

Παρατηρείστε τη θέση του δρόμου και το σχήμα στον παλαιό ΕΠΙΣΗΜΟ χάρτη του 1926.

Πρέπει πολλοί στρατηγοί διαχρονικά να έχουν εμπλακεί σε αποχωρήσεις απο Ελληνικό έδαφος στον Εβρο. Πρέπει να έχουν σκύψει στα τέσσερα πολλοί.  Στη φωτογραφία Τούρκοι στρατιωτικοί κάνουν πικ-νικ εντός Ελληνικού εδάφους αφού εκδίωξαν τις Ελληνικές ΕΔ.

ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.