Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει το δικό της ερευνητικό πλοίο και γεωτρύπανο

ΛΑΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προτιμάει όμως να έχει το Μητσοτάκι, το Μηταράχι και τα άλλα πτηνά. Είναι δυνατόν μια χώρα με τόσο φυσικό αέριο να μη έχει τέτοια πλοία. Πρόβλημα λοιπόν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του φυσικού πλούτου αλλά και στρατηγικής. Τα λάθη στρατηγικής φαίνονται απο το τρόπο που προκηρύχτηκαν τα οικόπεδα στην λάθος και ΠΑΡΑΝΟΜΑ οριοθετημένη υφαλοκρηπίδα Μανιάτη. Είναι αποδεδειγμένα ηλίθιοι ή προδότες και επικίνδυνοι για τη χώρα.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στην Ελλάδα επικρατεί η εξής φιλοσοφία, που δεν θέλει τον Έλληνα να γίνεται καλύτερος αλλά να ψοφάει η κατσίκα του γείτονα του! Με τη λογική αυτή οι εγκάθετοι θα σας πούν πως τα τουρκικά γεωτρύπανα είναι σαπάκια, πως η Ελλάδα έχει ερευνητικά, πώς η χώρα που είναι ένα αιώνα πίσω απο την Ιαπωνία έχει τους καλύτερους επιστήμονες στο κόσμο και με διεθνή βραβεία παρακαλώ κοκ. Αυτά τα σαπάκια της ενημέρωσης θα σας πούν πως η Ελλάδα που δεν έχει αυτοβιομηχανία και όχι μόνο, είναι μπροστά απο τη Τουρκία που έχει! Θα σας πουν πως η Ελλάδα έχει τεχνογνωσία περισσότερη απο τη Τουρκία, όταν στη χώρα δεν φτειάχνεται ούτε μπετούγια κοκ Εχουν τα φερέφωνα ετοιμα και τους διαδόχους απο πίσω.

Το παιγνίδι της ενημέρωσης παίζεται απο δέκα δημοσιογράφους χωρίς δίπλωμα ενώ η εξουσία άγεται απο 300 ελεεινούς και τρισάθλιους.

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΩΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Ελλάδα δεν έχει καθορισμένα σύνορα. Και αυτό για τα 6 νμ παραμύθι είναι. Να δοθεί χάρτης με συντεταγμένες και με τις γραμμές βάσης αλλοιώς αυτό που γράφω ισχύει μέχρι νεοτέρας. Ουτε συνορεύουσα ζώνη στα 24 νμ δεν έχει οριοθετήσει η χώρα για να κάνει έλεγχο μεταναστών ούτε τίποτα. Εχετε τον Αρπαχτάκη να αγοράζει Βελαρά προς 1 δις ευρώ τη μία απο τη Γαλλία όταν το Ιαπωνικό αεροπλανοφόρο Ιζούμο στοιχίζει το ίδιο!

Αν η Ελλάδα οριοθετήσει 12 νμ στο Αιγαίο, η Τουρκία δεν πρόκειται να έχει ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο. Αν όμως αποδεχτεί “επήρεια” για κάθε νησί στη Χάγη, τότε η Τουρκία “απαλά” θα έλθει μέχρι τον 25o μεσημβρινό (βλέπετε και εδώ). Το ότι κλείνει το Αιγαίο και δεν επιτρέπεται η ελεύθερη ναυσιπλοία αν η Ελλάδα πάει στα 12 νμ, είναι άλλη μια βλακεία που ακούγεται απο τα ΜΜΕ των Frankenstein. Iσχύει πάντα η αβλαβής διέλευση για όλα τα πλοία. Ρωτείστε και τον Τούρκο δημοσιογράφο στη Κρήτη, που παριστάνει τον πατριώτη ενώ ψάχνεται για την ανεξαρτησία της.

9 ΕΤΩΝ ΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΗΣ

Ακουλουθει φωτογραφία με τα πλοία που πήρε η Τουρκία μέσω Αγγελόπουλου απο τη Κορέα. Κατά σύμπτωση πρώην ιδιοκτήτης και των δύο ο Αγγελόπουλος! Αρα δεν είναι σύμπτωση.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΟΕ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΟΖ ΣΤΑ ΥΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αλλη μπόχα εδώ. Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες δεν είναι τίποτα άλλο απο συμφωνίες, εμπορικές συμφωνίες μέσω των οποίων το κράτος παραδίνει σε εταιρείες μέρος της διοικητικής του μέριμνας και των εξουσιών του γενικότερα. Ειναι ο τρόπος με τον οποίο πέρα απο την συνεκμετάλλευση μέσω του κόλπου της επήρειας θα υπάρξει και συνδιαχείριση στο Αιγαίο, στη Δυτική Θράκη, στο Καστελόριζο και όπου αλλού στηθούν στα 4χ4 με το αζημίωτο αυτοί που ψηφίζετε.

Τον χάρτη που δείχνει τις πιθανές θέσεις κοιτασμάτων στην Ελλάδα δημοσιοποίησα το 2013. Χώρισα την Ελλάδα σε ΕΟΖ ή όπως άλλως κάτι προκύψει σε 7 μερίδια ανάλογα με τις θέσεις των κοιτασμάτωμ. Διακρίνεται το μερίδιο των νησιών του Ανατ. Αιγαίου και της Δυτ. Θράκης (Χάγη-επήρεια ή ΜΟΕ-ΕΟΖ), το μερίδιο της FYROM (βλέπε Πρέσπες και Τσίπρα, Μητσοτάκη) και Κρήτη (ΜΜΕ εκεί όλο για ανεξαρτησία μιλάει).

Σχόλια

 1. Κε καθηγητά,

  Στον κόλπο της Ελευσίνας είναι αγκυροβολημένα εδώ και καιρό 7 πλοία γεωτρύπανα (OCEAN RIG MYLOS, DISCOVERER AMERICAS κλπ της εταιρείας TRANSOCEAN).
  Τι περιμένουν άραγε; Τις ΕΟΖ ή την συνεκμετάλλευση;

  Καλή εβδομάδα,
  ΠΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορεί να περιμένουν τη διαφήμιση... απο αυτούς που τη χρειάζονται...

   Μπορεί να πληρώνουν μικρότερο parking απο ότι σε άλλα λιμάνια. Υπάρχει και ένα θέμα με τα ασφάλιστρα. Μη ξεχνάτε πως τα δύο "ορφανά" γεωτρύπανα του Αγγελόπουλου πριν αγορασθούν απο τη Τουρκία είχαν παρκάρει κάπου στην Αγγλία και περίμεναν να δουν τη ... μητέρα τους.

   Mπορεί να τα έχουν για πέταμα ή να πάνε για "διάλυση" στη Τουρκία. Στο Πέραμα υπάρχουν πολλά σαπάκια. Το Πέραμα είναι νεκροταφείο πλοίων.

   Μπορεί να περιμένουν για δουλειά κάπου στη Μεσόγειο (όχι απαραίτητα στην Ελλάδα). Ερευνες κάνει και η Αλβανία και η Αίγυπτος και η Λιβύη και το Ισραήλ και η Τουρκία.

   Πολλά μπορεί. Δεν κάνω αστυνόμευση και δεν θεωρώ ό,τι ακούω πάντα ως δεδομένο ή ως υπονοούμενο για κάτι. Ολα πρέπει να είναι σαφώς.

   Μια φωτογραφία δεν λέει τίποτα.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά