. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει το δικό της ερευνητικό πλοίο και γεωτρύπανο

ΛΑΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προτιμάει όμως να έχει το Μητσοτάκι, το Μηταράχι και τα άλλα πτηνά. Είναι δυνατόν μια χώρα με τόσο φυσικό αέριο να μη έχει τέτοια πλοία. Πρόβλημα λοιπόν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του φυσικού πλούτου αλλά και στρατηγικής. Τα λάθη στρατηγικής φαίνονται απο το τρόπο που προκηρύχτηκαν τα οικόπεδα στην λάθος και ΠΑΡΑΝΟΜΑ οριοθετημένη υφαλοκρηπίδα Μανιάτη. Είναι αποδεδειγμένα ηλίθιοι ή προδότες και επικίνδυνοι για τη χώρα.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στην Ελλάδα επικρατεί η εξής φιλοσοφία, που δεν θέλει τον Έλληνα να γίνεται καλύτερος αλλά να ψοφάει η κατσίκα του γείτονα του! Με τη λογική αυτή οι εγκάθετοι θα σας πούν πως τα τουρκικά γεωτρύπανα είναι σαπάκια, πως η Ελλάδα έχει ερευνητικά, πώς η χώρα που είναι ένα αιώνα πίσω απο την Ιαπωνία έχει τους καλύτερους επιστήμονες στο κόσμο και με διεθνή βραβεία παρακαλώ κοκ. Αυτά τα σαπάκια της ενημέρωσης θα σας πούν πως η Ελλάδα που δεν έχει αυτοβιομηχανία και όχι μόνο, είναι μπροστά απο τη Τουρκία που έχει! Θα σας πουν πως η Ελλάδα έχει τεχνογνωσία περισσότερη απο τη Τουρκία, όταν στη χώρα δεν φτειάχνεται ούτε μπετούγια κοκ Έχουν τα φερέφωνα ετοιμα και τους διαδόχους απο πίσω.

Το παιγνίδι της ενημέρωσης παίζεται απο δέκα δημοσιογράφους χωρίς δίπλωμα ενώ η εξουσία άγεται απο 300 ελεεινούς και τρισάθλιους.

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΩΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Ελλάδα δεν έχει καθορισμένα σύνορα. Και αυτό για τα 6 νμ παραμύθι είναι. Να δοθεί χάρτης με συντεταγμένες και με τις γραμμές βάσης αλλοιώς αυτό που γράφω ισχύει μέχρι νεοτέρας. Ουτε συνορεύουσα ζώνη στα 24 νμ δεν έχει οριοθετήσει η χώρα για να κάνει έλεγχο μεταναστών ούτε τίποτα. Έχετε τον Αρπαχτάκη να αγοράζει Βελαρά προς 1 δις ευρώ τη μία απο τη Γαλλία όταν το Ιαπωνικό αεροπλανοφόρο Ιζούμο στοιχίζει το ίδιο!

Αν η Ελλάδα οριοθετήσει 12 νμ στο Αιγαίο, η Τουρκία δεν πρόκειται να έχει ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο. Αν όμως αποδεχτεί “επήρεια” για κάθε νησί στη Χάγη, τότε η Τουρκία “απαλά” θα έλθει μέχρι τον 25o μεσημβρινό (βλέπετε και εδώ). Το ότι κλείνει το Αιγαίο και δεν επιτρέπεται η ελεύθερη ναυσιπλοία αν η Ελλάδα πάει στα 12 νμ, είναι άλλη μια βλακεία που ακούγεται απο τα ΜΜΕ των Frankenstein. Iσχύει πάντα η αβλαβής διέλευση για όλα τα πλοία. Ρωτήστε και τον Τούρκο δημοσιογράφο στη Κρήτη, που παριστάνει τον πατριώτη ενώ ψάχνεται για την ανεξαρτησία της.

9 ΕΤΩΝ ΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΗΣ

Ακολουθεί φωτογραφία με τα πλοία που πήρε η Τουρκία μέσω Αγγελόπουλου απο τη Κορέα. Κατά σύμπτωση πρώην ιδιοκτήτης και των δύο ο Αγγελόπουλος! Αρα δεν είναι σύμπτωση.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΟΕ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΟΖ ΣΤΑ ΥΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άλλη μπόχα εδώ. Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες δεν είναι τίποτα άλλο απο συμφωνίες, εμπορικές συμφωνίες μέσω των οποίων το κράτος παραδίνει σε εταιρείες μέρος της διοικητικής του μέριμνας και των εξουσιών του γενικότερα. Ειναι ο τρόπος με τον οποίο πέρα απο την συνεκμετάλλευση μέσω του κόλπου της επήρειας θα υπάρξει και συνδιαχείριση στο Αιγαίο, στη Δυτική Θράκη, στο Καστελόριζο και όπου αλλού στηθούν στα 4χ4 με το αζημίωτο αυτοί που ψηφίζετε.

Τον χάρτη που δείχνει τις πιθανές θέσεις κοιτασμάτων στην Ελλάδα δημοσιοποίησα το 2013. Χώρισα την Ελλάδα σε ΕΟΖ ή όπως άλλως κάτι προκύψει σε 7 μερίδια ανάλογα με τις θέσεις των κοιτασμάτωμ. Διακρίνεται το μερίδιο των νησιών του Ανατ. Αιγαίου και της Δυτικής Θράκης (Χάγη-επήρεια ή ΜΟΕ-ΕΟΖ), το μερίδιο της FYROM (βλέπε Πρέσπες και Τσίπρα, Μητσοτάκη) και Κρήτη (ΜΜΕ εκεί όλο για ανεξαρτησία μιλάει).


Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.