. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κομματική εκμετάλλευση της Θυσίας των Τεμπών και προστασία της ΤΡΑΙΝΟΣE απο Καρυστιανού

Έχει γίνει τηλεσειρά η υπόθεση των Τεμπών

Τί ρόλο παίζει η Καρυστιανού;

  • Κανείς δεν πάει στο ευρωκοινωβούλιο να μιλήσει για το δυστύχημα παρέα με εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επειδή είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Ευθύνες για το δυστύχημα έχει και ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η κυβέρνηση.
  • Κανείς δεν πάει σε ένα δικαστήριο με σημαία ένα βαγόνι που μεταφέρει εύφλεκτα, το οποίο δεν μπορεί να αποδειχτεί πως υπήρξε ούτε καν επιστημονικά.
  • Με την Καρυστιανού πρόεδρο η δίκη θα πάρει χρόνια και δεν θα υπάρξουν ένοχοι και αποζημιώσεις.
Αυτά είναι τα συμπέρασματά μου απο την ενασχόληση μου με το θέμα Τέμπη.

Διεπίστωσα επίσης πως ο Σύλλογος Θυμάτων των Τεμπών στο FB δεν επιτρέπει να γράφονται άλλες απόψεις στην ομάδα απο αυτές του πυροσβέστη της Καρυστιανού! Αυτη η μεθοδολογία συναντάται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες που παίζονται βρώμικα πολιτικά παιγνίδια με αντίτιμο την αλήθεια, να μη πω για συναλλαγή ακόμη.

Στην Ελλάδα κανένα απλό θέμα δεν επιλύεται εύκολα. Παίρνει χρόνια γιατί μόνος στόχος είναι η κομματική εκμετάλλευση, η εξαφάνιση στοιχείων και η συναλλαγή.

Το βασικό θέμα είναι:

  1. Γιατί δεν δούλεψε το κλειδί
  2. Γιατί μπαζώθηκε η περιοχή σε χρόνο μηδέν
  3. Γιατί δεν υπάρχουν αυτοματισμοί και τηλεματική σε τραίνα και δίκτυο
  4. Γιατί δεν είχε συστήματα ασφαλείας το τραίνο 
  5. Γιατί δεν τηρήθηκε η σύμβαση 717.

Τα υπόλοιπα είναι παρελκόμενα.

Η παρουσία βαγονιού με εύφλεκτα δεν προκύπτει απο τη στιγμή που τα ευρήματα εξηγούνται με τρόπο που έχω υποδείξει. Ούτε η πολιτεία ούτε κανένας λογικός αποδέχεται να μιλάει για τραίνα φαντάσματα τόσους μήνες, ψάχνοντάς τα ακόμη και στα σύνορα! Πρόκειται για φτηνή πολιτική.

Δεν μπορεί να είναι κεντρικό θέμα συζήτησης στο δικαστήριο για τα Τέμπη το βαγόνι με τα εύφλεκτα. Πολιτικό προφίλ του πυροσβέστη φτειάχνει η Καρυστιανού;

Σε ένα δικαστήριο δεν μπορεί να παρουσιαστούν αμφιλεγόμενα γεγονότα χωρίς αποδείξεις. Τότε η δίκη θα πάρει χρόνια, δεν θα τιμωρηθούν οι ένοχοι και δεν θα υπάρξουν αποζημιώσεις εκτός απο 1-2 τυχερούς αλλά όχι επίσημα...

Σχετικές διασυνδέσεις;

  1. Θυσία των Τεμπών - εξήγηση - Σειρά απο video εδώ.
  2. Τα Hoaxes εδώ εξηγούν τα ερωτήματα των συγγενών για το φανταστικό βαγόνι και ευτυχώς δεν μιλούν για το πως έγινε το ατύχημα. Δεν θα μπορούσαν! Είναι ένα διεπιστημονικό συμβάν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.