. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ζcode-gr.APK. Τώρα το zcode-gr.blogspot.com σε Δωρεάν Εφαρμογή για Android!

Δείτε το ιστολόγιο σας σε μια ωραία εφαρμογή Android για περισσότερη πρόσβαση! 

Η εφαρμογή είναι υπο ανάπτυξη και κάποια στιγμή που θα ολοκληρωθεί θα ανέβει στο Google Store. Θα είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έχετε όλα τα αγαπημένα σας ιστολόγια και sites σε μια εύχρηστη εφαρμογή για τη καθημερινή σας ενημέρωση. 

Φωτογραφίες της εφαρμογής σε κινητό (Android)

Πώς θα κατεβάσετε την εφαρμογή κατευθείαν στο κινητό σας με "sideloading"

Μπορείτε να τη κατεβάσετε και να τη εγκαταστήσετε κάνοντας ΚΛΙΚ πάνω στην παρακάτω εικόνα ή στη διασύνδεση. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν έχει κανένα πρόβλημα ασφάλειας. Aπαντείστε με εμπιστοσύνη σε όλα τα μηνύματα που θα σας βγάλει το κινητό σας για να εμποδίσει την εγκατάσταση. 

Download Here zcode-gr.apk

Επεξήγηση με video

░ Για να επιτρέπεται η εγκατάσταση μη "ασφαλών" εφαρμογών APKs, κάνετε τα εξής μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της zcode-gr.apk:

1. Επισκεφτείτε τα Settings του Android κινητού σας.

2. Εντοπείστε το “Privacy/More settings/Install Aps from external sources/Files/Allow app Installs” και κάνετέ το Yes. Μετά τo download και την εγκατάσταση της εφαρμογής, επαναφέρετε τη τελευταία παράμετρο εκεί που ήταν.

░ Μερικά τηλέφωνα, όπως τα Xiaomi έχουν επιπλέον προστασία απο αυτή του λειτουργικού Android. Στη διάρκεια της εγκατάστασης πρέπει το αντίστοιχο Allow App Installs να γίνει Yes και αυτό.

Η τεχνική εγκατάστασης της εφαρμογής είναι γνωστή ως sideloading και εξηγείται στο video.

Μερικά Σχόλια για την εγκατάσταση

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα πρόβλημα ασφάλειας. Μη λάβετε υπόψη τα μηνύματα που θα σας βγάλει το κινητό σας και που θα λένε πως είναι ύποπτο λογισμικό. Αυτό γίνεται γιατί το κατεβάζετε απο site άλλο απο το Google Store. Επιτρέψτε του χωρίς φόβο να εγκατασταθεί.

Σύγκριση Λειτουργικού Αndroid και Windows

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα όπως και το Windows.

Στο Windows επιτρέπεται να εγκατασταθούν εφαρμογές - προγράμματα προερχόμενα απο εταιρείες εκτός Microsoft αλλά και εφαρμογές απο το Microsoft Store.

Στο Android επιτρέπεται να εγκατασταθούν ξένες εφαρμογές στο κινητό, μόνο μέσω Google Store για να είναι "ασφαλείς" και με το αζημίωτο. Ξεπεράστε το...

Η εφαρμογή έχει ήδη συμβατότητα σε ΑPI 33 για πιό εξελιγμένα Android τηλέφωνα. To Google Store δέχεται εφαρμογές μόνο με API 33.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.