. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η συζήτηση Putin - Trump μέσα απο τα ΜΜΕ. Οι δηλώσεις Zakharova για το χάος στην ΕΕ.

\\\ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΟ ///

Είναι ντροπή για τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεργάζονται με την πολιτική ξεφτύλα στην Ελλάδα. Οι ΗΠΑ έφτειαξαν ένα ευρωπαϊκό παρακράτος και με την απειλή "θα σας διαλύσουμε αν δεν κάνετε ότι λέμε" κάτι που συνεχίζει ο Donald Trump, το διαλύουν. Η παγκοσμιοποίηση είναι για τα μάτια του κόσμου. Το παρακράτος στις ΗΠΑ απλά αλλάζει πρόσωπα.

/// Ας σχολιάσουμε τώρα τις δηλώσεις \\\

Putin: H Ουκρανία πάντα ήταν Ρωσική. Τον Ρωσογερμανικό αγωγό τον τίναξε στον αέρα η CIA. Αν απειληθεί η Ρωσία, θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά.

* Η Ρωσική Πρεσβεία να δώσει στα Ελληνικά μετάφραση της πλήρους συνέντευξης Putin για να τη βάλω εδώ.

Γ.Ζουγανέλης: Και τον EASTMED ποιός τον "ανατίναξε" για να πουλιέται μόνο Αμερικανικό LNG στην ΕΕ; Τα νέα μέλη του ΝΑΤΟ δεν θα έχουν πυρηνικά; Kai aν έχουν; 

Trump: Αν δεν με πλερώνετε να σας φυλάω απο τους κακούς Ρώσους, θα τους αφήσω να έλθουν να σας φυστικώσουν.

Γ.Ζουγανέλης: Οι χώρες της Βαλτικής πού θα βρούν τα λεφτά; 2% θα πληρώνει και η Κίνα; Κάνω ωραίους χάρτες και δεν κάνω ποτέ λάθη. Σε λίγο θα δούμε Ρωσικά USV. Έχουν αργήσει. 

Θα δούμε και κάτι άλλα. Και αν κάνουν το ίδιο και οι Κινέζοι, οι ΗΠΑ θα ψάχνουν τον κώλο τους στο ταβάνι. Αστεία τα λέω, πλάκα δεν κάνω.

Dmitri Peskov: Καμμία δήλωση σε όσα είπε ο Donald Trump απο τον Putin.

Γ.Ζουγανέλης: Τέλεια η απάντηση "Ι got It" απο τον Dmitri Peskov. 

Η ΕΕ 

  1. Στράφηκε χωρίς δεύτερο σχέδιο κατά της Ρωσίας φτωχοποιώντας τους λαούς της ΕΕ 
  2. Στράφηκε προς το Αμερικανικό LNG και το πανάκριβο υδρογόνο δήθεν λόγω της κλιματικής αλλαγής.
  3. Επέτρεψε το παράνομο εμπόριο φυσικών πόρων με τη Ρωσία με τη βοήθεια αυτών που δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα και ελέγχουν τα ΜΜΕ στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, την Ελλάδα. Μιλάμε για ποινικούς...
  4. Ξέχασε κάτι όμως, πως η κατάλυση του Συντάγματος μιας χώρας π.χ. της Ελλάδας απενοχοποιεί κάθε παράνομο, ένα ή πολλούς, αφού πλέον κανένα δικαστήριο δεν θα έχει ισχύ επάνω του. Και όταν σε μια χώρα της ΕΕ συμβαίνει αυτό και είναι παρατηρητέο σε πολλές περιπτώσεις, τότε σταματάει να είναι σε ισχύ και το Σύνταγμα της ΕΕ.
Ο  LOATKI+ Biden
  1. Χτύπησε τον χριστιανισμό με το "γάμο" ομοφυλοφίλων μαζί με τη μεταφορά εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών του Ισλάμ μέσα στην ΕΕ αλλά και επέτρεψε την ασύδοτη είσοδο μεταναστών τις ΗΠΑ, καθότι χρειάζεται ταραχές για να μείνει στην εξουσία.
  2. Επέβαλε τη χρήση εμβολίων χάριν ενός τεχνητού ιού που κατασκευάστηκε επι Trump στην Κίνα, για να ενισχύσει τις φαρμακευτικές εταιρείας των ΗΠΑ που είχαν χάσει λεφτά απο τις επενδύσεις σε γονιδιακές θεραπείες. O Donald Trump βοήθησε πολύ την Κίνα, για να την έχει με το μέρος του, άσχετα με το τί έλεγε.
  3. Δημιούργησε θύλακες χρήσης εξοπλιστικών προγραμμάτων στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Του αρέσει να διατηρεί πολέμους χρόνια για να τρώνε αυτός και οι εξοπλιστικές. Είναι αδύνατον να ήταν τόσο τρελοί οι Παλαιστίνιοι και να επιτέθηκαν στο Ισραήλ απο μόνοι τους. Κάποιοι τους έβαλαν. Σκέφτομαι τρείς.  
  4. ένας ακόμη στόχος του η δημιουργία χάους μέσα στην ΕΕ, στο πλαίσιο "Διαίρει και Βασίλευε".
Εννοείται πως Ρωσία και Κίνα μιλούν ευθέως με το Παρακράτος στις ΗΠΑ και όχι με τις Πυραμίδες τους Χέοπα.

Maria Zakharova

  1. Εσύ που με διαβάζεις είσαι ασήμαντος. Ευτυχώς για σένα με διαβάζουν και αυτοί που πρέπει. 
  2. Ο Άγνωστος Χ είναι άλλος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.