. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μια Διεθνής Συνωμοσία και τα ανα τόπους Καθεστώτα απαγορεύουν να ακούγεται άλλη άποψη στα ΜΜΕ

Δεν μπορεί ό,τι δεν συμφωνεί με μια άποψη να θεωρείται πως επωάζει αυγά του φιδιού και να διώκεται, να απομονώνεται ή να φυλακίζεται.

Την εποχή της πανδημίας αντιμετωπίσαμε το φαινόμενο αυτό. Ακολούθησε η Ουκρανία που όλοι καταλάβαμε πως οι ΗΠΑ την επεδίωξαν. Μετά ήλθε η κλιματική αλλαγή πού έγινε κλιματική κρίση, αφού τόσα χρόνια οι πυρκαγιές των δασών συνεχίζονται αλλάζοντας τα μικροκλίματα.

Στόχος παραμένει η επιβολή της μιας μόνο άποψης που δεν υπήρξε ποτέ η επιστημονική αλλά την έλεγε η προπαγάνδα. Στα εργαλεία είναι ο χρήση των ΜΜΕ, η αλλαγή της διατροφής και μια συνεχής ενεργειακή κρίση που θα άφηνε τις ΗΠΑ κυρίαρχο του παιγνιδιού. Η χρήση π.χ. του υδρογόνου απαιτεί μεγαλύτερο κόστος αλλά δεν το λένε.

Το ηλεκτρονικό χρήμα θα επιτρέπει καλύτερο έλεγχο, το 5G καλύτερο εντοπισμό και καταμέτρηση. Τα mRNA εμβόλια είναι άχρηστα και επικίνδυνα. Λόγω ADE παρουσιάζουν φλεγμονές και AIDS που στοχεύουν καρδιές, εγκεφαλικά, γυναικολογικής φύσης προβλήματα και προσφέρουν μια ευθανασία για τους ηλικιωμένους των οποίων το ανοσοποιητικό δεν εργάζεται όπως όταν ήταν νεότεροι.

Το ψέμα και ο έλεγχος των ΜΜΕ ήταν εργαλεία της διεσπαρμένης και καλά οργανωμένης προπαγάνδας σε όλα τα άκρα του Δυτικού κόσμου αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα με τους fact checkers, που στο τέλος έγιναν Artificial Intelligence.

Το ψέμα και η διαφθορά βάφεται με επικοινωνιακά κόλπα επι συνεχούς βάσης. Φανερή η ύπαρξη διεθνούς συνωμοσίας που έχει γράψει στα παπούτσια της τα συντάγματα των κρατών και έχει καταργήσει τους θεσμούς. Στην Ελλάδα π.χ. δεν λειτουργεί τίποτα. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται πως οι γεννήσεις στην Ελλάδα είναι λιγότερες απο τον αριθμό των μεταναστών που εισέρχονται. Αυτό λέγεται αντικατάσταση του πληθυσμού. Έτσι, δεν μετράνε τίποτα. Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι οι μετανάστες στη χώρα. Είναι προφανές πως όλα στην χώρα ελέγχονται και ότι έχουμε καθεστώς εν γνώσει της ΕΕ.

Δεν μπορεί να έχουν τρελαθεί όλοι στη Δύση και να συμβαίνουν όλα αυτά.

Για να βγεί τελικό συμπέρασμα είναι απαραίτητο να συλλεχθούν στοιχεία. Ο Κάρλσον έκανε το αυτονόητο που δεν έκανε κανένας στη Δύση. Ζήτησε να πάρει συνέντευξη απο τον Βλαδιμίρ Πούτιν και φυσικά θα έχει δώσει εγγυήσεις. Γιατί δεν είναι ο μόνος που την βιντεοσκόπησε…

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.