. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η δημοκρατία εξαφανίζεται ως πολίτευμα και αναδύεται μια Παγκόσμια Χούντα. Xάος και στις ΗΠΑ.

Σαν κάποιος να έσβησε τα φώτα

Στη δημοκρατία ισότητα και προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι υψηλά στην ατζέντα. Στη πολιτική είναι απλά χρήσιμα αφηγήματα. Στην εποχή μας δεν τα πιστεύει κανείς αυτά. Άρα όταν χρησιμοποιούνται ως αφηγήματα πρέπει κανείς να ψάχνει να βρεί τον στόχο.

Ο κόσμος μας κατά 99% αποτελείται απο απατεώνες και διανοητικά καθυστερημένους. Οι βουλευτές παντού είναι εξαγορασμένοι απο ομάδες συμφερόντων με την ψήφο να πωλείται με το κεφάλι.

Κανείς δεν πιστεύει πλέον πουθενά τις δημοσκοπήσεις ούτε τα αποτελέσματα των εκλογών. Έτσι, δεν χρειάζονται οι κινήσεις βήμα βήμα πλέον για να στηθεί μια αλλαγή στη κοινωνία με κέρδη για τα αφεντικά και τους εργολάβους με ελεγχόμενες στη σειρά διακυβερνήσεις.

Απαιτούνται πλέον γρήγορα βήματα απο τους συμμετέχοντες στη διαπλοκή που πλέον έγινε παρακράτος, πριν γίνει κατανοητό στο 99% τί πρόκειται να υποστεί. Έτσι, φτάνουμε να μιλάμε για διεθνείς εργολαβίες και φανερά πλέον για μείωση των δημοκρατικών ελευθεριών και για αλλαγή πολιτεύματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα προσέξατε πως π.χ. στην Ελλάδα...

  1. Επι πανδημίας στα ΜΜΕ ακούγονταν μόνο οι φωνές του Τσιόδρα και κανένας άλλος

  2. Επι Ουκρανίας όλα τα κόμματα της Βουλής ήταν κατά της Ρωσίας και έφεραν και Έλληνα Ναζιστή να μιλήσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Κατά τα άλλα ο Χίτλερ ήταν ο κακός

  3. Επι κλιματικής αλλαγής το θέμα μεταβλήθηκε σε κλιματική κρίση. Αιτία το κάψιμο των δασών που άλλαξε το τοπικό κλίμα. Το είδαμε στη Θεσσαλία.

  4. Επι του γάμου των ομοφυλοφίλων το θέμα μεταβλήθηκε σε θέμα ισότητας. Τώρα πως δύο βιολογικά διαφορετικά όντα, ο άνδρας και η γυναίκα πρέπει να είναι ίσα χωρίς να είναι όμοια ενώ αυτό δεν μπορεί να συμβεί κανείς δεν το κατάλαβε. Αυτό το λέμε κλεψοδικία.

    Τα δικαιώματα του άνδρα και τις γυναίκας οφείλουν να είναι διαφορετικά αλλά στο ίδιο επίπεδο προσφοράς και αντίληψης.

  5. Υπάρχουν άλματα λογικής συνέχεια και ευφυολογήματα, για τα οποία απαντήσεις υπάρχουν αλλά που σε κανένα δεν υπάρχει η δυνατότητα να ακουστεί στα ΜΜΕ για να μετρηθεί η απήχηση και η λογική και να κατανοηθεί καλύτερα ένα θέμα.

    Το είδαμε με τα εμβόλια-δηλητήρια και με το Γάμο της Ανωμαλίας, που βαπτίσθηκε Γάμος ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Φυσικά στόχος είναι η κατάργηση της οικογένειας, η αποκοπή απο τα διαβατήρια που μας έδωσε η Φύση και η δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός ανθρώπου που καλύτερα να είναι μόνος γιατί δεν χρειάζεται κανένα για να ελέγχεται καλύτερα.

  6. H πρόβλεψη μου για το τί θα συμβεί στις ΗΠΑ επαληθεύεται απο τα πρόσφατα γεγονότα στο Τέξας. Δέστε το video εδώ https://twitter.com/ProfGZ/status/1749424416675782693

Μεταβαίνουμε προς ένα πολίτευμα χωρίς αυτοί που ψηφίζετε να έχουν την εντολή να το κάνουν για αυτό. Η συσσώρευση άλυτων προβλημάτων κάνει πλέον την κατάσταση εκρηκτική.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.