. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Υιοθεσία ανηλίκων απο ομoφυλόφιλους. O Τσίπρας το άρχισε και ο Μητσοτάκης το τελείωσε θέλοντας να περάσει τον "Γάμο" "ομοφύλων".

Κύριος στόχος είναι η καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και η μείωση του πληθυσμού.

Ιστορικό

Ο νόμος για την υιοθεσία στην Ελλάδα έχει υποστεί αρκετές τροποποιήσεις κατά τα τελευταία χρόνια. Ο περί Υιοθεσίας Νόμος του 1995 (Ν. 19 (I)/1995) ήταν ο βασικός νόμος που ρύθμιζε την υιοθέτηση. Ωστόσο, έχουν γίνει τροποποιήσεις στον νόμο, όπως ο Νόμος 4538/20182, ο οποίος περιλαμβάνει μέτρα για την προώθηση των θεσμών της Αναδοχής και Υιοθεσίας.

Ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πριν από ένα μήνα περίπου (τυχαίο;), στόχο έχει να επιφέρει επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών υιοθεσίας. Η υιοθεσία τελείται με τελεσίδικη δικαστική απόφαση με βάση τις συναινέσεις των ενδιαφερομένων προσώπων.

Διασυνδέσεις:

  1. Νόμος του 2018 (Τσίπρας)

    Σε μορφή pdf εδώ.

Για πρώτη φορά παρέχεται το δικαίωμα στους άγαμους και σε αυτούς που συζούν χωρίς γάμο να υιοθετήσουν, αλλά πάντα με την έγκριση του δικαστηρίου.

  1. Υιοθεσία - Υπ. Εσωτερικών (υπουργείο Εσωτερικών)

    Σε μορφή pdf εδώ.

Οι διακρατικές υιοθεσίες ρυθμίζονται από την Διεθνή Σύμβαση της Χάγης του 1993, η κύρωση της οποίας έγινε από την Ελληνική Βουλή τον Ιούνιο του 2009 (Ν.3765/2009). Επίσης είναι γνωστό ότι η διεθνής υιοθεσία είναι έννοια ευρύτερη από τη διακρατική. Η πρώτη αναφέρεται σε κάθε υιοθεσία που εμφανίζει στοιχείο αλλοδαπότητας, ενώ η δεύτερη αναφέρεται στην υιοθεσία της οποίας το στοιχείο αλλοδαπότητας εντοπίζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο : την αλλαγή λόγω της υιοθεσίας του τόπου της συνήθους διαμονής του παιδιού.

Διευκρινίσεις

  1. Η Διεθνής Σύμβαση της Χάγης εφαρμόζεται μόνο στις διακρατικές υιοθεσίες μεταξύ των συμβαλλομένων κρατών.

    Η υιοθεσία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κράτος προέλευσης ή στο κράτος υποδοχής.

    Έτσι αν η υιοθεσία στο κράτος προέλευσης επιτρέπει παρένθετες μητέρες, τότε ένας Έλληνας π.χ. γονέας που είναι νομιμοποιημένος απο τον αντιχριστιανικό Νόμο Καταστροφής της Οικογένειας του Μητσοτάκη μπορεί να φέρει το παιδί αυτό στην Ελλάδα ως δικό του και νομιμότατα.

    Η έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού από την αρμόδια αρχή του κράτους, όπου τελέστηκε η υιοθεσία έχει ως συνέπεια την άμεση και χωρίς καμία διατύπωση αναγνώριση της υιοθεσίας σε όλα τα συμβαλλόμενα κράτη με την επιφύλαξη της πρόδηλης αντίθεσης της υιοθεσίας προς την δημόσια τάξη ορισμένου συμβαλλόμενου κράτους, λαμβανομένου υπόψη του συμφέροντος του παιδιού.

  2. Ομοφυλόφιλος είναι κάποιος ή κάποια που αρέσκεται σε φύλο του αυτού είδους. Ομόφυλος είναι κάποιος που ανήκει στην ίδια φυλή με κάποιο άλλο. Εδώ μπήκε η “ισότητα”. Και εδώ μπάχαλο ο Μητσοτάκης.

Συμπέρασμα

  1. Ο Νόμος Μητσοτάκη δεν μιλάει για ομοφυλόφιλους αλλά για ομόφυλους για να το ρίξει σε θέματα ισότητας, με την αρχή πως "όλοι οι άνθρωποι ως ίσοι δικαιούνται να υιοθετούν παιδιά". Τα φυσιολογικά παιδιά όμως γεννιούνται απο μάνα και πατέρα, συνεπώς υπάρχει ασυμβίβαστο, αφού ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να παίξει κανένα ρόλο σωστά είτε μόνος είτε ως ζεύγος.

  2. Ο Νόμος Μητσοτάκη μπορεί να νομιμοποιήσει μέν τον γάμο ομοφυλοφίλων και να μη επιτρέψει παρένθετες μητέρες στην Ελλάδα αλλά και αυτό δεν χρειάζεται, αφού υπάρχει η σύμβαση της Χάγης και η δουλίτσα μπορεί να γίνει σε άλλη χώρα π.χ. στις ΗΠΑ ή σε κάποια ανατολική χώρα.

  3. Η παιδεραστία δεν μπορεί να αποκλειστεί και να είναι και "νόμιμη" απο μια σχέση ΠαΤέρας με Παιδί.

  4. Ο Νόμος Μητσοτάκη δεν έγινε για τους "ομόφυλους" αλλά για να χτυπηθεί η Θρησκεία και η Ελληνική Οικογένεια.

  5. Αν κάποιος είναι κατά της Υιοθεσίας παιδιών απο ομοφυλόφιλους, αναγκαστικά πρέπει να είναι και κατά του Νόμου Μητσοτάκη για Γονέας 1 και Γονέας 2.

Ο Μητσοτάκης επί μέρες κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό ενώ δεν ακούγονται συζητήσεις επι του Νόμου στα ΜΜΕ εκτός απο κάτι οπαδικές... Περιμένουμε να τον δούμε αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Και ο κανόνας λέει πως "μιά ανωμαλία φέρνει πάντα μεγαλύτερη ανωμαλία".

Αντιδράσεις και τσαμπουκάς

Το πρόβλημα του Κασσελάκη είναι πως θεωρεί πώς σαν GaY είναι το κέντρο του κόσμου, το αρχικό κύτταρο του Παραδείσου. Δεν είναι, τον κορόιδεψαν και λέει και πολλά που δεν γίνονται χωρίς να αλλάξει το Σύνταγμα. Μόνο να μη πεί άλλα αύριο ή κάνει τον αυτοκτονημένο. 😁

Έχουμε καταλάβει και ποιοί τον έστειλαν και τι στόχο έχουν. Στόχος τους δεν είναι να στηρίξουν τους ομοφυλόφιλους αλλά να διαλύσουν την οικογένεια και κάθε δεσμό μέσα στο κράτος, με βάση την αρχή “Διαίρει, βασίλευε και εξαφάνιζε μέχρι να μη μείνει τίποτα στον πλανήτη”.

Για το θέμα της Ψήφισης του Κακοσχεδίου του Μητσοτάκη

  1. Δεν θέλω Εβραίικα κόλπα. Οποιος συμφωνεί να ψηφίσει ΝΑΙ. Οποιος διαφωνεί να ψηφίσει ΟΧΙ.
  2. Το να αφήσει χωρίς κομματική πειθαρχία την ψηφοφορία ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι ξέρουμε πως ψήνουν τα κάστανα παρέα. Συνεπώς, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η ψήφιση του κακοσχεδίου είναι αντιπροσωπευτική ή κάτι ισοδύναμο με δημοψήφισμα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.