. Αναρτήσεις ιστολογίου .

O κόσμος του Klaus Schwab. Ένα διεθνές καθεστώς που τα κάνει όλα σωστά και έχει πάντα δίκιο.

O κόσμος που θέλει να επιβάλει και επίσημα ο Klaus Schwab

Δέστε πως το movie "They Live" έδειχνε απο το 1988 αυτό που γίνεται σήμερα. Ποτέ δεν πίστεψα στις συμπτώσεις.

Η τόση αγάπη στον έλεγχο των ειδήσεων στη Δύση απο τις ΗΠΑ και η αναπαραγωγή συγκεκριμένων τάσεων και στερεότυπων απο τα κατά τόπους ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις, δείχνει πως θα υπάρξει μια ελεγχόμενη απο αυτούς που την προκάλεσαν κρίση που θα σαρώσει τον κόσμο. Η Ρωσία αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα.


Το 2024 θά φέρει πολλά δεινά. Δεν αποκλείεται να δούμε:
  1. Εναν ιό μεγάλης διάδοσης υβριδικού τύπου π.χ. κορωναϊού και γρίπης.
  2. Διάλυση της οικονομίας των ΗΠΑ, κάτι που θα δημιουργήσει κρίση σε όλη την Δύση.
  3. Δεν είναι σίγουρο πως η Ρωσία με τις προκλήσεις που έχει θα μείνει στην Ουκρανία.
  4. Πολλούς θανάτους απο τα mRNA δηλητήρια της Pfizer, που δεν σταμάτησαν τη διάδοση του κορωναϊού ούτε προστάτεψαν απο ασθένεια και θάνατο όσους τα έκαναν.
H Eλλάδα και άλλες τριτοκοσμικές χώρες θα υποστούν πολλά απο την ελεγχόμενη πληροφόρηση στα Ελληνικά ΜΜΕ απο τον WEF και τις ανοησίες του WHO. Όλοι στην Ελλάδα μιλάνε για παρακράτος, το οποίο απο ότι φαίνεται είναι σε σύνδεση με κέντρα στις ΗΠΑ και στην ΕΕ.

Είναι μεγάλη δυστυχία για την χρεοκοπημένη Ελλάδα να έχει αυτή τη στιγμή στη Βουλή ένα πολιτικό σύστημα με χαρακτηρισικά Μαφίας, διεφθαρμένο, διεστραμένο και συναλλασσόμενο με όλους και με όλα, για κάθε παράνομη αλλά έντεχνα νομιμοποιημένη δραστηριότητα που μπορεί να υπάρξει στη χώρα, χάρις στις τεχνηέντως απο τις ΗΠΑ δημιουργημένες παγκόσμια συνθήκες-ευκαιρίες. 

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.