. Αναρτήσεις ιστολογίου .

O Γενικός Χειρούργος της Florida ζήτησε απο τις αρχές των ΗΠΑ την απόσυρση των εμβολίων mRNA της ευθανασίας

Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι την Pfizer, που με τα λιπίδια που χρησιμοποίησε για την μεταφορά του mRNA στα κύτταρα δεν κατόρθωσε να ξεγελάσει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό κάτι που έγινε εμφανές στην 3η και 4η δόση. Αντί αυτού θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ενώσεις ή άλλα φάρμακα για ανοσοκαταστολή, κάτι βέβαια που θα κράταγε τους πάντες μέσα στα σπίτια τους για να μη κρυώσουν. Αυτό θυμίζει lockdown... 

Δεδομένου πως σε κανένα κράτος δεν επιτρέπεται ο έλεγχος της ποιότητας των σκευασμάτων mRNA δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανένας μια εταιρεία με τόση διασπορά στην αποτελεσματικότητα των φαρμάκων της που τα λέει εμβόλια και που ισχυριζόταν ψέμματα με τους σιτιζόμενους γιατρούς που είχε π.χ. τον Μόσιαλο, τον Τσιόδρα κλπ πως θα δημιουργόταν ανοσία αγέλης. Επιπλέον κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον διπλανό του και οι μηχανισμοί στα κύτταρα δεν είναι όλοι γνωστοί.

Για τους λόγους αυτούς γίνονται έλεγχοι και στατιστικές για κάθε εμβόλιο και φάρμακο που κρατάνε χρόνια. Η Von Der Leyen και ο Μητσοτάκης πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτό που σας έκαναν με το ζόρι, όπως και για τα SMS με τον Bourla. Διεφθαρμένη η ΕΕ. 

Όπως ξέρετε στην Ελλάδα δεν καταγράφεται τίποτα σωστά. Θυμηθείτε πως και ο Τσιόδρας που ξαναθάβει εμβόλια το παραδέχτηκε δημόσια. 

Στην Ελλάδα δεν καταγράφεται τίποτα σωστά. Θυμηθείτε πως και ο Τσιόδρας που ξαναθάβει εμβόλια το παραδέχτηκε δημόσια. Αυτό δε αφορά μόνο τα στατιστικά της πανδημίας αλλά και τον ιατρικό φάκελο κάθε ασθενούς. 

 Δεν είμαστε σίγουροι για το πως τα καρκινογόνα μικρά πρόσθετα DNA (SV40), που σταθεροποιούν την πρωτείνη ακίδα μέσα στα κυκλικά πλασμίδια DNA (που αποτελούν τη κύριο σημείο απο το οποία ξεκινά η παρασκευή των mRNA εμβολίων) μαζί με υπολείμματα απο θραύσματα κάθε μορφής DNA εξ‘ αυτών συμπεριφέρονται μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα (ανεξάρτητα αν μπαίνουν ή όχι στον πυρήνα του ανθρώπινου κυττάρου), μετά τον πολλαπλασιασμό τους και τη μετατροπή τους σε mRNA μέσω της αντίδρασης της RNA πολυμεράσης. Για αυτό το θέμα είναι που ανησυχεί ο Γενικός Χειρούργος στη Florida. 

Ούτε για το ποσοστό τους στο DNA του κυκλικού κυττάρου φορέα πριν δράσει η πολυμεράση μπορούμε να πιστέψουμε την Pfizer ούτε και για ότι γίνεται μετά. 

Στο χάρτη του πλασμιδικού DNA που υπέβαλε η Pfizer στον EMA (European Medicines Agency, Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων) όπως που βλέπετε στα διαγράμματα δεν αναφερόταν η παρουσία του SV40, αλλά γιατί το έκρυψε;

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.