. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κάποιες δόσεις εμβολίων mRNA δεν είναι τόσο καλές πέραν του θέματος των παρενεργειών. Έχει πεθάνει κόσμος απο αυτό το θέμα στην Ιαπωνία.

Κάποιες δόσεις εμβολίων mRNA συγκεκριμένων παρτίδων (πέραν του θέματος των παρενεργειών) - ακόμη και για την ίδια παραλλαγή - είναι καλύτερες απο άλλες. Έχει πεθάνει επιπλέον κόσμος απο αυτό το θέμα στην Ιαπωνία.

H Pfizer - και όχι μόνο - δεν φαίνεται να έχει την ικανότητα να δώσει εμβόλια ίδιας ποιότητας και αποτελεσματικότητας σε όλη την αγορά και φυσικά και σε ένα κράτος.

Τα ψευτο ειδικός στην Ελλάδα και όχι μόνον, δεν το έχουν πάρει είδηση... Τυχαίο;

Στην Ιαπωνία, το κράτος για πρώτη φορά στις 11.11.2022 αναγνώρισε θανάτους πως σχετίζονται με εμβόλια. Διαπιστώθηκε επιπλέον, πως κάποιες παρτίδες μέχρι τότε έδιναν περισσότερους θανάτους σε σχέση με άλλες.

Δέστε ενδεικτικά τον Πίνακα με τα νούμερα (σειριακός αριθμός ενός lot στη μία στήλη και θάνατοι στην άλλη στήλη) στη φωτογραφία. Το διάγραμμα αφορά τους θανάτους απο εμβόλια της Pfizer, που διατέθηκαν περισσότερο.

Για τον λόγο αυτό είχα γράψει στις Οκτωβρίου 23, 2022, μια εβδομάδα πρίν δείρουν τον Ροταριανό Βασιλακόπουλο στην Καλαμπάκα, πως "Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην αποτελεσματικότητα των mRNA εμβολίων απο παρτίδα σε παρτίδα". Είχα προηγηθεί και της Ιαπωνικής κυβέρνησης κατά ένα μήνα!

Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο

https://zcode-gr.blogspot.com/2022/10/mrna_23.html

αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.

Είχα ζητήσει από τότε να γίνεται έλεγχος στην ποιότητα και στην ομοιογένεια των παρτίδων των πειραματικών φαρμάκων που η Ελλάδα έπαιρνε. Αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί οι υπεύθυνοι της επιτροπής με το Ακαταδίωκτο του Μητσοτάκη είναι άχρηστοι και ανεύθυνοι.

Εννοείται πως οι καλές ποιότητες πήγαν σε κράτη που μπορούσαν να ελέγξουν τι τους δίνει η Pfizer, η Moderna και η AstraZeneca. Στην Ελλάδα πλουτίζουν αυτοί που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.