. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οι αγρότες στην ΕΕ κάνουν επανάσταση. Στην Ελλάδα τρώνε φασολάδα στα καφενεία.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΕ

Οι αγρότες στην ΕΕ επαναστατούν κατά των πρακτικών του WEF και των επιθυμιών και δραστηριοτήτων του μπλεγμένου σε όλα Bill Gates. Έχει γίνει χαμός. Στην Ελλάδα δεν έχει ακουστεί τίποτα, όπως έγινε με τα εμβόλια. Τα ΜΜΕ έκρυβαν και κρύβουν τα πάντα. Οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ πρέπει να ντρέπονται για αυτά που συμβαίνουν έξω και ΔΕΝ δείχνουν.
Στην Ελλάδα οι αγρότες πίνουν καφέ στα καφενεία. Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα. Στη Γαλλία, στην Ολλανδία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Σκωτία, στην Πολωνία, στη Ρουμανία, στη Λιθουανία, στο Βέλγιο, στη Νορβηγία και στην Ισπανία οι αγρότες δίνουν μάχες για να μη φάνε οι άλλοι τους γρύλους του Bill Gates που είναι ή που θα είναι στα "τρόφιμα" χωρίς να το ξέρουν. Δίνουν αγώνα για να μη μειωθεί η παραγωγή τους και ακριβύνουν και άλλο τα τρόφιμα.
Σας αρέσουν τα αυγά στα McDonald; ☺️
Kλιματική αλλαγή πάντα υπήρχε. Την κλιματική κρίση τη δημιούργησαν οι ίδιοι που δήθεν παλεύουν για αυτή, με το διαχρονικό και μεγάλο κάθε χρόνο κάψιμο των δασών. Αν ρωτήσω το 41% που ψήφισαν τον Μητσοτάκη ούτε ένας δεν ξέρει σε τί χρησιμεύουν τα δάση.
Η κατάσταση είναι όπως με τα σκατοεμβόλια, όταν τους είπα πριν τους εμβολιασμούς πώς είναι άχρηστα και επικίνδυνα ή αυτό που τους είπα πως ανοσία αγέλης δεν υπάρχει με αυτή την τεχνολογία και εξαφανίστηκε ο Μόσιαλος επί χρόνια ή όταν είπα πως ο Τσιόδρας έβαζε λάθος τα lockdown.
Oι δημοσιογράφοι και στην Ελλάδα και αλλού έκαναν αγώνα για να βγάλουν περιθωριακούς όσους έλεγαν την αλήθεια. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Κρύβουν στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ στα ΜΜΕ τις αντιδράσεις των αγροτών. Αυτοί είναι. Ευφυείς στη φαντασία τους και βλάκες στην πραγματικότητα.
Ακολουθεί video διαμαρτυριών αγροτών MONO απο τη Γαλλία. Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά.
Mε κόπρανα αλόγων έβαψαν τους τοίχους κυβερνητικών κτιρίων οι Γάλλοι αγρότες. Στην Ελλάδα η Αριστερα αγνοεί τι έχει γίνει στην ΕΕ με τους αγρότες και τώρα που κάπως ξεκουράζονται οι αγρότες το θυμάται.
Η Αριστερά στη χώρα μας έπαιξε άσχημο ρόλο στη κομπίνα του θανάτου των εμβολίων, στη κλιματική αλλαγή και σε ότι ακουλουθεί διεθνώς σε δουλίτσες με οδηγό όπως και στα εμβόλια του τεχνητού ιού τον ανθρωπιστή Bill Gates. Λάθος έπαιξε και στο θέμα της Ουκρανίας και στο θέμα της Γάζας. Τώρα ασχολείται με τη στήριξη της ανωμαλίας του γάμου των ομοφυλόφιλων, με στόχο να διαλυθεί άλλος ένας συνδετικός κρίκος, η οικογένεια. Στο μεταναστευτικό και κει τα ίδια. Δεν θέλει σύνορα. Πού ακούστηκε κράτος χωρίς σύνορα; Όλο βλακείες λένε.
Η Δεξιά - τί να πω - είναι καμμένη απο πολλά χρόνια. Δεν αλλάζει.
Η Δεξιά πάντα έπαιζε το παιγνίδι και η Αριστερά παγίωνε με "αγώνες" την κατάσταση. Ο στόχος τους ήταν πάντα ένας, τα πρόσωπα άλλαζαν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.