. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πορεία προς την Παγκόσμια Θρησκεία με κατάργηση των Μυστηρίων της Χριστιανικής Εκκλησίας.

 

Στην πορεία συμμετέχει όπως έγινε με τα εμβόλια και την κλιματική αλλαγή όλη η Βουλή

Οι Δέκα Εντολές, τα Μυστήρια και τα σύμβολα της Χριστιανικής Εκκλησίας βρίσκονται υπό διωγμό. Το ένα μετά το άλλο με τον χρόνο εξασθενούν.

Με το Νομοσχέδιο Μητσοτάκη για τον “γάμο” των ομοφυλοφίλων διακωμωδήθηκε το μυστήριο ενώ με την υιοθεσία διακωμωδήθηκε η έννοια της οικογένειας. Λόγω “ισότητας” ο “άνδρας” ή η “γυναίκα” θα ονομάζεται και θα προσφωνείται στoν επόμενο τόνο της εξέλιξης αυτής της κατάστασης είτε με το αρσενικό είτε με το θηλυκό όνομα. Πάει και η βάπτιση. Χάνει την έννοιά της ως Μυστήριο.

Εκκλησία χωρίς μυστήρια δεν υπάρχει.

Βλέπουμε δηλαδή πως δεν είναι μόνος στόχος του Νομοσχεδίου η απονομή ισότητας ανάμεσα σε δύο διαφορετικά βιολογικά συστήματα που δεν μπορεί το ένα να αντικαταστήσει το άλλο αλλά η επιβολή μιας φανταστικής προσομοίωσης, που δεν βλέπει τις διαφορές και βλέπει την ισότητα στα δικαιώματα αλλά ξεχνάει τις υποχρεώσεις τους που είναι διαφορετικές.

Η ισότητα αφορά όμοια πράγματα. Άνδρας και γυναίκα δεν είναι όμοια.

Σωστή η απόφαση του Αρχιεπισκόπου να ζητήσει δημοψήφισμα. Λάθος ότι δεν έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τις απαραίτητες υπογραφές και να ενημερώνει πόρτα-πόρτα.

Η Εκκλησία δεν έχει πέραν του δημοψηφίσματος καμμία άλλη νόμιμη και οξυδερκή διέξοδο αλλιώς θα κατηγορηθεί για Μεσαιωνισμό και θα φανεί οπισθοδρομική. Με το δημοψήφισμα αποδέχεται την κοσμική δημοκρατία όπως θα έπρεπε και ταυτόχρονα αφήνει τον λαό να αποφασίσει ενώ παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της, αφού το θέμα αφορά τον τρόπο ζωής των πολιτών και όχι το τί πιστεύει ο καθένας.

Και ξαφνικά εμφανίζεται ο Βελόπουλος, που πούλαγε ψευδεπίγραφες επιστολές του Χριστού και της ζητάει να μη το κάνει. Ο Βελόπουλος θέλει την Εκκλησία να γίνει συνεργός στο έγκλημα κατά της οικογένειας και να προωθήσει την Πανθρησκεία.

Ο Βελόπουλος μας έχει συνηθίσει να ψηφίζει ΝΑΙ στα νομοσχέδια της ΝΔ στη Βουλή και μετά να στέλνει επιστολές και να λέει πως ήταν λάθος και ότι ψηφίζει ΟΧΙ.

Ξένοι ηγέτες όπως ο Ούγγρος Όρμπαν ξεκατίνιασαν πρόσφατα τον Μητσοτάκη μπροστά στην Von Der Leyen για το μεταναστευτικό, που ζητάει απο την ΕΕ λεφτά για να συνεχιστεί το εμπόριο ανθρώπων μέσα απο τις ΜΚΟ του Σόρος, τις άλλες της οικογενείας κλπ αλλά και ότι κάνει χατίρια των Λοάτκι.

Ο Βελόπουλος ελάχιστες δηλώσεις έχει κάνει μόνο, για να μη στενοχωρηθεί ο Μητσοτάκης. Τρίχες λέει όπως πάντα και μόνο για εσωτερική κομματική του κατανάλωση. Σε 1-2 έντυπα ακούγεται. Δεν πάει να κρυφτεί καλύτερα;

Για όσους δεν το γνωρίζουν στην Βουλή μπήκε με το αφήγημα των χαρτών της ΑΟΖ και των Ελληνικών κοιτασμάτων που εγώ συνέγραψα. Έχει κάποιο άλλο έργο να παρουσιάσει; Απλά βρήκε ανοιχτά και μπήκε.

Στη φωτογραφία ο Ρώσος πρόεδρος Putin, σε αντιπαραβολή με τον υπέργηρο πρόεδρο των ΗΠΑ Biden, έκανε μια βουτιά στα παγωμένα νερά του ποταμού Μόσκοβα (παραπόταμου του Βόλγα) για να τιμήσει την ορθόδοξη εορτή των Θεοφανίων (βάσει του παλαιού ημερολογίου) τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Ιανουαρίου. O παγωμένος Σταυρός είναι o Σταυρός του Εσταυρωμένου ενώ η πισίνα έχει σχήμα Σταυρού με ίσα σκέλη. Πρόκειται για τον Ελληνικό Σταυρό.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να προσέχει τί ψηφίζει και να σταματάει όποιον έχει ψηφίσει και παραβαίνει την εντολή που έχει ή κινείται σε σοβαρά θέματα που θα αλλάξουν την κοινωνία χωρίς να υπάρχει αναφορά στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.