. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κινούμενες βόμβες οι μεταλλαγμένοι. Οι ανεμβολίαστοι πρέπει να τους αποφεύγουν.

Όπως σας έχω γράψει εδώ πολλές φορές από την αρχή της πανδημίας του τεχνητού ιού και την ίδια άποψη διατυπώνουν πλέον πολλοί ειδικοί παγκοσμίως, οι μεταλλαγμένοι εμφανίζουν εξασθένηση του ανοσοποιητικού τους λόγω του εμβολιασμού τους με το άγνωστο φάρμακο.

Για τον λόγο αυτό

  1. σε μια μη επικίνδυνη παραλλαγή κορωναϊού οι εμβολιασμένοι μπορεί να αρρωστήσουν σε μεγαλύτερο ποσοστό και βαρύτερα από έναν ανεμβολίαστο. Η χρήση δηλαδή του εμβολίου τους έχει κάνει πιο ευπαθείς και όχι μόνον στον κορωναϊό αλλά σε όλες τις ιώσεις. Για τον λόγο αυτό η γρίπη έχει κάνει θραύση σε σχέση με τον κορωναϊό. Το φαινόμενο θα είναι πιό έντονο σε ηλικιωμένους και σε όσους είναι σε ανοσοκαταστολή π.χ. στους καρκινοπαθείς.
  2. είναι λογικό να μη αποκτάνε ανοσία οι εμβολιασμένοι εύκολα και να αντιμετωπίζουν τίς ίδιες ιώσεις ακόμη και όλο τον χρόνο π.χ. σε κορωναϊός. Κινδυνεύουμε όλοι απο δαύτους.
  3. αναμένεται παραγωγή περισσοτέρων παραλλαγών σε βάθος χρόνου απο ένα σώμα εμβολιασμένο, απο ότι σε ένα χωρίς εμβολιασμό, αφού αυτό θα έχει φθίνουσα ανοσία λόγω των εμβολιασμών.

Είναι έγκλημα να κυκλοφορούν αυτά τα εμβόλια και μάλιστα να διαφημίζονται από τους σιτιζόμενους της Pfizer, που φοβάμαι μήπως διαφύγουν στο εξωτερικό και εξαφανισθούν με κάποιο πρόσχημα.

Kαι αυτό απο εμένα βγαίνει πρώτα διεθνώς, όπως τόσα άλλα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.