. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Bill Gates. Σας παρακολουθεί συνέχεια και πριν τα εμβόλια του Κινεζικού του ιού τα κάνει μόδα.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ

  1. Η κυβερνητική μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις του κόσμου και τί χρειάζεται για να τις περιορίσει. Οι επαναλήψεις όμως του ίδιου μαφιόζικου κόλπου δείχνουν τί υπάρχει πίσω απο την κουρτίνα.
  2. Διεθνής Υγεία, Εμβόλια, Κλιματική κρίση, κατασκοπία (μέσα απο Windows και κινητά), έλεγχος των ΜΜΕ και προσβάσεις σε διεθνείς οργανισμούς WHO, WEF, UN, European Union, πόλεμος στην Ουκρανία, συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων μέσα απο ταυτότητες και δημοσκοπήσεις αλλά και μεταναστευτικό για αλλοτρίωση και πτώση κάθε άμυνας διασυνδέονται.
  3. Mε την ψευτοτεχνητή νοημοσύνη οι factcheckers έγιναν θρύλος στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα βλέπουμε να δημοσιεύονται κείμενα της κυβέρνησης γραμμένα απο μηχανές τύπου Bing. Εννοείται πως όταν μοιράζει τα κείμενα αυτά η κυβέρνηση στους πράκτορες της ΕΥΠ δημοσιογράφους με τον δεύτερο μισθό αλλά και στα ΜΜΕ της συμφοράς που τρώνε δάνεια και σιτίζονται απο λίστες εσωτερικού και εξωτερικού (κανένας έλεγχος στις διαφημίσεις), επιθυμεί τόν ίδιο τίτλο, για να κάνει η μηχανή με τα cookies καλύτερες δημοσκοπήσεις στα ζώα που άνευ φόβου και τρόμου τα διαβάζουν.
  4. Εννοείται πως θα πληρώνουν μεγάλα πρόστιμα όσα έντυπα ανεβάζουν ιδέες αντίθετες προς το κοινό αλλά αποδεδειγμένα λειψό και ελαττωματικό αφήγημα. Στην Ελλάδα και στις Τριτοκοσμικές χώρες οι νόμοι τιμωρούν τις απόψεις. Η Ελλάδα και στα ψευτοεμβόλια και σε άλλες πρωτοεμφανιζόμενες τεχνικές περιορισμού των ελευθεριών απο την κλίκα των παγκοσμιοποιητών παραμένει πειραματόζωο.
  5. O μασόνος Ερντογάν δεν δέχεται τα Ελληνικά ΜΜΕ να γράφουν πράγματα κατά της Τουρκίας και ζητάει να ελέγχονται για αυτό. Τέρμα και στη Γεωπολιτική επομένως. Θα υπάρχει σε όλα μία μόνο άποψη, αυτή του ΜΑΛΑΚΑ που διαβάζει χωρίς να καταλαβαίνει αυτό που διαβάζει.

Στη φωτογραφία ο μασόνος Γεραπετρίτης δίνει τον γνωστό μασονικό χαιρετισμό στον Ερντογάν στο αεροδρόμιο κατά την τελευταία του επίσκεψη, δείχνοντας με καμάρι την υφέρπουσα σχέση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας και της Μεγάλης Τουρκικής Μασονικής Στοάς σε όσα γίνονται. Ο Ιμάμογλου θα ξέρει…

Γίνετε followers μου στο Twitter G. Zouganelis (@ProfGZ) / X (twitter.com)

⧦ ⧦ ⧦    ⧦ ⧦ ⧦   ⧦ ⧦ ⧦

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ TWEETS  

⧦ ⧦ ⧦    ⧦ ⧦ ⧦   ⧦ ⧦ ⧦

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.