. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δημοσιογραφία μέ Bing Chat κάνουν τα Ελληνικά Hoaxes. Ένα Παρακράτος εν Δράσει.


Τί είναι το Παρακράτος

Επι χρόνια μου κάνει εντύπωση πως κάτι τύποι χωρίς δίπλωμα έχουν επιστημονικές απόψεις επί παντός επιστητού. Μιλάω για τα Ελληνικά Hoaxes, κάτι ανάμεσα σε αστυφύλακα και σε δικαστή, κάτι που έχει τη δύναμη να επιτίθεται σε απόψεις πολιτών χωρίς να έχουν νομιμοποίηση απο πουθενα και να τους τιμωρεί. Επι πανδημίας ξεπέρασαν τα όρια. Ο Μητσοτάκης μπορεί να τους το επιτρέπει. Ο Ελληνικός λαός όχι. Αυτό το λέμε παρακράτος.

Μια μηχανή ψευτοΤεχνητής Νοημοσύνης τους γράφει τα κείμενα

ΟΙ Hoaxes πρόσφατα χρησιμοποίησαν το Bing Chat για να απαντήσουν στον K. Βελόπουλο σε όσα λέει για την Κλιματική Αλλαγή. Τον Bill Gates τον έχουν σαν Βίβλο και υπάρχει κόσμος που τους πιστεύει! Σε λίγο θα έλθουν εγκεφαλοπάθειες από τις ΗΠΑ για να μη τρώμε βοδινό και επειδή έπεσαν 50% οι μετοχές της Pfizer.

Δεν μπορεί αυτοί οι τύποι να ομιλούν σαν αυθεντίες σε επιστημονικά θέματα, επειδή κάτι τους το είπε ο Bing. Τί είναι αυτό;

Πήρα την απάντηση (1) που δίνουν τα Ελληνικά Hoaxes στον Κ. Βελόπουλο και όπως έχει την έδωσα στον Βing (2) να μου πεί αν είναι σωστή.

Λογικά ο Bing έπρεπε να απαντήσει κάτι άλλο ή το ίδιο αλλά γραμμένο με άλλο τρόπο.

Δεν το έκανε και την πάτησε. Το αποδέχτηκε όπως ήταν. Ο Bing δεν έκανε ούτε μια διόρθωση (3). Φυσικά, αφού ήταν δικό του Copy & Paste.

O Bing δεν είναι αυθεντία για να κρίνει ένα κείμενο. Στην Ελλάδα όμως από ότι φαίνεται τον χρησιμοποιούν συχνά και απο παλιά οι Fact Checkers (προφανώς κάποια ειδική έκδοση), γιατί φοβούνται την πατάτα. Αυτά να τα κάνουν αλλού πλέον οι Hoaxes. Η μπογιά τους τελείωσε. Ρεζίλι έγιναν με αυτό.

Να σας πω, ότι και στην Ιαπωνία ένας βουλευτής ρωτήθηκε αν τα κείμενα του τα γράφει ο Bing.

Eμείς οι επιστημονάρες, ξέρουμε να τα αναγνωρίζουμε και ξέρουμε και να απαντάμε. Δεν μας τα γράφει ο Bing τα κείμενα. Να το μάθει και το Μαξίμου αυτό.

Απο τη στιγμή που το Κράτος δεν σε προστατεύει απο το Παρακράτος, ο πολίτης δεν έχει πολλές λύσεις.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.