. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τί θα συμβεί αν ο πόλεμος στη Γάζα μεταφερθεί στην ΕΕ και στην Ελλάδα;


Συναγωγές, Εβραϊκά Μουσεία και Νεκροταφεία

Έχει σκεφτεί κάποιος τί θα συμβεί αν αρχίσουν να δέχονται χτυπήματα οι Συναγωγές; Και το ερώτημα που μπαίνει είναι η είσοδος τόσων Μουσουλμάνων στην ΕΕ με το πρόσχημα της μετανάστευσης υπέρ ποιάς ομάδας θα βγεί σε καλό; Δεν είναι μόνο οι Εβραίοι και Μουσουλμάνοι, υπάρχουν και άλλοι που θα επιθυμούσαν αποσταθεροποίηση στην ΕΕ και ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Στην Ελλάδα ειδικότερα που δεν έχει σύνορα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε Ελληνοτουρκική σύρραξη.

Θυμάστε τη συμφωνία Μηταράκη για σουνίτες εργάτες με το Πακιστάν; Εγώ δεν την ξέχασα. Ο Κίσινγκερ άργησε πολύ να καταλάβει.

 
 
Ο πόλεμος στη Γάζα μπορεί να γίνει και δια αντιπροσώπων

Η πρόταση του Καντίροφ να πάει να πολεμήσει στην Γάζα αλλά και ο ερχομός φανατικών ισλαμιστών απο το Πακιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, το ΙΣΙΣ στο Λίβανο ή στη Συρία είναι ένας πόλεμος δια αντιπροσώπων. Ένας τέτοιος πόλεμος δεν μπορεί να δώσει τη δικαιολογία στις ΗΠΑ να χτυπήσουν τα κράτη απο τα οποία αυτοί προέρχονται! Μιλάμε για υβριδικό πόλεμο.

Η Ελλάδα έχει στρατό απο μουσουλμάνους μετανάστες να μένουν στη χώρα, κανείς δεν ξέρει αν είναι φανατικοί ισλαμιστές ενώ ακόμη δέχεται μετανάστες που έρχονται απο την Τουρκία σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Αυτό που έγινε στο νοσοκομείο στη Γάζα θυμίζει τους δύο πύργους στις ΗΠΑ, που χτυπήθηκαν πρίν γίνει ο πόλεμος στο Ιράκ.

Πρίν γίνουν οι πλημμύρες στην Ελλάδα είχα προειδοποιήσει...

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.