. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κουνούπια. Τα νέα βιολογικά όπλα του Bill The Cricket Gates.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Πολύ επικίνδυνη η τεχνολογία του Bill Gates που χρησιμοποιεί αρσενικά κουνούπια για να πολεμήσει ασθένειες.

Αυτός ο τύπος κυνηγάει το πρόβλημα όπως έγινε με τον τεχνητό κορωναϊό της Wuhan, που δημιουργήθηκε με Win Of Function.

Στη περίπτωση μας ο Bill Gates στις ΗΠΑ πλέον και όχι στην Κίνα μπορεί να κατασκευάσει μεταλλαγμένα θηλυκά κουνούπια, όπως έφτειαξε αρσενικά με συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Τα θηλυκά κουνούπια μόνο τσιμπάνε τους ανθρώπους και κανείς δεν ξέρει τι θα μεταδώσουν στον άνθρωπο αν τα γονίδια τους έχουν υποστεί αλλαγή. Αυτή είναι μιά πολύ σοβαρή παράμετρος της τεχνολογία αυτής, απο την οποία πρέπει να προστατευτούν οι πολίτες του κόσμου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Με την κλιματική αλλαγή τα κουνούπια θα πάνε προς θερμότερες περιοχές που δεν πήγαιναν πρίν; Δεν έχει απαντηθεί αυτό. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Όπως συμβαίνει με όλους τους οργανισμούς, έτσι το κλίμα επηρεάζει και την παρουσία των κουνουπιών. Από τη στιγμή που υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες μέχρι αργά μέσα στον χειμώνα, τα κουνούπια θα πολλαπλασιάζονται.
  2. Η θερμοκρασία κλειδί είναι 27 C. Κάτω απο αυτή άλλα ψοφάνε και άλλα κάνουν αυγά σε θερμά καταφύγια στη φύση μέχρι να περάσει το κρύο, να ζεσταθεί ο καιρός και να βγούν τα νέα κουνούπια απο τα αυγά.
  3. Τα θηλυκά κουνούπια διαθέτουν μία μυτερή και λεπτή προβοσκίδα που εισάγουν στο δέρμα, με την οποία ρουφούν το αίμα, το οποίο στη συνέχεια αποθηκεύουν στην κοιλιά τους. Χρειάζονται το αίμα διότι περιέχει πρωτεΐνες απαραίτητες για την ανάπτυξη των αβγών που φέρουν. Ένα τσίμπημα μπορεί να περιέχει και 4 χιλιοστά του λίτρου αίμα. Το αρσενικό κουνούπι έχει πιο τριχωτές κεραίες από του θηλυκού. Τα κουνούπια τρέφονται με νέκταρ ή γύρη που βρίσκουν στη φύση, όμως τα θηλυκά χρειάζονται και αίμα προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν και να κάνουν αβγά
  4. Τα κουνούπια μπορούν να λειτουργήσουν σαν ξενιστές ιών. Ο άνθρωπος μολύνεται όταν έλθει σε επαφή με τον μολυσμένο ξενιστή των ιών αυτών (θηλυκά κουνούπια), αλλά σε μερικές περιπτώσεις μετά την εκδήλωση της ασθένειας είναι δυνατή η μετάδοση της από άνθρωπο σε άνθρωπο.
  5. Γνωστές περιπτώσεις ιών που μεταδίδονται απο τα κουνούπια είναι: ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό, ο ιός Ζίκα, ο δάγκειος πυρετός και ο ιός του πυρετού της κοιλάδας Rift.
  6. Οι αεροψεκασμοί απαγορεύονται διά ροπάλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο μόνο που δίνεται άδεια είναι για τα κουνούπια...

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.